Blac Chyna neemt geen L: plannen om in beroep te gaan tegen Kardashian-Jenner-vonnis

Inhoudsopgave:

Blac Chyna neemt geen L: plannen om in beroep te gaan tegen Kardashian-Jenner-vonnis
Blac Chyna neemt geen L: plannen om in beroep te gaan tegen Kardashian-Jenner-vonnis
Anonim

Kim Kardashian en de rest van de Kardashian-Jenner-clan zegevierden over Blac Chyna in de smaadzaak van $ 100 miljoen die ze had aangespannen tegen de beroemde familie. Maar het klinkt alsof Chyna niet van plan is om verlies te nemen op deze, omdat haar machtige advocaat zojuist heeft gezworen om in beroep te gaan tegen de beslissing!

Blac Chyna's advocaat maakte een grote aankondiging toen hij met verslaggevers sprak

Chyna sleepte Kris, Kim, Khloé en Kylie voor de rechtbank voor meer dan $ 40 miljoen aan gederfde inkomsten en $ 60 aan toekomstige inkomsten. Volgens Chyna hebben Kris en haar dochters niet alleen samengespannen om haar reputatie te schaden, maar ze smeedden ook een plan om een tweede seizoen van Rob & Chyna te annuleren.

De jury was het er niet mee eens, en Chyna's advocaat, Lynne Ciani, kondigde haar voornemens aan om in beroep te gaan tegen het vonnis terwijl ze een verklaring aflegde aan een kleine groep verslaggevers die zich buiten het gerechtsgebouw had verzameld.

“Twee dingen. Ten eerste vond de jury dat Chyna Rob Kardashian niet fysiek had mishandeld', zei ze. “Nummer twee, de jury vond dat alle vier de beklaagden opzettelijk de contracten van [Chyna] met de E! Netwerk. We gaan in beroep tegen de rest van het vonnis.”

Na ongeveer 10 uur beraadslaging kwam de jury tot de conclusie dat de beroemde familie Chyna niet had belasterd en dat ze zich ook niet bemoeiden met haar contract met E! door het netwerk te overtuigen om haar populaire realityshow Rob & Chyna te annuleren.

De juryleden zeiden echter wel dat de familie Kardashian-Jenner vaak te kwader trouw handelde en niet gerechtvaardigd was om leidinggevenden en producenten van Rob & Chyna te vertellen dat de eiser Rob Kardashian fysiek heeft misbruikt. Maar omdat ze ontdekten dat het geen substantieel effect had op Chyna's contract of het lot van de show, kreeg ze geen schadevergoeding.

De familie Kardashian-Jenner is blij dat de rechtszaak voorbij is

Michael Rhodes, de advocaat die Kim en haar familie vertegenwoordigt, zei dat zijn cliënten "uitbundig" waren na het horen van het vonnis, en Kris vertelde Variety dat ze "gewoon blij is dat het voorbij is".

Hun advocaat zei tegen verslaggevers: “Ik denk dat de zaak heel duidelijk was. De jury snapte het. Ik waardeer hun service. Ik denk dat de rechter geweldig werk heeft verricht door ervoor te zorgen dat het een eerlijk proces was.”

“Zij [de Kardashian-Jenners] waren erg blij, erg dankbaar. Ze waren nadrukkelijk in hun expliciete uiting van plezier, "vervolgde hij. "Ik heb ze de afgelopen jaren vrij goed leren kennen, en zoals je weet, zijn ze uitbundig."

Aanbevolen: