Welke Hollywood-megaster beschreef het kussen van Angelina Jolie als 'vreselijk'?

Inhoudsopgave:

Welke Hollywood-megaster beschreef het kussen van Angelina Jolie als 'vreselijk'?
Welke Hollywood-megaster beschreef het kussen van Angelina Jolie als 'vreselijk'?
Anonim

In de hele geschiedenis van Hollywood zijn er verschillende filmische kussen geweest die zo veel betekenden voor bioscoopbezoekers dat ze de geschiedenis in zijn gegaan. Als filmfans denken aan de beste kusscènes aller tijden, stellen ze zich graag voor dat de betrokken acteurs het geweldig vonden om hun lippen op elkaar te klikken. In werkelijkheid zijn beroemdheden mensen net als de rest van ons, dus het zou niemand moeten verbazen dat sommige filmsterren volgens rapporten slechte zoeners zijn.

Er kunnen natuurlijk veel verschillende redenen zijn waarom twee mensen elkaar niet graag kussen. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar naar alle rekeningen te kijken van grote acteurs die om verschillende redenen niet tegen het sluiten van lippen konden. Hoewel Angelina Jolie bijvoorbeeld algemeen wordt beschouwd als een van de meest sexy acteurs aller tijden, noemde Matt Damon het kussen van haar ooit 'vreselijk'.

Kussend perspectief

Om ervoor te zorgen dat een kus op het scherm het beoogde effect heeft, moeten bioscoopbezoekers geloven dat de betrokken personages elkaar echt willen omhelzen. Desondanks weten filmfans uiteindelijk dat de meeste acteurs die voor de camera kussen, dit alleen doen omdat het bij hun werk hoort. Zelfs nog, veel filmfans voelen zich nog steeds jaloers wanneer een acteur een acteur mag kussen die ze sexy vinden.

Als de meeste filmfans zich voorstellen hoe filmsterren zich voelen als ze voor de camera kussen, gaan ze ervan uit dat het begin van de lippen op elkaar aansluiten vergelijkbaar is met de ervaring in het echte leven. Veel acteurs hebben echter gesproken over hoe ongemakkelijk het soms kan zijn om hun co-sterren te kussen. De eerste kus van Selena Gomez vond bijvoorbeeld plaats op camera en ze heeft het beschreven als "de meest ongemakkelijke kus ter wereld". Helaas is Gomez verre van de enige acteur die een extreem ongemakkelijke ervaring heeft gehad met het kussen van hun costar.

Damon vertelt alles

In 2006 werd een film genaamd The Good Shepherd uitgebracht en deze kwam en ging zonder veel ophef uit de bioscoop. Terwijl de sterren van The Good Shepherd, Angelina Jolie en Matt Damon samen een kusscène moesten filmen en hij heeft onthuld hoe weinig hij genoot van het op elkaar drukken van zijn lippen met zijn costar voor de camera.

Op het moment dat Angelina Jolie en Matt Damon hun kusscène filmden, was ze romantisch verbonden met Brad Pitt. Helaas voor Damon moet het zoenen van Jolie ongemakkelijk voor hem hebben gemaakt, aangezien hij en Pitt maatjes zijn. Ondanks dat, toen Matt tijdens een interview in 2007 over de ervaring sprak, noemde Damon nog een reden waarom hij het niet leuk vond om Jolie te kussen. "We zijn oude vrienden, dus het was alsof ik mijn zus kuste, heel ongemakkelijk en over het algemeen verschrikkelijk!"

Hoewel Matt Damon Kissing Angelina Jolie "verschrikkelijk" noemde, was ze het helemaal niet eens met zijn beoordeling. In plaats daarvan legde Jolie uit waarom ze Damon graag kuste tijdens een interview met Now magazine. “Een fysiek iets is, voor sommige mensen, zoals ik, heel gemakkelijk. Je bent twee volwassenen en je geniet van elkaar en je weet dat het niets betekent. Wat het ook was, het is daar achtergelaten."

Aanbevolen: