Een castlid van Basketball Wives gelooft dat de show gescript is en dat ze misschien gelijk heeft

Inhoudsopgave:

Een castlid van Basketball Wives gelooft dat de show gescript is en dat ze misschien gelijk heeft
Een castlid van Basketball Wives gelooft dat de show gescript is en dat ze misschien gelijk heeft
Anonim

Wie houdt er niet van een goede realityshow? Of het nu gaat om het opnemen van de elementen op Survivor, of het vinden van liefde op The Bachelor, mensen kunnen niet anders dan deze leuke shows te binge. Hoe geweldig ze ook zijn, de meesten zijn zich er terdege van bewust dat deze shows niet altijd zijn wat ze lijken te zijn.

In werkelijkheid worden enkele van de grootste realityshows opgevoerd. Alles, van de schijnbaar realistische zoals My Super Sweet Sixteen, of de wilde zoals Jerry Springer Show, bevat fictieve elementen.

Basketball Wives is een populaire show die echt lijkt, maar we hebben belangrijke informatie over hoe de show in werkelijkheid is!

Basketball Wives debuteerde in 2010

In 2010 maakte Basketball Wives zijn officiële debuut op het kleine scherm. De realityshow was bedoeld om de rijke vrouwen in de NBA te laten zien die aan mannen zijn gekoppeld, en sinds het debuut heeft het zich ontwikkeld tot een populaire show die al jaren in de lucht is.

De oorspronkelijke versie van de show liep van 2010 tot 2013 en was succesvol genoeg om een spin-off te krijgen. Die spin-off was Basketball Wives L. A., dat liep van 2011 tot 2016.

Toen de spin-off eenmaal was afgerond, dachten mensen dat de franchise voorgoed was gedaan, maar net als Jordan in de jaren '90 maakte het een triomfantelijke terugkeer.

De revival van de show begon in 2017 en het gaat nog steeds goed in 2022.

Seriester, Shuanie O'Neal, gaf toe dat ze niet wist dat de show zo lang zou duren.

"Ik wist dat het een goede show was, en ik wist dat we een goede cast hadden. Dit gaat terug naar Miami - het was een geweldige cast. Je hebt Evelyn [Lozada]. Elke keer dat Evelyn op is, weet je jij hebt het. Het is goede televisie. Het was een goede cast. Ik dacht er niet aan om 10 jaar in te zitten, "zei ze.

De show heeft kunnen doorstaan dankzij vele factoren, waaronder de wilde en gespannen momenten.

Basketbalvrouwen hadden wat wilde momenten

Zoals elke goede realityshow, weet Basketball Wives drama te verkopen, en door de jaren heen heeft de show een aantal wilde momenten gehad die op camera zijn vastgelegd.

Volgens Bossip ging een opvallend moment over ontrouw.

"Tami "onthult" dat Evelyn met Shaunie's ex sliep - Tijdens een kluchtige verzoeningsbijeenkomst besloot Tami een bom te laten vallen die Evelyn in de rug stak door met haar ex naar bed te gaan", schrijft de site.

Een ander berucht moment betrof een verhitte uitwisseling met enkele kwetsende woorden.

"Evelyn had al vroeg in het seizoen alle sympathie, maar verpestte het vrijwel met een paar vervelende lage klappen in aflevering 7. Ze begon in te gaan op Tami's gezondheidsproblemen, vertelde over haar "krakende benen" en trok de handschoenen uit. Te ver? Veel mensen dachten van wel', schrijft Bossip.

Nu doet de show het misschien goed om zichzelf zo echt en authentiek mogelijk te presenteren, maar net als bij andere realityshows ervoor, zijn er enkele momenten waarop fans zich afvragen of de show in het script zit.

Voormalig NBA-speler Matt Barnes zette de show op scherp

Dus, is Basketball Wives een scripted show? Nou, zoals vrijwel alle andere realityshows, zijn er genoeg scriptmomenten.

Voormalig NBA-speler, Matt Barnes, die eerder in de show verscheen, vertelde JJ Reddick over zijn tijd in de show.

"De grootste fout die ik ooit heb gemaakt, was het doen van die stomme Basketball Wive-show, omdat het zo'n negatieve, onware fantasie is van hoe ons leven is. Ons leven is niet zo, maar mensen leven en zweren daarbij reality-tv … Niets van alles is waar. Niets dat je ziet op deze reality-tv - zelfs niet alleen Basketball Wives - het is allemaal in scène gezet. Ze zeggen dat het niet gescript is. Het is niet. Alles is gescript, "zei Barnes.

Als je Barnes moet geloven, dan is het grootste deel van de show volledig gescript. De meeste mensen zijn niet verrast om zoiets te horen, vooral niet als ze bedenken dat reality-tv een productie is die een verhaal moet verkopen.

In werkelijkheid zijn er elementen uit de show die volledig echt zijn.

"De kwestie van ontrouw komt vaak naar voren tussen de paren en is ook de reden voor hun breuk. Daarom zijn deze levensgebeurtenissen die worden afgebeeld echt. De show legt ook de verschillende professionele successen vast van deze vrouwen die miljoenen waard zijn, omdat ze lanceringsfeesten organiseren voor hun ondernemingen. Een beetje lezen over de castleden zal je vertellen dat die bedrijven echt bestaan en niet alleen voor de show zijn gemaakt, " meldt The Cinemaholic.

Basketball Wives heeft volgens Matt Barnes veel gescripte momenten, maar dat maakt het niet minder vermakelijk om naar te kijken.

Aanbevolen: