Elke reden waarom de echte huisvrouwen van S alt Lake City de slechtste in de franchise zijn

Inhoudsopgave:

Elke reden waarom de echte huisvrouwen van S alt Lake City de slechtste in de franchise zijn
Elke reden waarom de echte huisvrouwen van S alt Lake City de slechtste in de franchise zijn
Anonim

In de afgelopen twintig jaar heeft de Real Housewives-franchise echt ongelooflijk veel succes gehad. Er zijn immers twaalf verschillende Amerikaanse iteraties van de franchise geweest en dat wil nog maar niets zeggen over de schijnbaar eindeloze reeks internationale versies die zijn uitgezonden. Met dat alles in gedachten, lijdt het geen twijfel dat de mensen achter de Real Housewives-franchise, waaronder Andy Cohen, veel dingen goed hebben gedaan.

Natuurlijk is Andy Cohen een mens net als iedereen. Met dat in gedachten zou het niemand moeten verbazen dat Cohen in de loop der jaren meerdere keren is bekritiseerd door fans van Real Housewives. Er zijn bijvoorbeeld veel mensen die hun mening hebben geuit dat S alt Lake City om verschillende redenen de slechtste serie van Real Housewives is.

6 Jen Shah's juridische drama zet haar toekomst in twijfel

Tijdens het filmen van het tweede seizoen van The Real Housewives of S alt Lake City, werd het duidelijk dat seriester Jen Shah in ernstig juridisch gevaar verkeerde. Uiteindelijk werden Shah en haar assistent Stuart Smith gearresteerd terwijl de camera van RHOSLC aan het draaien was. Het is een understatement om te zeggen dat ze in de problemen zitten. Per slot van rekening riskeren Shah en Smith allebei tot vijftig jaar achter de tralies als ze schuldig worden bevonden. Terwijl fans van 'reality'-shows graag roddelen over hun favoriete sterren, met zoveel op het spel voor Shah dat het niet leuk is om over na te denken. Bovendien, als Shah schuldig wordt bevonden en voor jaren naar de gevangenis wordt gestuurd, verliest S alt Lake City een van zijn sterren.

5 Jen Shah heeft ook veel haters

Als Jen Shah schuldig wordt bevonden en weggestuurd wordt, zullen fans van The Real Housewives of S alt Lake City die haar leuk vinden teleurgesteld zijn. Aan de andere kant zijn er veel kijkers die Shah haten, die teleurgesteld zullen zijn als ze in de show blijft schitteren. Wat betreft de reden waarom zoveel fans van S alt Lake City Shah niet kunnen uitstaan, vatte Reddit-gebruiker u/Ellis_Library de zaken samen met hun bericht "Jen is THE WORST". “Net begonnen met echte huisvrouwen in S alt Lake City. En eerlijk gezegd, ik kan alleen maar denken dat Jen zo'n ae is, ik kan gewoon niet wachten om haar volgend seizoen gearresteerd te zien worden. Ik heb elke franchise gezien en ik denk niet dat er een castlid is dat ik zo erg vond als Jen. Ik voel me zo'n kleine klootzak, maar ze mishandelt mensen zo slecht, het verbaast me niet dat ze (naar verluidt) betrokken was bij fraude.”

4 Mary Cosby is een ongewenste afleiding geweest

Zoals elke fan van de Real Housewives-franchise al weet, zijn de buitensporige sterren een van de belangrijkste dingen die de franchise vermakelijk maken. Helaas, als het gaat om Mary Cosby uit S alt Lake City, hebben veel kijkers het gevoel dat ze zo schandalig is dat ze de show wegneemt. Het ondersteunen van een show die iemand beta alt die ervan wordt beschuldigd een sekte te leiden, kan bijvoorbeeld voor sommige kijkers onaangenaam zijn. Bovendien maakt het feit dat Cosby getrouwd is met de tweede echtgenoot van haar grootmoeder, mensen vreemd. Ten slotte heeft het feit dat Cosby is opgeroepen voor racistisch ongevoelige opmerkingen, ook voor veel kijkers de show weggenomen.

3 Het probleem met Whitney Rose

Nadat de wereld vernam dat Jen Shah was beschuldigd van ernstige misdaden, waren er veel mensen die haar ter verantwoording riepen. Een schrijver voor thedipp.com maakte echter van de gelegenheid gebruik om iemand anders te roepen toen ze een stuk schreef met de titel "Jen Shah is een vermeende misdadiger, maar ze is niet de slechtste huisvrouw". In haar opiniestuk legt Wilson uit waarom Whitney Rose de huisvrouw is die ze niet kan uitstaan. Hoewel er niet genoeg ruimte is om alle problemen van Wilson met Rose hier samen te vatten, is er voldoende ruimte om enkele redenen te schetsen waarom ze een hekel heeft aan Rose. Volgens Wilson en vele andere fans van Real Housewives heeft Rose geen eigen verhaallijnen, "haar obsessie met Lisa Barlow is verwarrend", en haar potroeren is "vreselijk" en "onhandig".

2 De gevechten begonnen te snel

In 2021 plaatste Reddit useru/Loony_Loveless op r/realhousewives om uit te leggen waarom ze dachten dat S alt Lake City de slechtste Real Housewives-show was. In hun bericht noemden ze twee enorme problemen met de show. Volgens hun bericht en andere gebruikers die het met hen eens waren in de opmerkingen, is een van de grootste problemen van RHOSLC dat de gevechten te vroeg begonnen. Zoals elke Real Housewives-fan al weet, stemmen veel fans af om de sterren van de franchise met elkaar te zien vechten. Als fans de mensen die bij het gevecht betrokken zijn echter niet genoeg kennen, worden de vetes snel saai. Omdat de cast van S alt Lake City al aan het vechten was in de eerste afleveringen, verloren hun vetes alle betekenis en lieten veel kijkers zich niet verbonden voelen.

1 Fans geven niets om de cast van S alt Lake City

In de eerder genoemde Reddit-post van u/Loony_Loveless, gaven ze een mening waar veel The Real Houswives of S alt Lake City het mee eens waren, de sterren van de show zijn niet overtuigend genoeg. “Vanaf aflevering één vond ik het niet leuk. Ik heb het gevoel dat we tussen een stel willekeurige vrouwen zijn gegooid met nauwelijks een achtergrondverhaal.” In het commentaargedeelte van de eerder genoemde Reddit-post van u/Loony_Loveless hebben veel gebruikers hetzelfde idee op verschillende manieren uitgedrukt. "Het kan me niet echt schelen wat er met een van hen gebeurt." "Op dit moment in het seizoen weet ik niet eens wie wie is, behalve Jen en Mary." "Lisa en Meredith brengen nul op de tafel, Mary is een gd-freak en die andere blondine geeft Dorinda en Sonja een run voor hun geld in het praten over hun voormalige echtgenotenafdeling."

Aanbevolen: