Onconventionele Thanksgiving-films die geweldige recensies kregen

Inhoudsopgave:

Onconventionele Thanksgiving-films die geweldige recensies kregen
Onconventionele Thanksgiving-films die geweldige recensies kregen
Anonim

Zodra Halloween voorbij is, is Kerstmis overal. De winkels staan vol met kerstspullen, de radio speelt kerstmuziek, er zijn overal versieringen en de kerstfilms zijn overal op tv. Hoewel het leuk is om Kerstmis vroeg te vieren (als je het al viert), lijkt het alsof mensen vergeten dat er nog een andere vakantie tussen zit - Thanksgiving. De tv-zenders spelen zelfs kerstfilms af op Thanksgiving.

Als jij iemand bent die Kerstmis niet te vroeg viert, dan hebben we de perfecte kerstfilms voor je gevonden om dit seizoen te bekijken. Er zijn zeker niet zoveel Thanksgiving-films als er kerstfilms zijn, maar er zijn er enkele die betrekking hebben op de vakantie. Hier zijn een paar recente Thanksgiving-films die geweldige recensies hebben gekregen en die je zullen helpen een geweldige Thanksgiving te hebben.

7 ‘Torenoverval’ (2011)

Tower Heist kwam tien jaar geleden uit, maar het is nog steeds een geweldige film om rond Thanksgiving te kijken. Het heeft een geweldige cast, waaronder Eddie Murphy, Ben Stiller, Casey Affleck, Matthew Broderick, Gabourey Sidibe en nog veel meer. Volgens IMDb vertelt de film het verhaal van "wanneer een groep hardwerkende jongens ontdekt dat ze het slachtoffer zijn geworden van het Ponzi-plan van hun rijke werkgever, ze samenzweren om zijn hoogbouwwoning te beroven." Het beste is dat de overval plaatsvindt tijdens de Macy's Thanksgiving Day Parade. Het is hilarisch om te zien hoe ze proberen miljoenen dollars te beroven in het midden van de grootste parade van het jaar. De komische film kreeg een beoordeling van 68% op Rotten Tomatoes en een 6,2 sterren op IMDb.

6 ‘Gevangenen’ (2013)

Prisoners is een Thanksgiving-film voor alle liefhebbers van mysterie en thriller. Volgens IMDb vertelt de film het verhaal van wanneer "Keller Dover's dochter en haar vriend vermist worden, hij het heft in eigen handen neemt terwijl de politie meerdere sporen nastreeft en de druk toeneemt." De meisjes worden vermist als ze naar buiten gaan om op Thanksgiving te spelen. Deze film is de nachtmerrie van elke ouder. Hij kreeg hoge beoordelingen voor zowel Rotten Tomatoes als IMDb, omdat je er de hele tijd naar blijft gissen.

5 ‘Free Birds’ (2013)

Free Birds is een must-see op Thanksgiving. Volgens Netflix vertelt de film het verhaal van wanneer "twee vijandige kalkoenen een tijdmachine vinden, ze een wilde reis naar het verleden maken om te proberen kalkoen van het traditionele Thanksgiving-menu te halen." Het kreeg slechts 5,8 sterren op IMDb, maar we moesten het in deze lijst opnemen omdat het een van de weinige vakantiefilms is die volledig over Thanksgiving gaat. En wie wil Thanksgiving niet vieren door naar een stel pratende kalkoenen te kijken?

4 ‘Jim Henson’s Turkey Hollow’ (2015)

Turkije Hollow van Jim Henson is een interessante film om rond Thanksgiving te kijken. Het is een tv-film met enge kalkoenachtige monsters erin, maar niet griezelig genoeg om kinderen weg te jagen. Volgens Rotten Tomatoes gaat de film over "De familie Emmerson [die] naar het schilderachtige stadje Turkey Hollow gaat om tante Cly te bezoeken. Tim en Annie vervelen zich snel zonder internet en proberen al snel de Howling Hoodoo op te sporen, een ongrijpbaar monster dat door de lokale bevolking wordt afgedaan als een legende.” Hoewel het een rating van 60% kreeg op Rotten Tomatoes, wordt het nog steeds beoordeeld als een van de beste Thanksgiving-films.

3 ‘Krisha’ (2015)

Krisha is de perfecte Thanksgiving-film voor iedereen die van dramafilms houdt. Volgens A24 Films, "is Krisha het verhaal van de terugkeer van een vrouw naar het gezin dat ze jaren eerder in de steek had gelaten, volledig in de loop van een turbulente Thanksgiving." De reden dat Krisha haar familie verliet, is omdat ze tegen een verslaving vecht. Ze wilde nog een keer proberen om een deel van hen te zijn, maar het eindigde in een vakantienachtmerrie. De film kreeg goede recensies, waaronder 7,1 sterren op IMDb en 95% op Rotten Tomatoes.

2 ‘Lez Bomb’ (2018)

Lez Bomb is weer een film over familie en hoe gek de feestdagen kunnen zijn. Volgens Good Housekeeping gaat de film over "Lauren [die] naar haar geboorteplaats in New Jersey gaat voor Thanksgiving, haar vriendin meebrengend met de bedoeling om uit de kast te komen bij haar conservatieve ouders. Als de mannelijke kamergenoot van Lauren, Austin, meedoet, denkt haar familie dat hij haar vriend is en ontstaat er verwarring (ook wel hilariteit genoemd). Je kunt voelen hoe ongemakkelijk het is voor Lauren die haar familie probeert te vertellen dat ze een vriendin heeft, maar het is nog steeds een grappige film en een lief coming-outverhaal. Rotten Tomatoes vond het geweldig en gaf het een 89% rating.

1 ‘Frozen 2’ (2019)

Frozen 2 is een van de meest populaire en beroemde Disney-films van het afgelopen decennium. Het verdiende miljarden aan de kassa en de Frozen-franchise is geliefd bij miljoenen fans over de hele wereld. Volgens IMDb vertelt de film het verhaal van wanneer "Anna, Elsa, Kristoff, Olaf en Sven Arendelle verlaten om naar een oud, herfstbos van een betoverd land te reizen. Ze gingen op zoek naar de oorsprong van Elsa's krachten om hun koninkrijk te redden." Het is een geweldige film om naar te kijken op Thanksgiving omdat het zich afspeelt in de herfst en het begint met alle personages die de vakantie vieren. De animatiefilm kreeg 6,8 sterren op IMDb en een rating van 78% op Rotten Tomatoes.

Aanbevolen: