De reden waarom Leslie Jones besloot om 'SNL' te verlaten

Inhoudsopgave:

De reden waarom Leslie Jones besloot om 'SNL' te verlaten
De reden waarom Leslie Jones besloot om 'SNL' te verlaten
Anonim

Leslie Jones is zeker een naam waar je eerder van hebt gehoord, vooral als je een fan bent van niemand minder dan 'Saturday Night Live'. De komiek trad voor het eerst toe tot de NBC-show in 2014 als schrijver, voordat ze uiteindelijk haar weg naar een aanbevolen speler in het 40e seizoen van de show bereikte. Het spreekt voor zich dat Leslie heeft bewezen een behoorlijke toevoeging te zijn aan de 'SNL'-familie, wat haar vertrek in 2019 verdrietig maakte!

Geruchten begonnen rond te zwerven dat Leslie Jones in de zomer van 2019 zou terugtreden uit de show. Kom in augustus en Leslie bevestigde de geruchten op haar sociale media. Na het plaatsen van een enorm bedankje aan de cast, crew en natuurlijk de maker van de show, Lorne Michaels. Ondanks haar mooie bericht waren fans nog steeds in de war over waarom Jones de show voorgoed verliet, en dit is de reden waarom!

Waarom Leslie Jones 'SNL' verliet

Als je een fan bent van 'Saturday Night Live' dan spreekt het voor zich dat je zeker een fan bent van niemand minder dan Leslie Jones! De komiek voegde zich voor het eerst bij de cast in oktober 2014. Terwijl ze haar 'SNL'-carrière als schrijfster begon, werd ze al snel een prominente speler, die verscheen in talloze komische sketches, waaronder 'Weekend Update', en haar vele impressies op het scherm. Leslie bleef 5 jaar aan boord en werd meteen een favoriet bij de fans, en terecht. Ondanks dat ze op het hoogtepunt van haar carrière was, kondigde Leslie Jones in augustus 2019 aan dat ze officieel de show zou verlaten.

Hoewel de geruchten over haar mogelijke vertrek maanden vóór de bevestiging van Jones begonnen, waren fans nog steeds ontdaan toen ze onthulde dat ze waar waren. Jones ging naar Instagram om een oprecht bericht te delen met de 'SNL'-cast, crew en natuurlijk de fans."Ik kan NBC, de producenten, schrijvers en geweldige crew niet genoeg bedanken voor het maken van 'SNL' mijn tweede thuis in de afgelopen vijf jaar", zei Jones. "Aan de ongelooflijke castleden: ik zal het werken, creëren en lachen met jullie missen", schreef ze. Als het zo goed ging, waarom ging ze dan weg?

Hoewel Leslie nooit de reden of redenen achter haar 'SNL'-vertrek heeft onthuld, speelde haar drukke werkschema zeker een rol bij haar beslissing. De actrice heeft veel tijd gereserveerd voor films, zeker na het succes van haar film 'Ghostbusters'. Jones wordt nu verwacht te verschijnen in Eddie Murphy's, 'Coming To America 2', wat bewijst dat haar schema gewoon niet zo flexibel is als het ooit was. Bovendien werd Leslie geselecteerd als de nieuwe gastheer van de 'Supermarket Sweep'-reboot op ABC, die in oktober in première ging.

Hoewel fans haar vreselijk missen van de populaire NBC-show, spreekt het voor zich dat Leslie het juiste heeft gedaan. Van haar stand-upspecial op Netflix, 'Leslie Jones: Time Machine', tot haar eindeloze lijst met films die nog moeten komen, Leslie heeft 'SNL' misschien verlaten, maar ze zal nergens snel heen gaan!

Aanbevolen: