De echte reden waarom Justin Bieber zijn vader Jeremy 'onvolwassen' noemde tijdens zijn jeugd

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Justin Bieber zijn vader Jeremy 'onvolwassen' noemde tijdens zijn jeugd
De echte reden waarom Justin Bieber zijn vader Jeremy 'onvolwassen' noemde tijdens zijn jeugd
Anonim

Fans en beroemdheden over de hele wereld wensen Justin Bieber het beste na zijn diagnose van het Ramsay Hunt-syndroom. De popster werd gedwongen verschillende shows te annuleren - nu maar hopen dat hij snel herstelt.

In werkelijkheid heeft JB tijdens zijn klim naar de top verschillende obstakels ondervonden, waaronder zijn leven thuis voorafgaand aan roem. We zullen zijn relatie met zijn vader Jeremy onderzoeken en waarom de hitmaker zijn vader ooit onvolwassen noemde.

De vader van Justin Bieber liep een jaar lang het gezin uit toen hij 4 was

Justin Bieber had een moeilijke jeugd, vooral als het om zijn gezinsleven ging. Zijn vader was nog maar een tiener toen hij werd geboren. Justin gaf zelf toe dat zijn vader de taak in zijn vroegere dagen niet aankon.

"Ik herinner me dat mijn moeder zei: 'Als je hier wilt zijn, moet je hier zijn', verklaarde Justin. Hij zou ook andere details over de onvolwassenheid van zijn vader op dat moment onthullen: "Hij was niet op een plek om een kind te krijgen. Hij was onvolwassen. Hij ging ongeveer een jaar weg toen ik een jaar of vier was, ging naar British Columbia, kwam terug op Vaderdag, " vertelde hij Billboard.

Ondanks de verontrustende relatie met zijn vader, weerhield het zijn wens er niet van om ooit zelf vader te worden. “Ik wil te zijner tijd mijn eigen gezin stichten, ik wil genieten van een beetje getrouwd zijn, op tournee gaan, getrouwd zijn, genieten van reizen met ons alleen, meer van onze relatie opbouwen. Ik denk dat het zeker de volgende stap is, zei Justin tegen People.

Justin is van plan aanwezig te zijn voor zijn toekomstige kinderen, maar helaas was dat niet altijd het geval voor Bieber en zijn vader die opgroeide.

Justin Bieber zag zijn vader op bepaalde dagen tijdens zijn jeugd

Naast Billboard zou Justin verder onthullen dat zijn vader niet in de categorie afwezige vader of slappe vader v alt. De popster onthulde dat hij zijn vader nog regelmatig zag, en dat er echt geen podium was waarin zijn vader helemaal MIA werd.

Ondanks dat zijn ouders uit elkaar gingen, kreeg Justin zijn vader nog steeds op bepaalde dagen en volgens een vast schema. "Er is een misvatting dat hij deze slappe vader is, maar sindsdien is hij in mijn leven. Ik was in het weekend en op woensdag bij hem."

In de jaren die volgden, zouden de zaken tussen de twee soepeler worden. Justin zou onthullen dat zijn relatie met Jeremy Bieber drastisch is verbeterd. Hij zou beweren dat hij de situatie met mededogen heeft aangepakt, wetende dat het de moeite waard was om voor te vechten.

"Je hebt [je ouders] niet zo veel nodig. En voor hen was het alsof je alles was wat ze hadden. Niet allemaal, maar ze waren zo in je geïnvesteerd. En op een dag ben je gewoon weg, en je doet je eigen ding, en je hebt ze niet nodig, en je waardeert hun mening ook niet hetzelfde."

Tegenwoordig lijkt hun band beter dan ooit.

Justin en pater Jeremy Bieber staan vandaag op goede voet

In de afgelopen jaren is de gezinsdynamiek veranderd. In 2016 verklaarde Bieber dat hij veel dichter bij zijn vader stond dan zijn moeder, dit was niet het geval tijdens zijn jeugd en aan het begin van zijn carrière.

Bovendien heeft Bieber meerdere keren op Instagram gezeten om zijn dankbaarheid te tonen aan zijn vader en hun reis samen.

"Ik heb de beste vader ter wereld. Hij heeft me geleerd lief te hebben, te leren en trouw te blijven aan mezelf. Ik zal voor altijd dankbaar zijn omdat hij mijn superheld was."

Die band wordt steeds hechter, waarbij beide partijen hun bewondering voor elkaar op sociale media plaatsen. Ze werden onlangs samen gezien terwijl ze genoten van een geweldige tijd bij de Toronto Maple Leafs-game. Een geweldig verhaal en een verhaal dat in Hollywood meestal de andere kant op gaat, maar niet voor Justin.

Aanbevolen: