Billie Eilish's zoete wraak op ex-vriend Brandon Adams heeft haar een Grammy Award bezorgd

Inhoudsopgave:

Billie Eilish's zoete wraak op ex-vriend Brandon Adams heeft haar een Grammy Award bezorgd
Billie Eilish's zoete wraak op ex-vriend Brandon Adams heeft haar een Grammy Award bezorgd
Anonim

Billie Eilish , die op 16-jarige leeftijd baanbrekend was in het maken van popmuziek van wereldklasse, is een van de beste Generation Z-artiesten tot nu toe. Door haar talent in het schrijven en produceren van liedjes te combineren met de hartverscheurende teksten die ze haar publiek geeft, kan niemand Billie ervan weerhouden om alles te bereiken wat ze wil in de muziekindustrie. Naarmate ze ouder werd en nieuwe mensen ontmoette, bewees ze echter dat niemand is vrijgesteld van liefdesverdriet, zelfs de bekroonde artiesten. Maar hoe gebruikte ze haar liefdesverdriet om een Grammy Award-winnend nummer te maken?

Hoe beïnvloedde Brandon Adams de songwriting van Billie Eilish nadat ze uit elkaar gingen? Wat zegt Billie over haar ex-vriendje? Wilde Billie Eilish wraak nemen op Brandon Adams, of staan ze al op goede voet? Blijf lezen om de waarheid te achterhalen…

Wie is Brandon Adams?

Brandon Adams, Q zoals Billie hem noemt of 7:AMP als zijn publieke titel, is een Amerikaanse rapper en songwriter die vanaf 2022 26 jaar oud is. Billie en Brandon werden een koppel in 2018 toen Billie nog 17 jaar oud was, en Brandon was 22 jaar oud. Hun leeftijdsverschil van vijf jaar veroorzaakte veel negatieve reacties online, aangezien de meeste fans van Billie Brandon beschouwen als een trimmer, iemand die een relatie heeft met een minderjarige.

Billie liet Brandon trots zien in posts op sociale media; hetzelfde geldt voor Brandon, want hij maakte zelfs een cover van Billie in een van zijn liedjes. Echter, de zaken dreven uit elkaar na minder dan een jaar daten. De twee gingen in 2019 uit elkaar tot een groot deel van de goedkeuring van Billie's fans.

Wat vindt Billie Eilish van haar ex-vriend Brandon Adams?

Ondanks het liefdesverdriet dat ze had doorgemaakt, wilde Billie Eilish niet dat fans boos werden op haar ex-vriend Q. Hoewel haar fans woedend waren over hun relatie en opgelucht dat het snel eindigde, deed tiener Billie dat niet Ik wil meer negativiteit in het leven van haar ex-vriendje brengen.

Billie vertelde over haar strijd om het hoofd boven water te houden met Brandon en zei: "En er was gewoon een gebrek aan inspanning [van Brandon Adams], denk ik. Ik had zoiets van, 'Kerel [Brandon Adams], jij Je hebt niet eens genoeg liefde om van jezelf te houden. Je kunt niet van me houden.'

Nadat fans haar verklaring hadden gehoord, leek het alsof het meer olie op het vuur gooide toen ze Brandon begonnen te bombarderen met negatieve opmerkingen en directe berichten op zijn sociale media, maanden na Billie's officiële aankondiging van hun scheiding.

Waarom zijn Billie Eilish en Brandon Adams uit elkaar gegaan?

In Billie Eilish's 2021 Apple TV-documentaire getiteld "Billie Eilish: The World's A Little Blurry", vertelt ze over haar scheiding van haar ex-vriend, Brandon Adams. De zanger zegt: "Ik was gewoon niet blij [met hun relatie]. En ik wilde niet dezelfde dingen die hij [Brandon Adams] wilde, en ik denk niet dat dat eerlijk voor hem is. Ik denk niet dat je een relatie zou moeten hebben, super enthousiast over bepaalde dingen waar de andere persoon niets om geeft."

Billie Eilish was niet de enige die werd getroffen door hun uiteenvallen, want zelfs Brandon Adams verdween na hun scheiding van sociale media. Nadat de Apple TV-documentaire van Billie Eilish was uitgezonden, begonnen veel van haar fans hatelijke opmerkingen over Brandon achter te laten en hem te vertellen hoe slecht hij Billie behandelde ondanks dat ze geen idee hadden van hun privé-interacties.

Brandon deinsde echter niet terug voor het bashen dat hij ontving. In een Instagram-bericht over het probleem zegt hij: "Er zijn altijd twee kanten aan een situatie [over hun uiteenvallen]. Mensen realiseren zich niet dat ik te maken heb gehad met de dood van mijn broer, vooral rond die tijd dat het nog vers was. Soms zijn mensen het niet met elkaar eens en willen ze niet hetzelfde als elkaar. Het is aan jou om te begrijpen dat een situatie verschillende standpunten heeft."

Billie Eilish's nummer gelukkiger dan ooit Toewijding

Nadat Billie Eilish' Grammy Award-winnende nummer Happier Than Ever in 2021 een wereldwijde hit werd, begonnen haar fans te speculeren dat het Brandon Adams zou kunnen zijn waar Billie over schreef in het nummer. Net zoals Capital FM probeerde de betekenis van Happier Than Ever te ontcijferen, geloven fans dat het nummer is gericht aan Brandon, die haar interesses niet meer met de zijne overeenkwam.

Sinds de tekst zegt: "Je doet het tegenovergestelde van wat je zei dat je zou doen, en ik zou uiteindelijk banger worden. Zeg niet dat het niet eerlijk is. Je was je ervan bewust dat je me hebt gemaakt miserable", komt het overeen met de speculaties van fans dat het Billie's manier zou kunnen zijn om indirect schaduw te werpen op haar ex. Tot op zekere hoogte geloven sommige fans zelfs dat Billie die een Grammy Award ontving voor haar lied de beste wraak was die ze Brandon kon geven.

Billie Eilish' meest recente ex-vriend, Matthew Tyler Vorce, getuigde ook van hoe verkeerde sociale media, vooral Billie's fans die haar verdedigen, geruchten kunnen verspreiden. Hij en Billie gingen onlangs uit elkaar in mei 2022, en net zoals Billie ook niet wilde dat haar fans negatieve opmerkingen zouden maken over Brandon, vroeg ze hen ook om Matthew Tyler met rust te laten. Dit is echter opnieuw het tegenovergestelde van wat haar fans deden.

Aanbevolen: