Zijn Keanu Reeves en vriendin Alexandra Grant nog steeds samen?

Inhoudsopgave:

Zijn Keanu Reeves en vriendin Alexandra Grant nog steeds samen?
Zijn Keanu Reeves en vriendin Alexandra Grant nog steeds samen?
Anonim

Lang voordat Keanu Reeves uitstapte met zijn meest recente vriendin Alexandra Grant, waren fans geobsedeerd door zijn liefdesleven. Tussen zijn geruchten huwelijk met Winona Ryder, zijn lang geleden verliefdheid op Sandra Bullock en verschillende geruchten over Hollywood-romances, is het duidelijk dat Keanu elke leidende dame kan pakken die hij maar wil.

Dus vanaf het moment dat hij met Grant naar de beurs ging (in 2019, blijkbaar ongeveer een jaar nadat ze samen waren), wilden toeschouwers alle details weten. De in LA wonende kunstenaar, die een lange lijst met galerieën op haar cv heeft staan, was al jaren bevriend met haar filmsterbeau, en ze werkten destijds zelfs samen. Toen het romantisch werd, waren alle ogen op het paar gericht.

Helaas voor fans, noch Reeves noch Grant lijkt erop gebrand om de relatiebonen te morsen.

In plaats daarvan is het paar jarenlang stilletjes onder de radar gevlogen, waardoor het publiek zich afvroeg of ze nog wel samen zijn.

Zijn Keanu Reeves en Alexandra Grant nog steeds samen?

Omdat Keanu niet veel over zijn persoonlijke leven praat en een grote afwezigheid op sociale media heeft, moeten fans wat graven om erachter te komen met wie hij aan het daten is en hoe het gaat. Natuurlijk helpt het niet voor hen om te beginnen op de sociale media-pagina's van Alexandra Grant; ze schept helemaal niet op over haar spraakmakende schoonheid (wat misschien wel de reden is waarom Keanu zo verliefd lijkt).

Het lijkt er echter op dat de twee nog steeds samen zijn, in ieder geval vanaf medio 2022. Begin juni meldden mensen dat Keanu en zijn hoofdrolspeelster fans een "zeldzame rode loper-uitstraling" aanboden waar ze absoluut verliefd uitzagen.

Afbeeldingen van de rode loper (die was voor het MOCA Gala in 2022 in LA) laten zien hoe het paar elkaars hand vasthoudt, lacht en natuurlijk poseert voor foto's die zijn gemaakt door de fotografen van het evenement.

Ondanks hun geluk op het tapijt, lijken de twee niet graag vaak in de schijnwerpers te staan.

Keanu en zijn vriendin houden hun relatie rustig

Hoewel Grant en Reeves allebei gelukkig genoeg lijken in hun relatie, lijkt geen van beide partijen er veel over te willen praten. Geval in punt? Keanu lijkt zijn vriendin in geen enkel interview te hebben genoemd, hoewel hij de kwestie heeft omzeild door vragen over liefde in het algemeen te beantwoorden.

Alexandra vindt het misschien niet erg; begin 2020 sprak ze wel over de romance, waarbij ze erkende dat het haar veel media-aandacht had opgeleverd en dat ze hoopte er iets uit te halen.

Wat ze wilde, vertelde Alexandra aan Vogue, was een "kans voorgoed" vinden met haar hernieuwde roem. Hoewel Keanu een geliefd publiek icoon is, kwamen fans al ter zake over zijn koppeling met Grant; zelfs haar vrienden belden haar op om vragen te stellen en in haar leven te snuffelen.

Toen besloot Grant dat ze ervan zou profiteren, op een goede manier.

En de artiest was goedaardig over de publiciteit en grapte dat ze als een meter tachtig, met 'wit haar', zeker opviel op Keanu's arm.

Dat is echter niet per se een slechte zaak.

De twee zijn romantisch en creatief samen

Als het gaat om de relatie tussen Keanu en Alexandra, houden ze de zaken voor het grootste deel natuurlijk stil. Maar ze zijn niet verlegen om samen te werken (en wanneer was de laatste keer dat Keanu in zijn eentje een kunstexpositie bijwoonde?).

In feite hebben de twee samen twee boeken gepubliceerd, waarin Keanu's poëzie en Alexandra's fotografie zijn verwerkt, en dat was voordat ze zelfs maar met daten begonnen.

Het is duidelijk dat het zakelijke partnerschap iets meer werd. Gelukkig voor Keanu was Alexandra in het begin een vriend en is ze nooit door de acteur getroffen door de sterren, en heeft ze ook geen date gehad met een waslijst van beroemde mannen.

Zullen Keanu en Alexandra ooit trouwen?

Na zijn lange ambtstermijn als 'het vriendje van het internet', vragen fans zich af of dit het voor Keanu is. Zal Keanu Reeves trouwen met Alexandra Grant? Heeft hij al een voorstel gedaan? Misschien zijn ze stiekem in het huwelijksbootje gestapt toen niemand keek?

Volgens Alexandra zou ze in 2020 het huwelijk niet per se vermijden als het ter sprake kwam.

In haar interview met Vogue speelde Grant terughoudend en zei dat liefde belangrijk voor haar is, en gaf toe dat ze niet in 'isolatie' gelooft. Integendeel, ze geniet van relaties en 'waardeert ze diep', maar… dat zegt niet veel over haar verlangen om te trouwen (of niet).

Voor nu zullen fans gewoon moeten wachten op nieuws en hopen dat het goed is. In de tussentijd lijkt het erop dat Keanu en Alexandra zo ver mogelijk buiten het publieke oog zullen blijven genieten van hun rustige romance. Behalve natuurlijk wanneer ze kunsttentoonstellingen of fondsenwervers bezoeken als de schattige liefdadigheids- en mensenvriendelijke beroemdheden die ze zijn.

Aanbevolen: