Arrow' Aluin Stephen Amell opent zich over hoe hij van de vlucht van zijn vrouw wordt getrapt

Inhoudsopgave:

Arrow' Aluin Stephen Amell opent zich over hoe hij van de vlucht van zijn vrouw wordt getrapt
Arrow' Aluin Stephen Amell opent zich over hoe hij van de vlucht van zijn vrouw wordt getrapt
Anonim

Stephen Amell vertelt wat er werkelijk is gebeurd tijdens zijn tumultueuze vlucht met zijn vrouw.

De voormalige Arrow-ster maakt de lucht vrij over het verkrijgen van de koffer van een Delta-vlucht in Austin, Texas, na een ruzie met zijn vrouw, Cassandra Jean.

Terwijl hij verscheen op vriend, Michael Rosenbaum's podcast, Inside of You, verspilde Amell geen tijd aan het aanpakken van het incident. "Ik wilde hier een kleine landingsbaan hebben om hierover te praten, want wat er gebeurde was - en het is heel, heel simpel - ik had te veel gedronken en ik had te veel gedronken op een openbare plaats. En ik stapte in een vliegtuig, " vertelde Amell aan Rosenbaum.

Geef de a-a-a-a-a-alcohol de schuld! Amell legde verder uit waarom hij het incident direct wilde aanpakken.

"Ik was boos over iets anders dat niets met Cass te maken had - ik koos een gevecht omdat ik luid en overstuur wilde zijn. En het was een gevecht, zoals het was geen argument. Om ruzie te hebben, moeten twee mensen praten. Mijn vrouw zei de hele tijd één ding, namelijk: 'Als je je stem niet zachter maakt, zullen ze je vragen om uit te stappen. het vliegtuig."

Stephen Amell werd vervolgens uit het vliegtuig geëscorteerd omdat hij op geen enkele manier naar zijn vrouw luisterde en zijn stem dempte.

Amell On Rosenbaum's Podcast

Les geleerd: "Wees geen klootzak."

Amell vervolgde: "Dus, Cass was duidelijk 100 procent daar. Ik was luid. Ik liet waarschijnlijk een paar F-bommen vallen. Ik heb de ruisonderdrukking - dit is geen excuus - ik ben hier niet om excuses te maken omdat dit 100 procent mijn schuld was, maar - en ik wil niet eens glimlachen terwijl ik dit verhaal vertel, omdat ik me er eerlijk gezegd diep voor schaam."

Amell nam uiteindelijk een andere vlucht naar huis waar hij hoorde dat dit nieuws op TMZ zou uitkomen.

"Toen ik daar achter kwam - en de reden dat ik dat ter sprake wil brengen is omdat ik erover sprak, en in mijn enige ding dat ik erover zei op internet, noemde ik het een ruzie tussen mijn vrouw en ik, en dat was het niet, " verduidelijkte Amell, verwijzend naar zijn tweet van 23 juni.

Stephen Amell's 23 juni tweets

Al met al schaamt de Heels-ster zich diep voor zijn dronken gedrag en is hij dankbaar dat het zijn carrière niet heeft verwoest, want dat had heel goed kunnen gebeuren. Amell is gefocust op het goedmaken met zijn fans en vooral zijn vrouw!

Aanbevolen: