Hoe ontmoette Keanu Reeves zijn vriendin Alexandra Grant?

Inhoudsopgave:

Hoe ontmoette Keanu Reeves zijn vriendin Alexandra Grant?
Hoe ontmoette Keanu Reeves zijn vriendin Alexandra Grant?
Anonim

Iedereen houdt van Keanu Reeves. Hij wordt beschouwd als een van de aardigste en meest nuchtere acteurs in Hollywood en siert de schermen sinds de late jaren '80 in films zoals River's Edge, The Matrix en de Bill and Ted-films.

Bekend als een goedhartige acteur die charmant bescheiden kon blijven, noemen fans de acteur "de beste persoon ooit" en wensen hem al het geluk van de wereld, vooral na wat de acteur heeft meegemaakt.

Fans werden extatisch toen ze ontdekten dat een van de aardigste beroemdheden iemand had ontmoet.

Alexandra Grant is een kunstenaar die taal verkent door middel van kleurrijke, eigentijdse en gewaagde schilderijen. Het stel ziet er ongelooflijk gelukkig uit samen en is sinds 2018 samen.

Keanu en Alexandra zijn redelijk oud qua leeftijd, waardoor fans opgelucht waren omdat ze gewend zijn om veel acteurs te zien gaan voor partners die veel jonger zijn dan zijzelf, en veel mensen hebben Keanu en Alexandra gezien als een "relatie doelen, " waarin staat dat ze willen wat Keanu en Alexandra hebben.

Hoe lang zijn Keanu Reeves en Alexandra Grant al aan het daten?

Hoewel Keanu en Alexandra al sinds 2018 aan het daten zijn, maakten ze hun relatie pas in 2019 openbaar, toen ze voor het eerst in het openbaar verschenen op het LACMA Art + Film Gala.

In 2017 hebben Keanu en Alexandra samen een uitgeverij opgericht. Er wordt aangenomen dat als ze zo nauw moeten samenwerken, er een romance zou zijn ontstaan tussen de twee, die elkaar eigenlijk veel langer kennen dan de vier jaar dat ze samen zijn.

Wanneer hun romance begon is een beetje onduidelijk, maar het is bekend dat ze privé begonnen te daten in 2018.

Hoe hebben Keanu Reeves en Alexandra Grant elkaar ontmoet?

Keanu en Alexandra zijn eigenlijk al lange tijd vrienden en medewerkers. Het blijkt dat de twee elkaar al tien jaar kennen voordat ze samen een relatie kregen.

Keanu ontmoette Alexandra voor het eerst in 2009; het paar werd aan elkaar voorgesteld tijdens een etentje en het klikte. Natuurlijk was er toen geen romantische band, maar het paar zag dat ze veel gemeen hadden en toen begon een professionele relatie. In het volgende decennium zouden Keanu en Alexandra samenwerken aan vele projecten, te beginnen met Ode to Happiness in 2011.

Ode aan het Geluk is het poëzieboek van Reeves, waarvoor Alexandra de illustraties maakte. Vier jaar later zouden de twee opnieuw samenwerken aan een tweede boek. Deze samenwerking zorgde voor een grotere betrokkenheid van Alexandra, die Keanu als haar onderwerp voor haar fotografie gebruikte. Reeves zou verschillende schaduwen laten zien voor Alexandra om foto's van te maken, en Reeves droeg poëzie bij aan het boek uit 2015 met de toepasselijke titel Shadows.

Hun volgende artistieke samenwerking zou plaatsvinden in 2017, toen het paar een uitgeverij oprichtte, en zoals ze zeggen, de rest is geschiedenis!

Fans zijn blij Keanu is blij

Keanu Reeves op een promotiefoto
Keanu Reeves op een promotiefoto

Fans zijn erg blij voor Keanu Reeves en opgelucht om te zien dat hij geluk heeft gevonden terwijl hij het publiek blijft prikkelen met zowel zijn interviews als films en een gezonde en mooie relatie heeft.

Maar het is niet alleen omdat mensen zoals Keanu denken dat hij geluk en vrede in zijn leven verdient. Fans zullen nooit de tragische verliezen vergeten die Keanu in zijn leven heeft geleden, en wat deze buitengewone mens heeft meegemaakt.

Keanu heeft een vervreemde relatie met zijn vader, die Keanu verliet toen hij nog maar drie jaar oud was. Keanu's vader heeft geworsteld met een verslaving en is in en uit Keanu's leven verdwenen. Volgens berichten wilde de acteur begrijpelijkerwijs niets te maken hebben met de man die hem in de steek liet.

Keanu's leven is vol tragedies geweest en hij heeft een aantal verschrikkelijke trauma's moeten doorstaan, waarbij hij een onberispelijke kracht heeft getoond. In 1991 werd bij zijn zus op 25-jarige leeftijd de diagnose leukemie gesteld. Twee jaar later zou Keanu moeten rouwen om de dood van een van zijn beste vrienden, River Phoenix, die stierf aan een overdosis drugs.

Mikey en Scott in de film uit 1991
Mikey en Scott in de film uit 1991

In 1999 hadden Keanu en actrice Jennifer Syme een relatie. Jennifer was zwanger van hun dochter, Ava, maar Ava werd dood geboren. De dood van hun kind was een verwoestend verlies dat de relatie beïnvloedde. Een tweede trauma sloeg onverwacht toe toen Jennifer in 2001 bij een auto-ongeluk om het leven kwam.

Verdriet veranderde en vormde de man die Keanu werd, zoals hij eerder in interviews heeft toegegeven toen hij probeerde te beschrijven wat verdriet is - maar Keanu is nog steeds goedhartig en zorgzaam gebleven, zoals verteld uit de verhalen van fans die ontmoette hem.

Al lange tijd wensen fans en vrienden dat Keanu uiteindelijk vrede en geluk zou vinden na de verwoestende trauma's en verliezen van zijn leven. Hem naast Alexandra Grant zien in 2019 was om deze reden monumentaal.

Fans hopen dat Keanu gelukkig is. Er wordt vaak gezegd dat de aardigste mensen het meeste lijden hebben meegemaakt, en dat is zeker waar als het om Reeves gaat. Als iemand een 'nog lang en gelukkig' verdient, is het zeker Keanu.

Aanbevolen: