Deze beroemdheden heffen geen gewichten, maar zijn nog steeds ongelooflijk fit

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden heffen geen gewichten, maar zijn nog steeds ongelooflijk fit
Deze beroemdheden heffen geen gewichten, maar zijn nog steeds ongelooflijk fit
Anonim

Fit blijven is een grote prioriteit als je een lang en gezond leven wilt leiden. Sommige mensen stellen hun conditie echter boven alles in hun leven. Dwayne "The Rock" Johnson heeft een enorme sportschool die hij overal mee naar toe neemt, ondanks dat het tienduizenden ponden kost. De meeste acteurs nemen hun conditie serieus. Het is logisch omdat veel acteerrollen fysiek veeleisend kunnen zijn, dus door naar de sportschool te gaan, blijven ze in vorm om hun werk te doen.

Sommige beroemdheden hanteren echter een niet-traditionele benadering om fit te blijven. Sommigen hebben de neiging om het te overdrijven, anderen hebben een bar in hun thuisgymnastiek. Het zal je misschien ook verbazen, maar sommige beroemdheden gebruiken geen gewichten. Hoe blijven ze zo fit? Blijf scrollen om erachter te komen welke beroemdheden de sportschool verlaten, maar toch actief blijven.

8 Jamie Foxx

Jamie Foxx heeft een decennialange carrière in Hollywood. Hij is een van de meest onderscheiden acteurs in de geschiedenis met een Grammy, een Academy Award, een BAFTA Award, een Golden Globe en een Screen Actors Guild Award. Zijn fans zijn het erover eens dat hij alle erkenning verdient die hij heeft. Hij is ook een van de weinige beroemdheden in de geschiedenis van Hollywood die geen enkele dollar aan fitness uitgeeft. Hij gebruikt geen gewichten of apparatuur voor zijn trainingen en hij is nog steeds in uitstekende vorm. Hij heeft alleen een optrekstang die hij dagelijks gebruikt. Al het andere dat hij doet is strikt gebaseerd op lichaamsgewicht.

7 Charlie Hunnam

Charlie Hunnam is vooral bekend om zijn donkere en sombere rol van Jax in Sons of Anarchy. Deze rol leverde deze acteur nominaties op voor een Critic's Choice Award voor Beste Acteur. Voor rollen als deze moest Hunnam in vorm blijven. Om zijn conditie op peil te houden, raakte Charlie Hunnam de gewichtsruimte niet. Hij heeft eigenlijk een hekel aan het gevoel te gespierd te zijn, dus hij kiest ervoor om zich aan lichaamsgewichttrainingen te houden. Hij blijft uit de buurt van gewichten en behoudt een geweldige lichaamsbouw, allemaal zonder eruit te zien als een bodybuilder.

6 Eva

Eve is sinds begin jaren negentig een ster in de wereld van hiphop. Ze is een Amerikaanse rapper, actrice, televisiepresentatrice en zangeres, dus je weet dat ze het druk heeft. Het is niet moeilijk voor haar om actief te blijven in haar dagelijks leven, maar ze zorgt er toch voor dat ze goed traint. Interessant is dat ze geen gewichten gebruikt. Dit is verrassend omdat ze er fit uitzag en sinds 1996 in goede vorm verkeert. Dat heeft ze alleen bereikt met lichaamsgewichtoefeningen zoals crunches, push-ups en dips.

5 Russell Westbrook

Deze negenvoudige NBA All-Star behoeft nauwelijks introductie. Hij is een van de meest succesvolle professionele basketballers aller tijden. Hij speelt momenteel voor de Los Angeles Lakers en heeft echt zijn stempel gedrukt op de sport. Hij won de NBA Most Valuable Player in het seizoen 2016. Het is fascinerend dat een atleet van zijn kaliber geen gewichten gebruikt om fit te blijven. Nu denk je misschien dat het onmogelijk is om een professionele atleet te zijn zonder gewichten te heffen, maar Westbrook laat zien dat het absoluut mogelijk is. Zijn training bestaat alleen uit flexibiliteits-, bewegings- en stabiliteitsoefeningen. Het is duidelijk dat het hem goed doet. Hij geeft eigenlijk de voorkeur aan oefeningen zoals push-ups boven gewichtheffen.

4 Jason Statham

Deze Engelse acteur weet elke rol die hij op het scherm speelt kracht en macht te geven. Zijn sterke punten omvatten genres als actie- en thrillerfilms. Zijn personages zijn meestal onherstelbaar. Met de brute kracht die hij in zijn acteerwerk brengt, zal het je misschien verbazen dat hij helemaal geen gewichten optilt. Vroeger deed hij dat, maar sindsdien is hij van koers veranderd om behendigheid voorrang te geven boven gewone kracht. Hij schakelde over omdat hij zijn zwakke punten wilde vinden, en training met lichaamsgewicht hielp hem daarbij.

3 Bruce Lee

Bruce Lee was een van de beroemdste krijgskunstenaars in de geschiedenis. Terwijl zijn tijd als acteur van korte duur was, eindigde door zijn dood in het begin van de jaren zeventig, hij drukte zijn stempel op vechtsporten en op Hollywood. Gezien het soort training dat Bruce Lee deed, is het geen complete verrassing dat hij ervoor koos om de gewichtsruimte te vermijden. Hij was eigenlijk een van de eersten in Hollywood die krachttraining achter zich liet voor op lichaamsgewicht gerichte training. Deze keuze inspireerde trainingsprogramma's die alleen het menselijk lichaam gebruiken dat mensen vandaag nog steeds gebruiken.

2 Zendaya

Zendaya wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke mensen van haar generatie. Ze speelde in enkele van de meest winstgevende films ooit, zoals Spider-Man: No Way Home. Ze heeft een Primetime Emmy Award verdiend en ze wordt wereldwijd gevierd door haar fans. Om in films als deze te spelen, moet Zendaya fit blijven. Ze heeft echter toegegeven dat ze de sportschool absoluut veracht. Ze vindt het saai en eentonig. Om haar echt te laten trainen, moet het leuk zijn. Ze doet dit door middel van lichaamsgewichtoefeningen en dansen om haar trainingen een beetje pit te geven. Deze trainingen houden haar fit en houden haar uit de gewichtsruimte.

1 Halle Berry

Halle Berry is een van de meest herkenbare actrices van haar generatie. Het starten van haar carrière in de schoonheidsindustrie en het spelen van de rol van burgerwacht in films betekende dat ze haar hele carrière in vorm moest blijven. Halle Berry richt zich op vechtsporten om haar lichaam actief te houden en zichzelf fit te houden. De vechtsporttraining die ze gebruikt, heeft geen krachttraining en vereist alleen haar eigen lichaam. Ze vindt het leuk omdat het haar heeft geleerd om te controleren wat ze kan controleren en los te laten wat ze niet kan.

Aanbevolen: