Disney zegt dat de toekomst van Star Wars op televisie ligt, maar Oscar Isaac zal "waarschijnlijk niet" terugkeren als Poe Dameron

Inhoudsopgave:

Disney zegt dat de toekomst van Star Wars op televisie ligt, maar Oscar Isaac zal "waarschijnlijk niet" terugkeren als Poe Dameron
Disney zegt dat de toekomst van Star Wars op televisie ligt, maar Oscar Isaac zal "waarschijnlijk niet" terugkeren als Poe Dameron
Anonim

Het succes van Disney+'s The Mandalorian zorgt ervoor dat fans verlangen naar meer originele Star Wars-content. W alt Disney Company presenteerde deze week hun kwartaalresultaten, en voorzitter Bob Iger onthulde dat de toekomst van de geliefde franchise op televisie zal liggen.

The Rise of Skywalker was de laagste van de drie meest recente afleveringen en naar verluidt verloor Solo geld, dus Disney is van plan een pauze te nemen van Star Wars-films en de franchise uit te breiden met nieuwe series op hun streamingdienst. Fans die hopen dat een van deze shows de terugkeer van fan-favoriet Poe Dameron zal bevatten, moeten hun adem echter niet inhouden, aangezien Oscar Isaac zegt dat hij "waarschijnlijk niet" de rol zal hernemen.

Disney geeft voorrang aan televisie boven bioscoopreleases

Afbeelding
Afbeelding

Met de release van Star Wars: The Rise of Skywalker vorig jaar werd de negen-filmreeks over Anakin, Luke en de rest van de Skywalker-clan afgesloten. Recensies voor de film waren gemengd en het verdiende minder dan zowel The Force Awakens als The Last Jedi, dus Disney maakt zich zorgen dat ze de markt mogelijk oververzadigd hebben. Iger vertelde investeerders dinsdag dat het bedrijf "een beetje een pauze zal nemen in termen van theatrale releases".

“De prioriteit in de komende jaren is televisie,” verklaarde Iger.

Dit omvat een tweede seizoen voor The Mandalorian dat later dit jaar verschijnt, een serie gebaseerd op Diego Luna's Cassian Andor uit Rogue One, en een serie rond Obi-Wan Kenobi.

Star Wars neemt een pagina over uit het MCU's Playbook

Afbeelding
Afbeelding

Iger onthulde ook dat de Star Wars-franchise, de rechten die Disney in 2012 van Lucasfilm kocht voor $ 4 miljard, in de toekomst in de voetsporen kan treden van het ongelooflijk succesvolle Marvel Cinematic Universe van het bedrijf. Nieuwe helden en schurken kunnen in The Mandalorian worden geschreven met de bedoeling dat deze personages de hoofdrol gaan spelen in hun eigen spin-offshows.

Disney onderzoekt "de mogelijkheid om [The Mandalorian] te voorzien van meer personages en die personages hun eigen richting op te sturen in termen van series."

Oscar Isaac denkt niet dat hij zal terugkeren als Poe Dameron

Afbeelding
Afbeelding

Toen TMZ donderdag Oscar Isaac vroeg of hij zijn Star Wars-personage Poe Dameron ooit opnieuw zal spelen, antwoordde de acteur met een korte "waarschijnlijk niet".

Na de release van Rise of Skywalker heeft Isaac mogelijk een brug geslagen met Disney nadat hij zich had aangesloten bij fans die het bedrijf bekritiseerden omdat het schijnbaar weigerde een romantische verhaallijn tussen Dameron en zijn vriend Finn te verkennen.

"Disney opperheren waren niet klaar om een actueel liefdesverhaal te onderzoeken, verklaarde hij controversieel."

Aanbevolen: