Hilaria Baldwin opent zich over 'hartverscheurende' gesprekken met kinderen na 'roest'-opnamen

Inhoudsopgave:

Hilaria Baldwin opent zich over 'hartverscheurende' gesprekken met kinderen na 'roest'-opnamen
Hilaria Baldwin opent zich over 'hartverscheurende' gesprekken met kinderen na 'roest'-opnamen
Anonim

Hilaria Baldwin ging naar Instagram om te openen over 'hartverscheurende' gesprekken die ze met haar kinderen moest hebben na de rol van haar man in de tragische dood van 'Rust'-cinematograaf Halyna Hutchins. De moeder van zes bekende aan haar volgers dat ze de schietpartij een ongelooflijk moeilijk onderwerp vond om met haar kroost aan te snijden en deelde dat zowel The Child Mind Institute als het prentenboek It's Okay Not To Be Okay van onschatbare waarde waren geweest om haar te helpen ontcijferen hoe ze structuur dergelijke discussies.

De vrouw van Alec Baldwin schreef: 'Ik heb een paar gesprekken moeten voeren om recente gebeurtenissen aan mijn oudste kinderen uit te leggen. Je kunt je voorstellen hoe hartverscheurend het was.” Ze vervolgde: 'Ik ben mijn vriendin Anne dankbaar dat ze me heeft aangemoedigd om contact met hen op te nemen. Soms verstijf ik gewoon, wetende dat ik de volwassene ben die mijn gezin moet leiden, maar zo verloren als wat de juiste richting is.'

Hilaria gaf toe dat ze zich verloren voelde als 'er is geen handleiding die we krijgen'

Hilaria voegde toe: Er is geen handleiding die we hebben gekregen. Soms betrap ik mezelf erop, verbaasd dat ik in de volwassen positie zit en denk ik: moet ik niet weten wat ik moet doen??? Ik ben dankbaar voor dit boek dat ik hierna zal posten. Al deze dingen hebben me geholpen om het enorme verdriet en het hartzeer aan mijn kinderen uit te leggen.”

Ze richtte zich vervolgens tot haar 938k volgers: “Je hebt geen idee hoeveel al je vriendelijkheid, liefde en steun betekenen. Ja, jij die dit leest. Ik weet hoeveel geluk ik heb met jou.'

Zowel de yoga-liefhebber als haar man Alex delen samen zes kinderen - Carmen, 8, Rafael, 6, Leonardo, 4, Romeo, 3, Eduardo 'Edu', 14 maanden, en María, 8 maanden.

Alec Baldwin vecht momenteel tegen een aantal rechtszaken

Alec Baldwin voert momenteel een aantal rechtszaken nadat hij Halyna Hutchins onbedoeld doodschoot op de set van 'Rust' met wat hij beschouwde als een 'koud pistool'. Een rechtszaak die tegen hem was aangespannen beweerde: "Alec Baldwin heeft opzettelijk, zonder geldige reden of excuus, het geladen pistool gespannen en afgevuurd, ook al vroeg de aanstaande scène om te worden gefilmd niet om het spannen en afvuren van het vuurwapen."

Er staat verder: Meneer Baldwin koos ervoor om Russisch roulette te spelen met een geladen geweer zonder het te controleren en zonder dat de wapenmeester dit deed. Zijn gedrag en dat van de producenten … waren opzettelijke handelingen en/of omissies, zonder enige geldige reden of excuus en met volledige minachting van de gevolgen.”

Aanbevolen: