Exclusive: Too Hot To Handle Star Jaz Holloway opent zich over DIE liefdesdriehoek

Inhoudsopgave:

Exclusive: Too Hot To Handle Star Jaz Holloway opent zich over DIE liefdesdriehoek
Exclusive: Too Hot To Handle Star Jaz Holloway opent zich over DIE liefdesdriehoek
Anonim

Seizoen 3 van Too Hot to Handle, dat in januari 2022 in première ging, bleek een van de meest ranzige seizoenen van de show tot nu toe te zijn. Met regelovertredingen die de groep het volledige bedrag van hun $ 200.000 prijs kostte vanwege gebrek aan onthouding, verzamelde de show een massale aanhang die de platforms van de deelnemers van de show heeft verhoogd.

Ondanks andere castleden die zich niet aan Lana's regels hielden, was de 25-jarige Jaz Holloway in staat haar kalmte te bewaren en haar ogen op de prijs gericht te houden, zonder af te wijken van de bepalingen van de show.

Jaz over waarom ze zich aanmeldde voor 'Pleasure Island'

De truc van deze populaire reality-tv-show is dat sollicitanten niet weten dat ze solliciteren op Too Hot to Handle. In plaats daarvan krijgen ze te horen dat hun aanvraag wordt ingediend voor een show genaamd Pleasure Island, die grootsheid, plezier en het potentieel van seks beloofde.

te heet om de cast van seizoen 3 aan te kunnen
te heet om de cast van seizoen 3 aan te kunnen

Nieuwsgierig naar wat deze sterren naar reality-tv-shows trekt, vroegen we Jaz waarom ze haar naam in de stembus voor Pleasure Island zette.

"Ik wilde heel graag reizen en nieuwe mensen ontmoeten! Het leek me een unieke kans."

Door Turks- en Caicoseilanden van haar lijst af te vinken, was Jaz absoluut in staat om haar reisdoelen via de show te bereiken. Wat betreft het ontmoeten van nieuwe mensen, nou, dat deed ze! Hoewel niet al haar uitwisselingen positiviteit aan haar ervaring toevoegden - zoals die met Waarheid.

Jaz praat over waar ze staat met Izzy en de waarheid

Toen Robert "Truth" DuVaun de villa binnenkwam, trok hij de aandacht van zowel Jaz als Izzy. Terwijl de groep gezellig bij elkaar kwam, verdeelde Truth zijn tijd tussen beide vrouwen, lieve woordjes fluisterend en beloften aan elkaar.

Jaz en waarheid te heet om te hanteren
Jaz en waarheid te heet om te hanteren

Omdat hij zijn spelersachtige manieren niet kon oplossen, werd Truth gevraagd de villa te verlaten. We vroegen Jaz of er nog gevoelens waren tussen haar, Izzy en de Waarheid nadat de liefdesdriehoek Waarheid hen in had gestopt.

"Ik denk dat ze het er allebei over eens zijn dat de… situatie ver, ver in het verleden ligt!" Jaz zei: "Ik zou het niet erg vinden om uit eten te gaan of een avondje uit te gaan als we allemaal in dezelfde stad zijn."

Een koningin die geen wrok koestert? We staan.

Wie was Jaz' naaste vertrouweling in de villa?

De uitzending van Too Hot to Handle seizoen 3 scherpte de interpersoonlijke relaties tussen verschillende geslachten aan, waarbij de focus lag op koppels zoals Holly en Nathan die voortdurend de regels van Lana overtraden. Maar hoe zit het met de relaties tussen de meiden in de villa?

Jaz vertelt ons dat zij en de 23-jarige Holly Scarfone een klik hadden tijdens hun verblijf op het eiland.

Holly en Jaz te heet om te hanteren
Holly en Jaz te heet om te hanteren

"We waren echt in staat om elkaar te luchten over wat er in de villa gebeurde."

Ondanks dat fans niet de kans hebben gehad om getuige te zijn van deze opbloeiende vriendschap, bewijst Jaz' connectie met Holly dat er zoveel meer buiten het scherm gebeurt dan kijkers zouden denken.

Jaz vertelde ons zelfs dat ze wenste dat de afleveringen haar de kans hadden geboden om meer van haar persoonlijkheid te laten zien.

Terwijl we toch verliefd werden op Jaz tijdens de show, bevestigt de kans om intiemer met haar in contact te komen: we hadden echt meer van die geweldige persoonlijkheid op onze schermen nodig!

Seizoen 3 van Too Hot to Handle is beschikbaar op Netflix - luister en ontdek waarom we van Jaz houden!

Aanbevolen: