Alles wat we weten over de zeer geheime datinggeschiedenis van Hayley Atwell

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de zeer geheime datinggeschiedenis van Hayley Atwell
Alles wat we weten over de zeer geheime datinggeschiedenis van Hayley Atwell
Anonim

De in Londen geboren getalenteerde ster, Hayley Elizabeth Atwell werd beroemd na haar rol in de populaire tv-serie Agent Carter. De afgestudeerde Guildhall School of Music and Drama heeft sindsdien meerdere optredens binnengehaald die haar constant op het grote scherm hebben gebracht. Door de jaren heen was Hayley te zien in blockbuster-films en projecten, waaronder Captain America, Avengers: Endgame, Cinderella, en vele anderen.

Maar terwijl Hayley's succes en opmerkelijke carrièregroei publiekelijk voor onze ogen is uitgespeeld, beschermt ze een aspect van haar leven…haar liefdesleven. In de loop van de tijd staat de actrice bekend als notoir privé over haar romantische relaties. Toch heeft dat heel weinig gedaan om geruchten en speculaties te stoppen over met wie ze wel of niet aan het daten is. Wie zijn enkele van degenen die ze naar verluidt heeft gedateerd? En die ze daadwerkelijk heeft bevestigd? Hier is een blik op alles wat we weten over de belachelijk geheimzinnige datinggeschiedenis van de actrice.

9 Ze had een langdurige relatie met Gabriel Bisset-Smith

Hayley had een langdurige relatie met de populaire scenarioschrijver Gabriel Bisset-Smith. Het paar ontmoette naar verluidt op de Guildhall School of Music and Drama en waren zeven jaar vrienden voordat ze uiteindelijk een koppel werden. Na het uiteenvallen betuigde de filmster spijt, omdat ze vond dat ze niet zo open was als ze had moeten zijn over hun relatie.

8 Ze ontkende dat ze met Paul Wilson uitging ondanks geruchten

In 2012 ging het gerucht dat Hayley een relatie had met Snow Patrol-bassist Paul Wilson nadat een foto van haar opdook die een man kuste in Dublin. Ze ontkrachtte echter het gerucht en verklaarde dat de man op de foto niet Paul Wilson was en ten onrechte was geïdentificeerd.

7 Hayley had naar verluidt een relatie met Stephen Merchant

Een jaar na de geruchten van Paul Wilson werd Hayley opnieuw gelinkt aan een andere man… komiek Stephen Merchant. Rapporten in die tijd lieten verder doorschemeren dat de actrice en haar vermeende beau betrokken waren geraakt bij een auto-ongeluk. In ware Hayley-stijl kwam ze naar buiten om het gerucht te ontkrachten terwijl ze grappen maakte over het geruchten auto-ongeluk. Een verklaring vrijgegeven door de actrice luidde:

"Ik weet niet waarom (het gerucht ging dat we aan het daten waren). We werden gefotografeerd toen we samen uit de Groucho (nachtclub) kwamen. Voor ik het weet, eet ik cornflakes in mijn pyjama en ik krijg een tweet met de tekst 'Hayley Atwell in een auto-ongeluk met Stephen Merchant', dus ik sms'te hem en zei: 'Blijkbaar hebben we samen een auto-ongeluk gehad. Gaat het goed met ons?'"

6 Evan Jones was 18 maanden lang Hayley's vriendje

Hayley had eerder een relatie met de Britse muzikant en model Evan Jones. Het voormalige stel dat werd geïntroduceerd door fotograaf Rankin maakte hun relatie openbaar toen ze in december 2013 samen uitstapten. De relatie was echter van korte duur, aangezien ze maar iets meer dan een jaar samen waren. "We zijn niet meer samen. Het was wederzijds. Hij is jonger maar echt volwassen. Er was geen drama. Dus ik ben vrijgezel en aan het daten tot de volgende tweejarige relatie komt", zei Hayley na hun splitsing.

5 Er was een dokter

Tegen 2019 besloot Hayley dat ze behoorlijk wat Hollywood-sterren had gehad en nam ze een pauze van het daten van mannen in de showbizz-business. Dit resulteerde in de relatie van de actrice met een arts die ze niet noemde. Hij is een arts. Een arts, dus hij zit niet in de branche, en ik ken hem sinds mijn tiende, zei Hayley destijds liefdevol.

4 Hayley hoopte met hem te settelen

Hoewel Hayley haar relatie met de mysterieuze man achter gesloten deuren hield, werd hun romance snel serieus. Zozeer zelfs dat de actrice overwoog om met hem te trouwen en kinderen te krijgen. "Ik heb eindelijk iemand ontmoet met wie ik mijn leven wil delen", zei ze destijds.

3 Ze was van plan om hem uit de schijnwerpers te houden totdat ze getrouwd zijn

Ondanks Hayley's wens om een gezin te stichten met haar arts, werd de actrice nooit in het openbaar met hem gezien. Hayley zou later uitleggen dat ze de noodzaak niet inzag om met hem te verschijnen totdat ze verloofd of getrouwd waren. "Ik zou niet willen dat hij met mij op een rode loper zou staan, of op welke manier dan ook, in het publieke oog, tenzij er een ring om mijn vinger zat om hem te respecteren en de relatie te respecteren", zei ze destijds. Helaas kwamen Hayley's huwelijks- en gezinsdromen nooit uit, aangezien zij en de arts al snel hun eigen weg gingen. Toen kwam Tom Cruise.

2 Toen gebeurde Tom Cruise

Na hun tijd samen op de set van Mission Impossible 7, zou Hayley een relatie hebben met de beroemde acteur Tom Cruise. Volgens rapporten klikten Tom en Hayley vanaf de eerste dag en brachten ze het grootste deel van de COVID-9-lockdown samen door.'Ze hebben elkaar na sluitingstijd ontmoet en ze is naar zijn Londense pad geweest. Ze kunnen het uitstekend met elkaar vinden en lijken allebei erg gelukkig', zegt een bron dicht bij het paar.

1 Ze is naar verluidt nu vrijgezel

Na bijna een jaar samen zijn Cruise en Hayley naar verluidt uit elkaar. Hoewel details over het uiteenvallen van het paar onduidelijk blijven, moeten Hayley en Cruise naar verluidt nog steeds samenwerken aan Mission Impossible. Met Hayley's huidige single-status vragen fans zich nu af wie de volgende zou zijn in haar liefdesnest. Een gewone man of een andere ster? Denk dat de tijd het zal leren.

Aanbevolen: