Miranda Cosgrove heeft onthuld hoe het was om op te groeien op Nickelodeon

Inhoudsopgave:

Miranda Cosgrove heeft onthuld hoe het was om op te groeien op Nickelodeon
Miranda Cosgrove heeft onthuld hoe het was om op te groeien op Nickelodeon
Anonim

Opgroeien in de entertainmentindustrie is moeilijk voor alle sterren en ze hebben totaal verschillende ervaringen. Sommige kindsterren blijven in Hollywood, anderen wagen zich aan andere carrières en sommigen belanden in moeilijke tijden. Het is een allegaartje voor deze jongeren als ze opgroeien.

Miranda Cosgrove was een van de vele kinderen uit de jaren '90 en 2000 die op Nickelodeon opgroeiden, en het is goed uitgepakt voor de actrice. Dat gezegd hebbende, het was niet altijd gemakkelijk om op het netwerk te zijn toen je opgroeide.

Laten we eens luisteren naar wat Miranda Cosgrove te zeggen had over opgroeien op Nickelodeon al die jaren geleden.

Miranda Cosgrove acteert al jaren

Miljoenen mensen zitten al in de acteerwereld sinds ze nog een kind was en kennen Miranda Cosgrove en wat ze heeft bereikt tijdens haar jaren in de entertainmentwereld. De ster heeft een indrukwekkende carrière achter de rug en haar recente terugkeer werd met liefde ontvangen door fans.

De ster maakte een enorme plons als een jongere in School of Rock, en vanaf dat moment begonnen de dingen voor haar van de grond te komen. Ze zou vervolgens in andere films verschijnen, met name de Despicable Me-franchise als Margo.

Hoe geweldig dat ook is, Cosgrove heeft haar beste werk geleverd op Nickelodeon. Dit begon met haar tijd op Drake & Josh, waar ze hilarisch was als het kleine zusje van de jongens, Megan. Van daaruit zou Cosgrove de hoofdrol spelen in iCarly, een van de meest geliefde shows van zijn tijd. Het duurde 6 seizoenen en bijna 100 afleveringen, en liet een blijvende indruk achter op het publiek.

In wat voor velen als een verrassing kwam, maakte de geliefde Nickelodeon-show een enorme terugkeer in 2021, en het bloeit sindsdien.

Ze maakte een grote terugkeer naar 'iCarly'

Miranda Cosgrove en de meerderheid van de originele cast keerden allemaal terug voor de herstart van iCarly, en tot nu toe verliep alles soepel voor de show. Het heeft een stevige buzz opgeleverd en op dit moment zijn we al twee seizoenen bezig.

Nu ze een doorgewinterde artiest is, was het deze keer anders voor de hoofdrolspeelster.

"Ik heb vooral door deze ervaring het gevoel dat ik heel snel veel dingen heb geleerd waar ik nog nooit van wist. Ik ga helpen bij het bewerken van alle afleveringen. Ik heb nog nooit iets in mijn leven. Dus gewoon alle dingen achter de schermen zien, zelfs vanaf het begin met de decorontwerpers praten, dat allemaal uitzoeken en zien hoe ze de sets samenstellen. Dit zijn allemaal dingen die ik nog nooit eerder heb gedaan. Dus het is gewoon een echt leerproces geweest en ik heb echt van elke seconde genoten", zei de actrice in een interview.

Het is geweldig om te zien hoe het nu gaat met de show en met Cosgrove, die op Nickelodeon is opgegroeid. Zoals je je kunt voorstellen, was dit niet altijd gemakkelijk voor de ster.

Ze deelde hoe het is om op te groeien op tv

Dus, hoe was het voor Miranda Cosgrove om op te groeien op televisie? Nou, advertenties waren geweldig zoals het soms was, de ster veranderde veel tijdens haar tijd op Nickelodeon, iets dat niet altijd gemakkelijk was om mee om te gaan.

"Ik denk dat een van de meest uitdagende dingen toen ik opgroeide met het maken van iCarly, ik ging door mijn ongemakkelijke fase en groeide volledig op in de show", vertelde ze aan People.

Ze vertelde toen hoe raar het is om te weten dat mensen je door ongemakkelijke fasen zien gaan.

"Dus als ik terugkijk op alle afleveringen, hoewel ik me de leuke tijden herinner en ik kan lachen, soms als ik de outfits zie die ik draag, weet ik gewoon hoe ik me voelde tijdens die momenten in sommige van de afleveringen. Het is zo raar om te bedenken dat als je een kind bent dat opgroeit op tv, mensen kijken hoe je door al die lastige dingen gaat en erachter komt wie je bent, "voegde ze eraan toe.

Het is verfrissend om de ster stiekem openhartig te horen over opgroeien op tv, vooral met haar positieve kijk. Sommige kindersterretjes hebben minder geluk en hebben moeite om terug te kijken op hun tijd op tv.

Haar voormalige co-ster van iCarly, Jeannette McCurdy, had het bijvoorbeeld moeilijk als kindacteur.

"Het was gewoon hels, denk ik, is geen te heftig woord", zei de actrice ooit toen ze haar acteerdagen beschreef.

ICarly heeft zojuist zijn tweede seizoen afgerond en als alles volgens plan verloopt, keert het terug voor een derde. Dit zou geweldig nieuws zijn voor fans, die houden van wat de reboot op tafel heeft gebracht.

Aanbevolen: