Populaire films die 0% kregen op Rotten Tomatoes

Inhoudsopgave:

Populaire films die 0% kregen op Rotten Tomatoes
Populaire films die 0% kregen op Rotten Tomatoes
Anonim

Door middel van zijn Tomatometer, de consensus van samengestelde critici en zijn publieksscore, begeleidt Rotten Tomatoes bioscoopbezoekers al meer dan twee decennia. De kans dat een film 100% krijgt op Rotten Tomatoes is uiterst zeldzaam, 0% krijgen is nog zeldzamer. Een score van 0% is een perfect slechte score, de slechtste score die een film kan krijgen. De waarheid is dat er veel vreselijke films zijn, maar er zijn slechts iets meer dan 40 films die deze über-exclusieve lijst hebben gemaakt. Toch hebben enkele van de meest vreselijke films hier en daar goede recensies gekregen. De Rotten Tomatoes-beoordeling is gebaseerd op een film die minstens 20 keer is beoordeeld door minstens 20 verschillende verkooppunten.

Er zijn ook films zonder bestaande positieve recensies die niet op de lijst zijn verschenen. Dit komt omdat ze niet hebben voldaan aan de 20 beoordelingscriteria om te worden geregistreerd. In de volgende lijst staan enkele van de meest populaire films die de laagst mogelijke score hebben gekregen op Rotten Tomatoes.

9 De belachelijke 6 (2015)

Met Adam Sandler, Taylor Lautner, Terry Crews, Jorge Garcia, Luke Wilson en Rob Schneider was de film relatief succesvol. Toen de film exclusief werd uitgebracht op Netflix, kreeg deze de hoogste openingsnummers in de geschiedenis van de streamer. Tegen het einde van de eerste 30 dagen op het platform was het vaker bekeken dan elke andere film op Netflix. Ondanks zijn recordbrekende prestaties, beschreven critici de film als "lui aanstootgevend", en noemden het zelfs "een standaard banktarief voor Adam Sandler-fanaten en een must-see voor filmliefhebbers van elke andere overtuiging."

8 Dark Tide (2012)

Halle Berry speelt Kate, een getraumatiseerde haaienexpert die met haar eigen angsten moet omgaan nadat ze een collega onder haar bevel heeft verloren bij een eerdere haaienaanval. Terwijl ze vecht tegen haar eigen twijfels en toenemende financiële problemen, accepteert Kate een voorstel om een opwindende zakenman naar een gevaarlijk deel van het water te leiden dat 'Shark Alley' wordt genoemd. Critici lijken te denken dat de vermeende horrorfilm niet is opgekomen en noemden hem 'ondiep en brak'.

7 The Last Days Of American Crime (2020)

Op het moment van schrijven zijn er 43 recensies op Rotten Tomatoes voor The Last Days of American Crime van Olivier Megaton, en niet één daarvan is positief. Ondanks de slechte beoordeling was de film gebaseerd op een graphic novel een van de populairste films van Netflix in het weekend dat hij uitkwam. Volgens critici van de film is de misdaad straf!

6 Max Steel (2016)

Hoewel Max Steel geen kaskraker was, kreeg het een waardering van 48% van het publiek, waarschijnlijk vanwege de populariteit van het Mattel-actiefiguur. De film is apart van een andere exclusieve club; Het is een van de weinige superheldenfilms die aan de kassa wordt gebombardeerd. Zoals critici het stellen: " Max Steel mist elke karakterisering of voldoet zelfs niet aan rock 'em sock 'ems, Max Steel heeft het gevoel met een actiefiguur te spelen zonder enige fantasie uit de kindertijd."

5 Duizend Woorden (2012)

Deze hoofdkomedie van Eddie Murphy was favoriet bij fans. Maar ondanks eindeloze positieve recensies van fans, dachten critici het tegenovergestelde. Volgens critici is Murphy's stem "zijn grootste komische troef", ironisch genoeg ziet de plot van de film Eddie Murphy zijn stem verliezen, waardoor het project stilletjes bij de zes slechtst beoordeelde films in de geschiedenis van Rotten Tomatoes op dat moment terechtkwam.

4 London Fields (2018)

London Fields, gebaseerd op de duistere komische en geliefde Britse mysterieroman met dezelfde naam, was opnieuw een kaskraker, hoewel het matige recensies kreeg van fans. Het project met Amber Heard in de hoofdrol, heeft volgens de Box Office-statistiekenwebsite Box Office Mojo de op één na slechtste opening aller tijden. Op het moment van schrijven heeft London Fields in totaal 35 recensies op Rotten Tomatoes, die allemaal negatief zijn.

3 Thuiskomst (2009)

De consensus van Rotten Tomatoes-critici is dat Homecoming "een luie verzameling van obsessie-thrillerclichés is. Homecoming zal kijkers laten wensen dat ze in plaats daarvan hadden gekozen voor een scheve voetbalwedstrijd en wat ongemakkelijk dansen." Ondanks deze harde kritiek krijgt de film een waardering van 33% van het publiek uit meer dan 50.000 recensies.

2 Gotti (2018)

In Gotti portretteert John Travolta John Gotti, het hoofd van de Gambino-misdaadfamilie, die in die tijd de grootste en machtigste bende van het land was. Ondanks het ontvangen van 59 negatieve recensies van critici die het publiek vertelden om simpelweg "Fuhgeddaboudit" te gebruiken, waren Travolta's talent en sterrenkracht genoeg om zijn film een goedkeuringsclassificatie van 45% van de fans te bezorgen. Gotti is de meest recente van drie John Travolta-films die een 0% ranking op Rotten Tomatoes hebben gekregen.

1 365 dagen: deze dag (2022)

Net als de eerste film kreeg dit vervolg een even perfecte 0% onder critici. Het publiek houdt van 365 Days omdat … nou ja … seks verkoopt. Hoewel zowel critici als fans geloven dat 365 Days: This Day allemaal seks en geen plot was, debuteerde het volgens Forbes meteen op 1 op Netflix.

Aanbevolen: