Deze beroemdheden hebben nog steeds geen rijbewijs

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden hebben nog steeds geen rijbewijs
Deze beroemdheden hebben nog steeds geen rijbewijs
Anonim

Voor beroemdheden die een mooie autocollectie hebben, is het veilig om aan te nemen dat ze weten hoe ze moeten rijden. Uit rapporten en talloze interviews met beroemdheden blijkt echter dat niet iedereen weet hoe hij moet gaan en dat niet iedereen een rijbewijs heeft. Cardi B gaf bijvoorbeeld toe dat ze vijf luxe luxe auto's heeft en ze alleen heeft gekocht om ermee te pronken op haar sociale media-accounts, omdat ze niet kan rijden. Het lijkt belachelijk, maar dit lijkt gewoon voor mensen die zoveel geld en rijkdom hebben.

De onderstaande lijst bevat enkele beroemdheden die hebben toegegeven dat ze niet kunnen rijden en geen rijbewijs hebben. Toch kunnen deze beroemdheden het zich veroorloven dat iemand hen rondrijdt, en een rijbewijs lijkt het minste van hun problemen te zijn. Neem een kijkje in de onderstaande lijst.

10 Kate Beckinsale

De Engelse actrice en model Kate Beckinsale bezit talloze luxe auto's; ze heeft echter nog steeds geen rijbewijs. Ze heeft misschien ontelbare keren achter het stuur gehandeld, maar in het echte leven zit ze niet op de stoel van de bestuurder omdat ze haar rijbewijs niet heeft. Ze is er open over geweest in haar interviews en beweerde dat ze wel probeerde te slagen voor het rijexamen, maar ze leek elke keer te falen.

9 Ricky Gervais

Komiek en acteur Ricky Gervais heeft de kans gekregen om de wereld rond te reizen dankzij zijn baan, helaas voor hem, hij heeft zelf geen van die reizen kunnen rijden omdat hij geen rijbewijs heeft. Gervais werd eerder aangeboden om de show Top Gear te presenteren om Jeremy Clarkson te vervangen, en hoe graag hij ook de langlopende show host, hij moest weigeren omdat het hosten van de show moeilijk voor hem zou zijn omdat hij niet rijdt.

8 Mariah Carey

Het is niet verwonderlijk dat Mariah Carey, die bekend staat om haar diva-gedrag, een van de beroemdheden is die geen rijbewijs hebben. Ze is altijd in het openbaar met een chauffeur gezien en wanneer ze ergens heen moet, moet ze worden gechauffeerd. Hoewel ze een behoorlijke verzameling auto's heeft, is de zangeres van All I Want For Christmas Is You niet van plan om in die auto's te rijden. Ze heeft haar chauffeur om zich te verplaatsen, en dat vindt ze prima.

7 Robbie Williams

Het voormalige Take That-lid Robbie Williams heeft ongeveer vijf auto's in zijn verzameling; helaas kan hij die mooie auto's niet alleen besturen omdat hij geen rijbewijs heeft. Zodra hij beroemd werd en zijn rijkdom verdiende, kocht hij meteen mooie auto's, waaronder een Ferrari, een Mercedes, een Porsche en een Aston Martin. Het lijkt er echter op dat het besturen ervan niet op zijn prioriteitenlijst staat, aangezien hij tot op de dag van vandaag nog steeds geen rijbewijs heeft.

6 Cardi B

Eigenzinnige rapper Cardi B heeft een indrukwekkende collectie luxe auto's; ze kan ze echter niet uitproberen, omdat ze geen rijbewijs heeft. Ze staat bekend om haar indrukwekkende wagenpark via haar Instagram-account, waar ze een Fiat 124 Spider, een aangepaste Rolls-Royce, talloze Lamborghini en nog veel meer heeft gepost. Het is acceptabel voor haar om die niet te besturen, omdat ze een chauffeur heeft om haar rond te leiden. In haar interview met James Corden heeft ze echter toegegeven dat ze van plan is om wat rijlessen te nemen en binnenkort haar rijbewijs wil halen.

5 Tina Fey

Amerikaanse actrice, komiek, schrijfster, producer en toneelschrijver Tina Fey heeft veel talenten en dingen waar ze goed in is; autorijden hoort daar helaas niet bij. Ze heeft bekend dat ze echt geen rijbewijs heeft, hoewel het niet duidelijk is waarom ze niet van plan is er een te halen. Technisch gezien is het realistisch om niet rond te rijden, aangezien ze in New York City woont, waar autorijden een beetje gedoe kan zijn. Bovendien kan ze gewoon iemand betalen om haar rond te rijden, aangezien ze het zich toch kan veroorloven.

4 Lena Dunham

Amerikaanse schrijfster, regisseur, actrice en producer Lena Dunham is een van de beroemdheden die hun rijbewijs nog niet hebben gehaald. Sommige mensen hebben gewoon geen zin om hun rijbewijs te halen en sommigen vinden zelfs dat het geen zin heeft om er een te halen. Dat lijkt het geval te zijn voor Dunham, aangezien ze heeft getweet voordat ze toegaf dat ze niet kan rijden, en het is zo ver gekomen dat het schattig is geworden in zielig en tragisch. Ze heeft geaccepteerd dat ze voor het leven gestrand zal zijn.

3 Chase Hudson

Net toen iedereen dacht dat Chase Hudson, die algemeen bekend staat als Lil Huddy, alles heeft, maar er is één ding dat hij niet heeft: een rijbewijs. De ster van de sociale media is de afgelopen jaren beroemd geworden en is zelfs mede-oprichter van het TikTok-collectief genaamd Hype House. Lil Huddy gaf toe dat hij geen rijbewijs heeft, en hij vindt het goed.

2 Bella Thorne

Amerikaanse actrice, model, zangeres en schrijfster Bella Thorne behoort tot de beroemdheden die niet kunnen autorijden en geen rijbewijs hebben. De actrice, die talloze prijzen heeft gewonnen, waaronder Young Artist Awards, Imagen Award en een Teen Choice Award, heeft ook toegegeven dat ze haar moeder heeft om haar rond te rijden en niet van plan is om te autorijden of zelfs maar te leren hoe dat moet. Ze heeft verklaard dat ze bang is om te autorijden en dat ze het prima vindt dat haar moeder haar naar plaatsen brengt.

1 Perrie Edwards

Perrie Edwards, lid van een van 's werelds bestverkochte meidengroepen aller tijden, Little Mix, heeft ook toegegeven dat hij niet wist hoe hij moest rijden. De Britse zangeres heeft echter ook onthuld dat ze weet hoe ze moet autorijden en niet van plan is haar rijbewijs op korte termijn te halen. Perrie Edwards, wiens groep wereldwijd meer dan 70 miljoen platen heeft verkocht, zal het prima vinden om niet zelf te rijden, aangezien ze het zich kan veroorloven om een chauffeur te betalen.

Aanbevolen: