Alles wat we weten over de geheime scheiding van Rob Marciano

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de geheime scheiding van Rob Marciano
Alles wat we weten over de geheime scheiding van Rob Marciano
Anonim

Dit artikel zal waarschijnlijk om twee redenen een schok zijn voor de meeste lezers. Ten eerste omdat het huwelijk van Rob en Eryn Marciano zo solide leek als maar kan. Het echtpaar was al meer dan tien jaar samen en deelt twee kinderen, dus het was een grote verrassing toen ze hoorden dat Eryn in 2021 een echtscheiding had aangevraagd. Ten tweede, hoewel ze geen supersterren zijn, is het, gezien de mate van blootstelling waarmee ze te maken hebben, verbazingwekkend dat het voormalige koppel erin slaagde hun scheiding zo lang mogelijk geheim te houden.

Beroemdheden die erin slagen hun relatiestatus zo lang te verbergen, zijn zeldzaam, maar niet ongehoord. Nu de scheiding van de weerverslaggever Good Morning America openbaar is gemaakt, is hier alles wat we weten.

Wanneer is dit gebeurd?

Rob Marciano van Good Morning America en zijn ex-vrouw Eryn gaven nooit enige indicatie dat hun huwelijk slecht ging, maar om eerlijk te zijn, hebben de meeste beroemdheden de neiging om dat aspect van hun leven niet aan de wereld te laten zien om hun privacy te beschermen. Zoals het nu is, is het voormalige echtpaar erin geslaagd hun scheiding lange tijd geheim te houden.

Volgens de gerechtelijke documenten die Us Magazine verzamelde, was het Eryn Marciano die als eerste de echtscheiding aanvroeg, hoewel het blijkbaar een wederzijdse beslissing was. De echtscheidingspapieren werden op 28 juni 2021 ingediend, na een bevel voor een proces, dat op 10 mei werd ingediend. Het is opmerkelijk dat ze erin geslaagd zijn om de zaken meer dan een jaar stil te houden.

Ze lijken heel goed co-ouder te zijn

Hoewel hun romantische relatie eindigde, betekent dit niet dat Rob en Eryn op magische wijze niet meer om elkaar geven. Op het moment dat ze de scheiding aanvroegen, waren ze immers elf jaar getrouwd en eind 2010 in het huwelijksbootje gestapt. Gezien dat, en het feit dat ze twee jonge kinderen hebben (Madelynn, 10 en Mason, 4), lijken ze een vriendschappelijke relatie te hebben. Dit is heel gelukkig omdat ze voor altijd nauw betrokken zullen zijn bij elkaars leven, of op zijn minst totdat hun kinderen volwassen zijn.

In april plaatste Rob een foto van hem en Eryn in Disneyland met hun kinderen, en hij zinspeelde op hun veelbewogen jaar in een bijschrift dat zei: "Spring Break @w altdisneyworld - door de chaos was de broodnodige quality time voor kinderen - hun vreugde is zoals we zeggen magisch." De meteoroloog zou ook kunnen verwijzen naar de gekte die de wereld sinds 2020 teistert, maar feit blijft dat er een echtscheidingsaanvraag is ingediend. Wat hij ook bedoelde, het is fijn om te zien dat Rob en Eryn een goede relatie hebben onderhouden.

Aanbevolen: