Matthew McConaughey draagt geen deodorant, maar ruikt nog steeds goed, volgens deze actrice

Inhoudsopgave:

Matthew McConaughey draagt geen deodorant, maar ruikt nog steeds goed, volgens deze actrice
Matthew McConaughey draagt geen deodorant, maar ruikt nog steeds goed, volgens deze actrice
Anonim

Een van de nadelen die gepaard gaan met het zijn van een enorme ster op de A-lijst, is dat mensen altijd meer en meer van je privéleven willen zien. Grote sterren als Brad Pitt, Jennifer Aniston en meer hebben allemaal hun vuile was aan het publiek laten zien, en de wisselwerking daarvoor was roem en fortuin.

Als een A-lister in zijn eigen recht, is Matthew McConaughey een andere ster die veel persoonlijke details onder de aandacht van het publiek heeft gekregen. Jaren geleden onthulde de acteur dat hij nooit deodorant draagt, wat mensen verraste. Uiteindelijk kwam een van zijn co-sterren dichtbij genoeg om te zien of de acteur een slechte geur heeft.

Dus, stinkt Matthew McConaughey? Laten we naar zijn tegenspeler luisteren en leren wat ze erover te zeggen had.

Matthew McConaughey is een enorme ster

In deze fase van zijn carrière heeft Matthew McConaughey een enorm lange weg afgelegd van de romcom-artiest die hij vroeger was. Natuurlijk was het genre er grotendeels verantwoordelijk voor dat hij een filmster werd, maar toen hij eenmaal zijn comfortzone verliet om te pronken met zijn acteerbereik, bracht hij zijn carrière echt naar een ander niveau.

McConaughey begon in het begin van de jaren '90 in Hollywood en is sindsdien enorm aan het inpluggen. De man heeft behoorlijk wat werk verzet in film en televisie, en hij heeft in de loop van de tijd een aantal indrukwekkende credits verzameld. Hij speelde in hitfilms zoals Dazed & Confused, The Wedding Planner, Tropic Thunder, The Lincoln Lawyer, Interstellar en meer. Hij zou zelfs een Oscar winnen voor Dallas Buyers Club.

Op het kleine scherm heeft McConaughey lang niet zoveel werk verzet, maar dat betekent niet dat hij daar niet succesvol is geweest. Hij was te zien in shows als Eastbound & Down en True Detective. De acteur was een succes en zijn beroemdheidsstatus heeft de deur geopend voor mensen om meer te weten te komen over zijn privéleven.

Hij heeft twijfelachtige hygiënegewoonten

Toen hij met People sprak, onthulde Matthew McConaughey dat hij nooit deodorant draagt en dat al een paar decennia niet meer heeft gedaan.

"Ik heb al 20 jaar geen deodorant meer gedragen", zei hij.

Nooit iemand die deodorant droeg, McConaughey had het over de pogingen van Kate Hudson om hem natuurlijke deodorant te laten dragen. Het duo werkte in het verleden samen en Hudson bleef vasthouden aan haar wens om haar tegenspeler een deodorant te laten dragen.

'Wil je dit alsjeblieft aandoen?' Ik heb het gewoon nooit gedragen. Geen eau de cologne, geen deodorant. De vrouwen in mijn leven, inclusief mijn moeder, hebben allemaal gezegd: 'Hé, je natuurlijke geur ruikt, één, als een man, en, twee, ruikt naar jou,'' zei de acteur.

Het is duidelijk dat mensen wilden dat de acteur eindelijk wat deodorant ging dragen, en fans vroegen zich af hoe hij eigenlijk ruikt. Gelukkig kwam een voormalige co-ster van hem dicht genoeg bij hem en onthulde de waarheid over dit alles.

Hoe hij eigenlijk ruikt

Dus, stinkt Matthew McConaughey?

Volgens Yvette Nicole Brown: Ik herinner me dat Matthew McConaughey zei dat hij geen deodorant gebruikte en dat hij geen geur had. Dus mijn eerste gedachte was: ik ga zo dichtbij komen als ik kan hem vragen of hij gelijk heeft. Hij heeft geen geur.

Hij ruikt naar muesli en goed leven. Hij heeft een zoete, zoete geur. Dat is hem gewoon, en het is niet muf of gek.”

Dat klopt, hoewel Matthew McConaughey nooit een deodorant heeft gedragen, ruikt hij echt lekker. Brown heeft echter een theorie over waarom dit het geval is en waarom hij nooit lijkt te stinken.

"Ik geloof dat hij zich baadt omdat hij heerlijk ruikt. Hij had gewoon geen deodorant op. Degenen die niet baden, begrijp ik niet."

Het is best opmerkelijk om te horen dat McConaughey helemaal niet ruikt, en de afgelopen maanden zijn veel celebs open geweest over hun twijfelachtige hygiënegewoonten. Maar nooit iemand die het publiek teleurstelt, verzekerde Dwayne Johnson iedereen dat hij zichzelf schoonhoudt en regelmatig doucht.

"Nee, ik ben het tegenovergestelde van een 'zichzelf niet wassende' celeb. Douche (koud) als ik uit bed rol om mijn dag te laten rollen. Douche (warm) na mijn training voor het werk. Douche (hot) nadat ik thuiskom van mijn werk. Face wash, body wash, exfoliëren en ik zing (off key) onder de douche Zeep Meerdere muzieknoten., "Postte Johnson op sociale media.

Matthew McConaughey ruikt misschien goed, maar de meerderheid van de mensen kan het gewoon niet afmaken om nooit deodorant te dragen. Het is maar goed dat de man beroemd is.

Aanbevolen: