Herinner je je Yeah Yeah van 'The Sandlot'? Dit is zijn leven vandaag

Inhoudsopgave:

Herinner je je Yeah Yeah van 'The Sandlot'? Dit is zijn leven vandaag
Herinner je je Yeah Yeah van 'The Sandlot'? Dit is zijn leven vandaag
Anonim

The Sandlot werd op 3 april 1993 in de bioscoop uitgebracht en wordt tegenwoordig door zijn hardcore fans beschouwd als de Citizen Kane van de honkbalfilms. Sandlot-fans kijken naar de film met niets anders dan liefde en nostalgie, en de cast van jongeren is al lang de wereld van de volwassenheid binnengegaan. Sommige jongens zijn nu TikTok-sterren, zoals Patrik Renna die Ham speelde en de klassieke regel "You're killing me Smalls!" Sommigen werden ambtenaar, zoals Mike Vitar, die Benny speelde, en nu een stille held is als brandweerman en paramedicus.

Elk van de personages had een soort aantrekkingskracht, iets waar kinderen in het publiek zich mee konden identificeren en iets waar volwassenen herinneringen aan hun jeugd in konden zien. Het maakt niet uit hoe klein of belangrijk ze waren, elk personage had een schtick of functie waardoor je van ze hield.

Een van de meer ondergewaardeerde personages uit de film was Yeah Yeah, het kleine kind dat elke regel die hij zei gewoon opende met het snelle voorvoegsel "yeah yeah!" Hoewel Yeah Yeah een kleine rol in de film heeft gespeeld, is hij toch nog steeds geliefd bij de fans van de film.

De acteur die Yeah-Yeah speelde, heeft een interessant, maar soms donker leven geleid. Yeah Yeah werd gespeeld door kindacteur Marty York. York is nu 41 jaar oud en sinds hij volwassen is heeft hij heel wat persoonlijke en financiële tegenslagen te verwerken gekregen. York heeft zichzelf laten arresteren, hij heeft een aantal ongelooflijk bizarre interacties gehad met paparazzi en hij bekende een aantal zeer ernstige beschuldigingen van misbruik.

Wat heeft Marty York, oftewel Yeah Yeah, de afgelopen jaren precies gedaan?

7 'Boy Meets World'

Naast The Sandlot verdiende York nog een andere opmerkelijke eer aan zijn kindster-cv toen hij Larry speelde in een aflevering van de ABC-hit Boy Meets World in 1993. York zou niet veel meer acteren tot hij volwassen was.

6 Hij zat in een autowrak

York kreeg een persoonlijke tegenslag toen hij in 1997, net nadat hij zijn rijbewijs had gehaald, een zwaar auto-ongeluk kreeg waarvan hij bijna twee jaar nodig had om te herstellen. Hij had talloze bloedtransfusies nodig en brak meerdere botten, waaronder zijn heup, dijbeen en enkel.

5 Gearresteerd voor huiselijk geweld

Jaren zouden voorbijgaan voordat York weer het onderwerp van publieke aandacht werd. Hoewel hij op dat moment niet per se een grote beroemdheid was, had het publieke imago van York er behoorlijk onder te lijden en brak hij de harten van veel van zijn Sandlot-fans toen TMZ meldde dat hij in 2009 was gearresteerd voor huiselijk geweld. Oorspronkelijk diende York een pleidooi voor niet schuldig, maar hij veranderde zijn pleidooi in schuldig en bekende destijds zijn vriendin te hebben geslagen. Nadat hij zijn pleidooi had gewijzigd, werd York een paar maanden na zijn arrestatie veroordeeld tot 60 dagen gevangenisstraf.

4 Hij probeerde zijn verdediging te crowdfunden

Toen York werd gearresteerd, had hij te weinig geld en probeerde hij zijn Sandlot-fans te lobbyen om geld te doneren om de juridische kosten van zijn verdediging te betalen. De verhuizing kreeg een lauwe reactie en dit gebeurde allemaal voordat York zijn schuldbekentenis deed.

3 Hij werd een harde feestvierder

Zowel voor als na zijn vrijlating raakte York diep in de scene waar te veel kindsterren in terechtkomen als ze volwassen worden. York was vervallen in een zwaar patroon van constant feesten met al zijn beschikbare normen: losse seks, drugs en rivieren van alcohol. Een video waarin hij op straat werd geïnterviewd voor een YouTube-kanaal genaamd Drunk Times With Hot Girls, betrapte de voormalige kindster op een onzinnige, hypermacho, egomaniakale tirade over zijn "hete vriendin" en hoe stoer hij was omdat hij "uit Brooklyn.” Het is misschien de moeite waard om hier op te merken dat de moeder van York een dressuurlerares was en dat hij werd geboren in Auburn, Californië, een klein stadje in de centrale vallei van de Golden State.

2 Hij vestigde zich

York werd uiteindelijk het feestleven beu, en zijn ontmoetingen met roddelbladen als TMZ en Barstool Sports, die er allebei toe hadden bijgedragen dat de hierboven genoemde beelden van York viraal gingen. Moe van zijn macho-ego, het publieke imago en de bagage die hij met zich meedroeg van zijn misbruikzaak, zou York uiteindelijk settelen en een strikt trainingsregime volgen dat zijn vruchten af zou werpen.

1 Hij is nu een fitnessmodel

York is teruggekeerd naar acteren en is ook een fitnessmodel geworden. Sinds 2012 heeft hij werk gevonden in verschillende commercials voor producten als Old Spice, Tecate Beer, en hij was zelfs in een 7-Up-commercial met komiek Chelsea Handler. Hij stond een paar keer op de cover van FitnessX Magazine en maakte onlangs een commercial voor een nieuw trainingssupplement, volgens zijn Instagram-berichten. Hoewel hij weer werkt en enigszins actief is op Instagram, is York relatief privé en zijn details over zijn datingleven en financiën moeilijk te vinden. Ondanks het feit dat hij financiële tegenslagen kreeg als gevolg van zijn arrestatie wegens huiselijk geweld, schatten bronnen echter dat York nu ergens tussen de $ 1 miljoen en $ 5 miljoen waard is. York heeft een tumultueus leven gehad, maar met consistent werk als model en acteren in commercials en een zeer indrukwekkende lichaamsbouw, lijkt het er voor weinig op te lijken. Yeah Yeah, ook al is hij niet zo klein meer.

Aanbevolen: