Hoeveel heeft Jack Black verdiend voor de 'Jumanji'-films?

Inhoudsopgave:

Hoeveel heeft Jack Black verdiend voor de 'Jumanji'-films?
Hoeveel heeft Jack Black verdiend voor de 'Jumanji'-films?
Anonim

Als het gaat om blockbuster-hits op het grote scherm, zijn er een aantal franchises die al jaren bloeien. Het is zeldzaam om een succesvolle film te zien veranderen in een succesvolle franchise, maar als het eenmaal gebeurt, is er gewoon geen weg terug. Terwijl de MCU, DC en James Bond allemaal bankieren, hebben zich ook andere franchises ontwikkeld en hun plaats aan de kassa gevonden.

De moderne Jumanji-franchise is aan het rollen, met tot nu toe twee succesvolle films. De originele film kwam uit in de jaren 90, maar toen er een moderne draai aan werd gegeven, bereikte het een heel ander niveau. Dit betekent natuurlijk dat hoofdrolspelers als Jack Black de kost hebben verdiend.

Laten we eens kijken hoeveel Jack Black heeft verdiend voor de Jumanji-films.

Hij verdiende $ 5 miljoen voor Welcome To The Jungle

Jack zwart
Jack zwart

In 2017 stond Jumanji: Welcome to the Jungle in de bioscoop, en er was enige scepsis over hoe de film zou presteren. Het was jaren geleden dat de originele film werd uitgebracht, en ondanks beroemde gezichten als Dwayne Johnson, Kevin Hart en Jack Black, was er gewoon geen garantie dat de film een hit zou worden.

In de film werd Jack Black gecast als het personage Professor Oberon, en de interessante draai aan het personage was dat de Black de persoonlijkheid van een tienermeisje zou krijgen. We hebben de artiest gedurende zijn hele carrière zien uitblinken in komische rollen, en de mensen die de keuze hebben gemaakt om Black in de rol te casten, moeten geweten hebben dat hij perfect bij hem zou passen.

Voor zijn optreden in de film kreeg Jack Black naar verluidt $ 5 miljoen betaald. Dit is een mooie brok verandering, vooral gezien het feit dat hij niet de hoofdrol speelde in de film. Zijn rol als komisch secundair personage leverde hem veel tijd op het scherm en veel geld op zijn rekening op.

Uiteindelijk zou de film meer dan $ 900 miljoen opbrengen aan de kassa en een van de grootste hits van het jaar worden. Mensen leken echt te houden van wat de film op tafel bracht, en ze hielden vooral van de chemie die de cast met elkaar had. Door het enorme succes van de film vroegen mensen zich meteen af of er nog een hoofdstuk zou worden gemaakt, en de studio verspilde geen tijd om het van de grond te krijgen.

Hij heeft $ 3 miljoen op zak voor het volgende niveau

Jack zwart
Jack zwart

Ondanks al het succes dat Welcome to the Jungle had, vroegen sommige mensen zich af of er nog een film nodig was. De verhalen van de personages leken in het eerste goed af te sluiten, en knoeien met dingen pakt niet altijd even goed uit. Desalniettemin ging een tweede Jumanji-film razendsnel in productie.

Twee jaar later zou Jumanji: The Next Level in de bioscoop verschijnen in de hoop dat het een fortuin zou kunnen verdienen aan de kassa. Deze keer zou Black opnieuw Oberon zijn, maar hij zou ook de persoonlijkheid van een paar verschillende personages gebruiken. Dit was een mooie nieuwe rimpeling die aan het script werd toegevoegd en het gaf Black wat meer ruimte om plezier te hebben.

Er is gemeld dat Black $ 3 miljoen heeft gekregen voor zijn optreden in de tweede film. Nu zou er normaal gesproken een loonsverhoging zijn bij deelname aan een vervolg, maar dat was hier niet het geval. Het is mogelijk dat er achter de schermen een backend-deal tot stand is gekomen, wat hem een hoop geld had kunnen opleveren.

Volgens Box Office Mojo zou The Next Level wereldwijd $ 800 miljoen opbrengen. Dit was weer een enorm succes voor de studio, en hoewel het minder was dan zijn voorganger, bewees het dat de franchise blijvende kracht had.

Met twee succesvolle films op zak, was er enige nieuwsgierigheid of we een derde moderne aflevering in de franchise konden zien.

Komt er nog een Jumanji?

Jumanji
Jumanji

Vanaf nu is bevestigd dat er nog een Jumanji-film in de maak is. Dit is uitstekend nieuws voor zowel fans als de acteurs die betrokken zijn bij de franchise, en het zal de potentie hebben om een ton te verdienen zodra de theaters weer in gebruik zijn.

Tijdens een gesprek met Collider zei schrijver en regisseur Jake Kasdan: We waren net in het gesprek voor deze wereldwijde ramp, en we zullen het opnieuw aangaan zodra iedereen tot rust is gekomen. We houden er allemaal van om samen te werken en we hebben ervan genoten om deze te maken.”

Het is nog vroeg in het proces, dus het kan lang duren voordat we weer een Jumanj i-film krijgen. Dit weerhoudt fans er niet van om een hype te genereren voor wat een leuke film zou moeten zijn.

Jack Black heeft miljoenen verdiend door in de Jumanji-films te spelen, en met een nieuwe op komst zal zijn bankrekening blijven groeien.

Aanbevolen: