Heeft Jonathan Taylor Thomas zijn nettowaarde verder laten groeien na 'Home Improvement'?

Inhoudsopgave:

Heeft Jonathan Taylor Thomas zijn nettowaarde verder laten groeien na 'Home Improvement'?
Heeft Jonathan Taylor Thomas zijn nettowaarde verder laten groeien na 'Home Improvement'?
Anonim

Als het gaat om sterren uit de jaren 90, is er een heleboel variatie in hoe succesvol ze allemaal worden als volwassene. Voor sommigen, zoals Drew Barrymore, was een kindsterretje slechts een vlekje op haar radar. Beroemdheden zoals Drew worden meer herinnerd vanwege hun opflakkeringen dan de rollen die hen beroemd maakten.

Maar niet elke kinderacteur uit de jaren 90 heeft hetzelfde geluk. In feite zijn velen het onderwerp geworden van ietwat trieste 'waar zijn ze nu'-verhalen. Het overkwam 'Matilda'-ster Mara Wilson zo vaak dat ze er letterlijk een boek over schreef.

Hoewel fans met veel plezier terugkijken op Jonathan Taylor Thomas' tijd op 'Home Improvement', is het duidelijk dat hij lang niet zo beroemd is als iedereen dacht dat hij zou zijn nadat de show was afgelopen. Een van de grootste vragen over zijn carrière is of hij enig financieel succes heeft gezien na de show die hem beroemd maakte, eindelijk ingepakt.

Hoeveel is Jonathan Taylor Thomas waard?

Tegenwoordig is Jonathan Taylor Thomas een paar miljoen dollar waard. Om specifiek te zijn, zijn nettowaarde is ongeveer $ 16 miljoen, wat absoluut niets is voor de gemiddelde persoon om mee te spotten. Het is misschien niet te vergelijken met wat Tim Allen binnenha alt, maar het feit dat Thomas al vroeg de schijnwerpers verliet, kan iets te maken hebben met zijn relatief lage verdiensten.

Hoeveel verdiende Jonathan Taylor Thomas met 'Home Improvement'?

De vraag of Jonathan geld heeft verdiend na 'Home Improvement' komt neer op het uitzoeken hoeveel hij verdiende in de show, en hoeveel hij sindsdien heeft verdiend. Bronnen suggereren dat hij ongeveer $ 8.000 per aflevering van de sitcom verdiende, hoewel het onduidelijk is of hij hetzelfde bedrag verdiende gedurende de acht seizoenen waarin hij verscheen, of dat het bedrag in de loop van de tijd langzaam toenam.

In termen van zijn totale cashflow uit 'Home Improvement' nam het vermogen van Jonathan Taylor Thomas duidelijk een boost nadat hij de serie verliet met 177 afleveringen op zak.

Na te zijn verschenen in 177 van de 204 afleveringen in totaal, zou Thomas alleen al door dat optreden ongeveer $ 1,4 miljoen hebben verzameld. Nogmaals, het is een schatting op basis van het gemiddelde loon per aflevering, maar voor een kindsterretje dat nog niet eens een legale volwassene was toen hij de serie verliet, is dat een behoorlijke brok verandering.

Het zou Thomas ook kunnen hebben geholpen bij het plannen van zijn leven na de 'Home Improvement'.

Heeft Jonathan Taylor Thomas geld verdiend na de tv-serie?

Er was veel drama rond het vertrek van Jonathan Taylor Thomas uit 'Home Improvement'. In interviews zeiden de volwassenen in de show zelfs wat ongemakkelijke dingen over het vertrek van de tiener uit de fictieve Taylor-familie.

Zijn tv-moeder zei dat zijn vertrek een "pijnpunt" was voor de cast, en Tim Allen merkte op dat hij had gezegd dat hij "verward" was over het vertrek van Jonathan (hij verklaarde ook dat de tiener dat niet had gewaardeerd opmerking). Maar waarom al dat drama?

Zoals Patricia Richardson opmerkte, kwam de tiener niet opdagen voor de seriefinale, en daar was niet iedereen blij mee. Richardson verklaarde dat ze het eigenlijk een goed idee vond dat hij niet verscheen, maar anderen voelden zich duidelijk in de steek gelaten.

Maar had dat invloed op het vermogen van Jonathan Taylor Thomas, of zijn potentieel om lucratieve optredens te krijgen na zijn vertrek uit de show?

Waarom verliet Jonathan Taylor Thomas 'Home Improvement'?

Het antwoord op hoe de show het vermogen van Thomas beïnvloedde, komt neer op waarom hij vertrok en wat hij daarna deed. Het lijkt erop dat zijn vertrek niets met geld te maken had. Hij had blijkbaar iedereen verteld dat hij naar de universiteit wilde gaan in plaats van verder te gaan met de serie.

Hij was een tiener die al zeven jaar aan dezelfde sitcom werkte, dus wie kon het de jongen kwalijk nemen dat hij een opleiding wilde volgen en de wereld buiten de set een beetje wilde zien? Maar het bleek dat Thomas niet helemaal stopte met acteren, vandaar de 'verwarring' van Tim Allen."

Wat deed Jonathan Taylor Thomas na 'Home Improvement'?

In hetzelfde jaar verliet hij 'Home Improvement', JTT verscheen in twee films en het jaar daarop verscheen hij in nog twee. Daarna werkte hij consequent aan films en shows als 'The Wild Thornberrys', 'Smallville,' '8 Simple Rules' en zelfs 'Veronica Mars.'

Dus als hij niet stopte met acteren na 'Home Improvement', zelfs als zijn co-sterren ongelukkig waren, bleef Jonathan Taylor Thomas zeker een inkomen verdienen. En kijkend naar de discrepantie tussen zijn geschatte 'Home Improvement'-inkomsten en zijn huidige nettowaarde, bleef JTT bankieren in zijn post-sitcom-projecten, of hij is erg slim met investeren.

Aanbevolen: