Dit is de echte reden waarom Hailie Scott Mathers zo geheimzinnig doet over haar vriendje

Inhoudsopgave:

Dit is de echte reden waarom Hailie Scott Mathers zo geheimzinnig doet over haar vriendje
Dit is de echte reden waarom Hailie Scott Mathers zo geheimzinnig doet over haar vriendje
Anonim

Eminem's dochter, Hailie Scott Mathers, plaatste een zeldzame foto samen met haar vriend, Evan McClintock, op Instagram. Ze schreef: "Ik deel mijn feed zelden, maar als ik dat doe, ben ik blij dat het met jou is." Nu is ze zelf een influencer.

Fans waren verrast omdat ze extreem privé is als het gaat om hun vijfjarige relatie. Hoewel de dochter van Eminem een publiek figuur is, houdt Evan zijn leven meer op slot dan Hailie.

Het stel begon te daten in 2016 en is sindsdien samen. Hailie en Evan waren studenten aan de Michigan State University, waar hij economie studeerde, en zij studeerde psychologie.

Een normaal leven leiden

Het is geen geheim dat Hailie het grootste deel van haar leven verborgen voor de pers heeft doorgebracht, alleen om haar mond open te doen toen foto's van haar volwassene online lekten. De jonge Hailie ging van extreem arm naar heel rijk voordat ze zelfs maar kon praten. Tegen de tijd dat ze kon lopen, was haar vader altijd aan het werk en greep haar moeder aan de drugs. Ook werd hun gewelddadige relatie steeds meer openbaar. Dit in aanmerking nemend, wat voor soort meisje zou in de schijnwerpers willen staan als dezelfde man die 's nachts haar slaapliedjes zong, rapte over het slaan van vrouwen overdag? Het is geen verrassing dat Hailie zo geheimzinnig doet over haar privéleven.

Zware jeugd

Het lieve meisje werd geboren op eerste kerstdag 1995 in Detroit, Michigan. Haar moeder, Kimberly Scott, ontmoette Marshall Mathers (Eminem) op de middelbare school, en de twee bleven liefjes tot haar geboorte. Toen Hailie eenmaal langskwam, liet Marshall, nu een aspirant-rapper, bijna zijn dromen varen om voor zijn jonge gezin te zorgen.

Hij werkte 60 uur per week als afwasser en verdiende een minimumloon, terwijl Kimberly spaarde wat ze kon voor een studiefonds. Echter, constante relatiebreuken en overvallen bleven hen terughoudend maken.

Marshall werkte altijd aan zijn rapcarrière, maar nadat zijn eerste album Infinite flopte, werd hij behoorlijk suïcidaal. De rapper ging een behoorlijk donker pad in en al die tijd was Hailie er om het te zien.

Hij creëerde zijn alter ego, Slim Shady, en begon extreem gewelddadige nummers te schrijven, zoals '97 Bonnie & Clyde. Eminem wilde Hailie's zang op de track, maar Kimberly weigerde hun tweejarige erbij te betrekken, dus Marshall loog en zei dat ze naar Chuck E Cheese gingen toen hij haar meenam naar de opnamecabine. Onnodig te zeggen dat toen Kimberly hun dochter hoorde op de baan waar Slim wegrijdt met Kimberly's lijk in de kofferbak, ze behoorlijk pissig was.

Ondertussen werden ze uit hun huis gezet en gingen ze apart wonen. In 1999 trouwden Hailie's ouders eindelijk, in de hoop dat het Marshall zou helpen om aan de grond te blijven tijdens hun optreden met Snoop Dogg en Dr. Dre in hun Up in Smoke Tour. Hailie's vader adopteerde haar nicht Alaina Mathers toen Kimberly's tweelingzus niet voor haar kon zorgen. De twee groeiden samen op samen met halfzus Whitney, die ook op de weg werd geadopteerd. Maar hoe bekender hun vader werd, hoe meer het huwelijk in de war raakte.

Bescherming van Hailie tegen Paparazzi

Hailie's ouders scheidden in 2001 en hun moeizame relatie haalde maandenlang de krantenkoppen. Ze hertrouwden in januari 2006, maar hadden maanden later een vervelende scheiding, waarbij ze de voogdij over Hailie kregen. De twee hadden misschien een hekel aan elkaar, maar over één ding waren ze het eens: hun kleine meisje uit de media houden.

Ze werd naar een openbare school in de buurt van Detroit gestuurd en had een relatief normale opvoeding. Terwijl fans druk bezig waren met het onthouden van de teksten van Eminem, groeide het kleine meisje op tot een heel ander persoon dan haar verontruste ouders.

Een rolmodel worden

Het blijkt dat Hailie opgroeide als een goede oude Amerikaanse meid, en Eminem zou zich geen zorgen hoeven te maken dat ze met jongens uitging. Op Chippewa Valley High School haalde ze een tien, zat in de studentenraad en maakte het volleyb alteam. Ze studeerde in 2014 cum laude af en werd zelfs uitgeroepen tot homecoming queen. Eminem wilde dat deze dag over zijn kleine meisje ging, dus keek hij naar de ceremonie vanuit de schoolkantine.

In Michigan State is Hailie een intelligente, mooie jonge vrouw gebleken. Ze is het levende bewijs dat hoewel Eminem niet de beste echtgenoot was, hij een zorgzame en lieve vader is die alles voor haar kleine meisje zou doen.

De inspanningen van Eminem en Kimberly hebben hun vruchten afgeworpen

Hailie vermeed dezelfde fouten die haar ouders maakten. Ze vond een aardige vent die haar met liefde en respect behandelt en buiten het mediadrama blijft. Eminems dochter voelde zich waarschijnlijk niet op haar gemak als iedereen haar familieproblemen kende toen ze nog een kind was. Het lijkt erop dat ze eraan gewend is geraakt om geheimzinnig te doen over haar vriend en privéleven. Fans zijn het erover eens dat ze de juiste beslissing heeft genomen. Nu deelt ze het beste van haar luxe leven op Instagram en kan ze kiezen wat mensen te zien krijgen.

Aanbevolen: