Blac Chyna regelde stilletjes haar rechtszaak tegen Rob Kardashian

Inhoudsopgave:

Blac Chyna regelde stilletjes haar rechtszaak tegen Rob Kardashian
Blac Chyna regelde stilletjes haar rechtszaak tegen Rob Kardashian
Anonim

Na haar publieke verlies voor de familie Kardashian-Jenner na haar rechtszaak wegens laster, koos Blac Chyna ervoor om haar lopende zaak met Rob Kardashian te regelen, slechts enkele weken voordat het voor de rechtbank zou worden gehoord.

Rob en Chyna – die de 5-jarige dochter Dream deelden – hadden een beruchte breuk in 2017 die culmineerde in een bittere vete op sociale media. Tijdens het online debacle lekte Rob naaktfoto's van Chyna en maakte hij een reeks grimmige beschuldigingen.

Kort daarna diende Chyna een rechtszaak aan tegen Rob, die deze maand voor een jury zou komen. Volgens PEOPLE Magazine heeft het voormalige paar het geschil echter buiten de rechtbank om voor een niet nader genoemd bedrag. Rob's advocaat Michael Rhodes bevestigde het nieuws aan de publicatie.

Waarom Chyna ervoor koos om haar rechtszaak tegen Rob te regelen

Het nieuws van de schikking komt slechts een week nadat Chyna's advocaat zei dat ze uitkeek naar haar dag in de rechtszaal. Het verzoek van Rob om een schikking af te dwingen, werd afgewezen door een rechter, waar Chyna's juridische team tevreden over was.

Het is niet duidelijk waarom Chyna uiteindelijk besloot de rechtszaak te schikken. Ze heeft echter eerder dit jaar een zeer openbare rechtszaak aangespannen tegen de moeder van Rob en drie van zijn zussen, waardoor Chyna aan de verliezende kant stond.

Chyna klaagde oorspronkelijk Kris Jenner, Kylie Jenner, Kim Kardashian en Khloe Kardashian aan wegens vermeende bemoeienis met haar contract met E! Network, waarvan ze zegt dat het ertoe heeft geleid dat haar show Rob & Chyna werd geannuleerd kort na haar breuk met Rob.

Een rechter besloot uiteindelijk dat de Kardashian-Jenners Chyna niet hadden belasterd en gooide de zaak weg.

Chyna's juridische team heeft sindsdien verklaard dat ze van plan zijn om in beroep te gaan tegen het vonnis. Haar moeder, Tokyo Toni, startte zelfs een GoFundMe-campagne om Chyna's poging om in beroep te gaan tegen de beslissing financieel te ondersteunen.

Tot februari had Rob een rechtszaak tegen Chyna hangende wegens beschuldigingen die ze had geuit tijdens hun breuk. De oprichter van Arthur George trok later de rechtszaak echter in. Rob heeft een verklaring vrijgegeven waarin hij zegt dat het in het belang van hun dochter is.

Aanbevolen: