Wie is de huidige vrouw van Russell Brand, Laura Gallacher?

Inhoudsopgave:

Wie is de huidige vrouw van Russell Brand, Laura Gallacher?
Wie is de huidige vrouw van Russell Brand, Laura Gallacher?
Anonim

Mensen denken niet meer dat ze verrast kunnen worden door iets dat Russell Brand doet. Hij begon als een grappige man en veranderde toen in de 'slechterik' die fans haatten omdat hij het uitmaakte met Katy Perry via sms. Terwijl Perry verder is gegaan met het liefdesverdriet, heeft Brand het moeilijk gehad om weer op het goede spoor te komen.

Zijn verslavingen liepen uit de hand en veel van zijn komedie begon te scheeftrekken in een richting die het grote publiek niet echt leuk vond. Gelukkig heeft hij zijn act opgeruimd en heeft hij nu een nieuw leven opgebouwd met zijn jeugdliefde, Laura Gallacher. Veel fans waren verbaasd over hoe zijn vrouw hem aan de grond hield, maar wie is Laura en hoe ziet hun leven er vandaag uit?

Wie is Laura Gallacher?

Laura Brand, voorheen bekend als Laura Gallacher, zal sommigen misschien bekend voorkomen omdat ze de zus is van Sky Sports-presentatrice Kirsty Gallacher. Ze is ook de dochter van de beroemde golfer Bernard Gallacher. Ze werkte vroeger in de restaurantindustrie, maar ging verder in de modebranche.

Sindsdien heeft ze de online winkel, The Joy Journal, opgericht, een merk dat unieke tuinbroeken op de website verkoopt – waarvan ze zegt dat ze geïnspireerd was om te lanceren nadat ze een paar voor een vriend had gemaakt. “Ik wilde haar iets persoonlijks en leuks meegeven. Ze is een artistieke vrouw en moeder van twee jonge kinderen, 'legde ze uit.

“Toen klikte het. Ik zou een babyroze werkoverall voor haar maken, gepersonaliseerd met haar naam, iets dat vol vreugde is, waarin ze vreugde kan creëren. Andere vrienden zagen ze en wilden ze, ik maakte er meer…, voegde ze er verder aan toe.

Haar avontuur in de modewereld was zo'n succes dat Laura haar eigen boek The Joy Journal schreef en uitbracht, met 50 activiteiten die ouders en kinderen samen kunnen doen."Ik heb een voorliefde voor creatieve ambachten en ik heb die liefde gestoken in het schrijven en illustreren van een boek…," zei ze.

Van voormalig restaurateur, kunstenaar, yoga-instructeur tot boekauteur, Laura is op zichzelf al een succes. Ongetwijfeld kan ze haar man, Russell, inspireren. Nadat alles misliep met Katy Perry, heeft de komiek de vrouw gevonden aan wie zijn hart toebehoort. Maar hoe heeft het stel elkaar leren kennen?

Hoe hebben Russell Brand en Laura Gallacher elkaar ontmoet?

Iedereen houdt van een goed liefdesverhaal van beroemdheden. Net als te horen dat een vriend eindelijk zijn soulmate heeft ontmoet, is het inspirerend om te weten dat mensen The One hebben gevonden. Russell Brand is in het verleden misschien met Katy getrouwd, maar hij is dol op Laura Gallacher. Laten we eens kijken hoe hij haar voor het eerst zag.

De bekroonde acteur kwam in 2015 willekeurig zijn jeugdliefde Laura tegen bij een gracht. Het duo was een item als tieners voordat de dingen onverwachts eindigden, maar ze besloten het nog een keer te proberen en stapten gelukkig in het huwelijksbootje twee jaar later, in 2017, in de Remenham Church in de buurt van hun huis in Henley-on-Thames, Engeland.

Laura zei in een interview in 2019: "Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, waren we allebei op een heel andere plek." Ze legde verder uit dat ze "onmiddellijk wist" dat hun relatie serieus zou worden toen ze weer gingen daten. Ze gaf toe: "Ik had Russell al jaren niet meer gezien … Ik kwam de trap af naar het kanaal en Russell stond daar. We wisten allebei meteen dat het serieus ging worden.”

Het boek dat werd geschreven vervolgde: "Ik had nooit gedacht dat we dit gesprek zouden voeren, er is zoveel tijd verstreken, maar ik heb een diepe waardering en liefde voor deze persoon, ook al ken ik deze persoon nu niet. Hij was zo anders.” Ze legde ook uit dat ze "de fundamenten moesten herbouwen en opnieuw moesten vertrouwen", maar ze is ervan overtuigd dat ze het op de "juiste manier" hebben gedaan.

Russell, aan de andere kant, gaf toe dat hij veel veranderd was voordat hij opnieuw contact kreeg met Laura, met wie hij voor het eerst uitging toen ze nog maar 19 jaar oud was. "Ik vergelijk mijn relaties nu niet met eerdere relaties uit respect voor mijn huidige vrouw en Katy Perry," zei hij.

De komiek voegde er ook aan toe: Ik denk dat ik nu een gemakkelijker persoon ben om mee samen te zijn. Ik zit ook in een heel andere situatie. Ik ben afhankelijk van mijn vrouw. In relaties zal er altijd een mate van afhankelijkheid zijn. Maar ik probeer mijn problemen niet op andere mensen te projecteren en misschien ben ik niet altijd zo geweest.”

Russell en Laura begonnen hun eigen gezin en zijn ouders van twee dochters, Mabel en Peggy. Over de tijd dat hij erachter kwam dat ze zwanger was, zei Laura: 'Hij wilde heel graag vader worden. Hij viel op de grond en hij was helemaal in de wolken.'

Heeft Laura Gallacher de ex van haar man ontmoet?

Hoewel Russell en Katy de scheiding in der minne wilden houden, vragen velen zich misschien af of de vrouw van de komiek, Laura, ooit de ex-vrouw van haar man heeft ontmoet. Het lijkt erop dat ze elkaar niet hebben ontmoet, en natuurlijk, zonder kinderen die door de exen worden gedeeld, lijkt het onwaarschijnlijk dat ze elkaar ooit zullen ontmoeten.

Aanbevolen: