Heb geen angst: herstart van Lizzie McGuire kan nog steeds nabij zijn

Heb geen angst: herstart van Lizzie McGuire kan nog steeds nabij zijn
Heb geen angst: herstart van Lizzie McGuire kan nog steeds nabij zijn
Anonim

"Als je gelooft, heb je een perfect plan."? Disney+ was niet van plan om de reboot van Lizzie McGuire te laten vallen, maar na nauwkeurig onderzoek is het netwerk weer op het goede spoor en heeft het een "perfect plan" om weer aan de televisieserie te gaan werken! Fans over de hele wereld hebben reikhalzend uitgekeken naar de reboot van de show op Disney+, maar waren teleurgesteld toen ze ontdekten dat deze door de producenten was uitgetrokken. Hoewel de productie een tijdje is stopgezet, ziet het er goed uit en is er hernieuwde hoop op de terugkeer van de serie. Volgens Instagram-gebruiker @peterstanslizzie kwamen de schrijvers van de show onlangs bij elkaar voor een videochatsessie op Zoom. Interessant genoeg verschijnt de oorspronkelijke maker en showrunner van de show, Terri Minsky, in de chat.

Afbeelding
Afbeelding

Minsky was oorspronkelijk een belangrijke hoofdrolspeler in de productie van de reboot, maar werd helaas ontslagen wegens beschuldigingen dat de eerste paar afleveringen niet gezinsvriendelijk waren. Hilary Duff (hoofdpersonage in Lizzie McGuire) heeft opgemerkt dat de show op Hulu kan verschijnen zodat fans ervan kunnen genieten op dat platform, dat ook eigendom is van Disney. De ster vertelde over de reboot via een interview met People, waarin werd bevestigd dat ze nog steeds geïnvesteerd heeft in de televisieserie. Duff stelt: "Er zijn nog steeds gesprekken gaande in de hoop dat we een manier kunnen vinden om elkaar in het midden te ontmoeten en beide een beetje te buigen. Ik begrijp dat ze hun merk moeten beschermen en er zijn vrij strikte richtlijnen over hoe dat eruitziet', zei ze. "Ik moet er gewoon voor zorgen dat het de juiste zet voor mij is en dat ik het gevoel heb dat ik haar en het personage eer, en dat het herkenbaar zal zijn voor de mensen die met haar zijn opgegroeid, want dat zijn de mensen die ik echt wil praten tegen.”

De show werd begin 2001 voor het eerst uitgezonden en veroverde de harten van fans over de hele wereld. De show documenteert het leven van een pittige tiener met een ondeugende broer, ondersteunende ouders en loyale vrienden. Klinkt best goed, toch? Wat dacht je ervan om alle uitdagingen en hindernissen van de middelbare school in de mix te gooien. De vliegende hormonen en het strakker worden van de beugel is nog maar het begin en de show volgt Lizzie terwijl ze te maken heeft met gemene meisjes, activiteiten zoals ritmische gymnastiek uitprobeert en bovendien het schoolwerk in evenwicht houdt.

Fans waren er kapot van toen de show in 2004 eindigde en waren verdrietig toen Hilary Duff het grote scherm verliet. Flash forward 16 jaar, en fans fangirlen nog steeds over de show. Afleveringen van de originele show zijn te vinden en te genieten op Disney+ en Duff en haar fans hopen dat de herstart haar fans opnieuw zal doen opleven en hen enthousiast zal maken over alle verschillende aspecten, plotwendingen en personages in de show. Duff hoopt dat de show "schoon" zal worden en zal zorgen voor gelach, liefde en entertainment voor fans van alle leeftijden. Dus laten we duimen dat de McGuire's een comeback zullen maken op het grote scherm…we zijn er klaar voor!

Aanbevolen: