Blake McIver Ewing zegt dat Donald Trump "vreselijk onmemorabel" was als castlid van The Little Rascals

Inhoudsopgave:

Blake McIver Ewing zegt dat Donald Trump "vreselijk onmemorabel" was als castlid van The Little Rascals
Blake McIver Ewing zegt dat Donald Trump "vreselijk onmemorabel" was als castlid van The Little Rascals
Anonim

Hal Roach's Our Gang-short blijft een van de meest iconische stukken Amerikaans entertainment. Ze vormden de basis van talloze projecten, voornamelijk films, die in het leven van Darla, Spanky, Stymie en natuurlijk Alfalfa doken. Of de verhalen nu "problematisch" waren of niet, het lijdt geen twijfel dat ze een positieve impact op de wereld hebben gehad. Maar voor velen wordt The Little Rascals bepaald door de film uit 1994, geregisseerd door Penelope Spheeris.

Veel fans van de film vragen zich nog steeds af wat er met de cast is gebeurd. Dit geldt ook voor Blake McIver Ewing, die de schurk van de film, Waldo, speelde. Tijdens een recent interview met Vulture, onthulde Blake McIver Ewing veel over zijn ervaringen met de cast van The Little Rascals, hoe het zijn leven beïnvloedde, en de waarheid over het korte optreden van voormalig president Donald Trump

6 Hoe Blake McIver Ewing werd gecast als Wade In The Little Rascals

Blake deed ongeveer vijf keer auditie voor de film nadat de productie een landelijke zoektocht begon naar nieuwe jonge sterren die de klassieke personages zouden belichamen.

"In het begin was het veel publiciteit, op zoek naar lookalikes voor de originele personages uit de tijd terug. Ik was bezig met Full House toen het op het bureau van mijn agent kwam. Ze stuurden me voor de pre -lees: niets. Ik heb maanden en maanden en maanden niets gehoord,' zei Blake tegen Vulture. "Vervolgens hadden ze elk personage teruggebracht tot ongeveer 10 tot 20 kinderen per personage die in de race waren. Toen het op twee mensen per rol kwam, hadden ze een gigantische laatste callback bij Universal, op de backlot."

Blake herinnert zich dat hij in een wachtkamer zat met een stel andere kinderen die op hem leken en de andere acteurs die uiteindelijk de rollen kregen.

"Het was zo ongemakkelijk. Gelukkig komen mijn ouders uit de showbusiness, dus ik had niet beter voorbereid kunnen zijn op een moment als dit. Aan het eind van de dag zeiden ze: "Oké, we gaan allemaal nog een ronde doen." Toen ik de kamer weer binnenging, was deze heel anders opgesteld dan de rest van de dag. Er waren plotseling professionele lichten en een echte filmcamera, zoals een screentest, en [Steven] Spielberg zat recht voor me, waar de regisseur [Penelope Spheeris] had gezeten. Het is niet elke dag dat je een auditie binnenloopt en je bent minder dan twee meter verwijderd van Spielbergs gezicht. Dus dat was schokkend, want zelfs op 8 wist ik wie Steven Spielberg was."

5 Waarom Blake extreem nerveus was over The Little Rascals Cast

Een van de meest opvallende connecties die The Little Rascals uit 1994 heeft met de Our Gang-shorts uit het verleden, is het gebrek aan volwassenen. Kinderen zijn de enige focus van de film. En dat gold ook voor de set. Dit zorgde ervoor dat Blake nerveus werd omdat hij moeite had om contact te maken met kinderen van zijn eigen leeftijd.

"In het begin was het heel vreemd voor mij, omdat ik me al erg op mijn gemak voelde in volwassen omgevingen - als kind begon ik te werken toen ik 5 was. Ik was erg in die wereld", legde Blake uit. "Voor mij was het een beetje schokkend, omdat ik dacht: 'Oh mijn God, er zijn overal kinderen.' Ik was niet goed met mijn leeftijdsgenoten! In die tijd was school een probleem: het leven op de set was geweldig; het schoolleven was op zijn best dubieus. Maar wat goed was aan deze groep was dat we allemaal op de set waren, allemaal samen, bijna elke dag op hetzelfde tijdstip, werd het echt zo van: 'Oh, dit zijn nu mijn vrienden!' We waren een eenheid. Het voelde alsof ik bijna een jaar lang nergens heen ging zonder een ander Little Rascals-castlid bij me. Het leek heel erg op een raar zomerkamp - alleen niet in de zomer.

4 Blake's relatie met de regisseur van Little Rascal, Penelope Spheeris

Hoewel Blake een goede relatie had met de regisseur van de film, Penelope Spheeris, vertelde hij aan Vulture dat ze behoorlijk gefrustreerd raakte door het grote aantal kinderen op de set.

"[Penelope] hield er niet altijd van, om eerlijk te zijn! Ik herinner me zeker dat ze uit volle borst schreeuwde - niet tegen ons, en niet tegen ons! - maar gewoon gefrustreerd over de situatie, omdat het anders was dan elk project dat ze ooit eerder had gedaan. Ik denk dat ze Wayne's World een paar weken voordat ze in pre-productie gingen voor Rascals inpakten. Je kunt je voorstellen dat je van Mike [Meyers] en Dana [Carvey] naar gekke kinderen gaat."

3 Blake beweerde dat Donald Trump "gek nerveus" was op de set

Ja, The Little Rascals is een van de films met een cameo van voormalig president Donald Trump toen hij vooral bekend stond als zakenman. In zijn interview met Vulture beweerde Blake dat de cameo nu "schokkend" voor hem is. Maar vroeger was het nauwelijks gedenkwaardig.

De dag dat hij naar de set kwam, was hij extreem nerveus, omdat ik denk dat het enige dat hij tot nu toe had gedaan de snelle scène in Home Alone 2 was, waar hij slechts één regel zei in de lobby van de Plaza Dus hij is niet in zijn element, hij is waanzinnig nerveus,' zei Blake tegen Vulture.

2 Blake noemde Donald Trump "veeleisend" en "vreselijk onmemorabel"

"De eerste eis van [Donald Trump] op de set was om te lunchen met de jongen die zijn zoon is - zoals, hij eiste dat", zei Blake tegen Vulture. "Dus hier zijn we, buiten bij de kleine cateringtent op Lake View Terrace - lange opvouwbare plastic tafels en stoelen - en aan de ene kant staan ik en mijn moeder en mijn vader, en aan de andere kant zijn Donald Trump, Marla, zijn vrouw en baby Tiffany, die de hele tijd bloedige moord schreeuwt, letterlijk een baby, tot het punt dat mijn vader haar meeneemt, omdat mijn vader geweldig is met baby's. Hij neemt haar en zorgt ervoor dat ze stopt met huilen en loopt met haar rond Ik herinner me niets van de lunch, omdat hij persoonlijk zo verschrikkelijk onmemorabel is, maar wat hilarisch was, was dat toen ze hem op de set kregen, hij zich niet realiseerde dat het hele gesprek alleen via een mobiele telefoon gaat. hij zou sowieso nooit contact met me opnemen - het was allemaal voor niets geweest. Welnu, is dat niet de perfecte inkapseling van Trump als mens? Dat het allemaal voor niets was."

1 Blake werkte graag met de oudere acteurs

Niet elke ervaring met de oudere castleden van The Little Rascals was zo "onvergetelijk" als zijn interactie met Donald Trump.

"Ik was een Back to the Future-superfan. En dus voor mij was de meest opwindende dag op de set toen we de balletreeks deden en ik daarvoor alleen in het publiek zat. Ik had niet eens regels Ik was net aan het kijken terwijl ze het balletrecital deden, maar Lea Thompson was de balletleraar en dus voor mij, ik ben net in een scène met Marty's moeder! Het was de coolste. En we hadden wat grote beroemdheden op de set. We hadden Whoopi Goldberg en Reba McEntire, Daryl Hannah. Ik mocht een scène doen met Daryl, wat geweldig was. Maar voor mij was het gewoon waar mijn kinderbrein was, het was gewoon 'Marty's moeder is in een scène met mij!' Ik was zo starstruck dat het te gek was."

Aanbevolen: