Wat is de huidige relatie van Will Smith met zijn ex-vrouw Sheree Zampino?

Inhoudsopgave:

Wat is de huidige relatie van Will Smith met zijn ex-vrouw Sheree Zampino?
Wat is de huidige relatie van Will Smith met zijn ex-vrouw Sheree Zampino?
Anonim

Er is veel gebeurd na de inmiddels beruchte Oscars-klap van Will Smith. Minuten later won hij zijn allereerste Oscar, Chris Rock weigerde aangifte tegen hem in te dienen, de acteur bood publiekelijk zijn verontschuldigingen aan op Instagram en nu is hij met pensioen bij de Academie. Door dit alles heen heeft Smiths familie hem gesteund.

Zijn vrouw, Jada Pinkett Smith, werd tijdens het incident zelfs betrapt op het lachen. Als reactie op de klap twitterde Jaden Smith ook: "And That's How We Do It." Dan is er de ex-vrouw van de King Richard-ster, Sheree Zampino, die zijn Oscar-overwinning vierde te midden van de weerslag. Fans vroegen zich af: hoe hecht is het ex-paar tegenwoordig?

Waarom Will Smith en Sheree Zampino gescheiden zijn

Smith en Zampino waren getrouwd van 1992 tot 1995. Ze ontmoetten elkaar tijdens een ontmoeting die was georganiseerd door Smith's Fresh Prince of Bel-Air co-ster, Alfonso Ribeiro. Aanvankelijk bezocht de Men in Black-acteur de set van A Different World om Pinkett Smith te ontmoeten, maar uiteindelijk ontmoette hij Zampino. "Ik ging naar Different World om Jada te ontmoeten en ontmoette Sheree en uiteindelijk trouwde ik met Sheree en kreeg Trey met Sheree", legde de Will-auteur later uit in de show van zijn vrouw, Red Table Talk. "Ik heb Jada die dag niet ontmoet… we hadden allemaal bijna-ongevallen."

Toen de acteur uiteindelijk Pinkett Smith ontmoette, en hij wist dat ze een sterke band hadden. Maar hij was nog steeds toegewijd aan zijn huwelijk. Het was Zampino die de stekker eruit trok. Op Valentijnsdag vroeg ze de echtscheiding aan. De twee werden officieel gescheiden in december 1995. Later merkte ze op dat er geen derde partij bij betrokken was. "Ons huwelijk eindigde omdat we zo jong waren", schreef ze op Facebook."Het is gewoon veel verantwoordelijkheid. Het huwelijk is niet gemakkelijk. Zeker niet op die leeftijd."

Ze voegde eraan toe dat het succes van Smith in Hollywood hun huwelijk beïnvloedde. "Will werd steeds groter met zijn carrière", vervolgde het nieuwe castlid van Real Housewives of Beverly Hills. "Ik word kleiner en kleiner en kleiner." Het was ook zwaar voor de acteur die hun splitsing tot op de dag van vandaag als een mislukking ziet. "Met Sheree en met Trey was dat een heel moeilijke tijd. Echtscheiding was het ergste in mijn volwassen leven, echtscheiding was de ultieme mislukking voor mij", zei Smith op Red Table Talk. "Ik ben in mijn volwassen leven veel gekwetst, maar ik denk niet dat er iets is wat het falen van de scheiding van de moeder van mijn 2-jarige zoon raakt."

Will Smiths huidige relatie met ex-vrouw Sheree Zampino

Smith onderhield een co-ouderschapsrelatie met Zampino na hun scheiding. Het was echter niet gemakkelijk voor de Matrix-actrice om te accepteren dat ze altijd in het leven van haar man zal zijn. In een aflevering van Red Table Talk vertelden ze over hun reis om dit 'niet-seksuele trio' te worden, zoals Pinkett Smith het noemt. Het begon allemaal in een verhit telefoongesprek waarbij de presentator Zampino ophing. Smith vertelde haar dat ze niet in lijn was. "Zijn mening was 'dat is Trey's moeder en dat is gewoon niet jouw plaats'", herinnert Pinkett Smith zich.

Het deed haar beseffen dat Zampino altijd in het leven van Smith zal en moet zijn. Ze zei ook dat ze een "coping-mechanisme" had ontwikkeld voor hun gemengde gezinssituatie. "Een van de manieren om met Sheree om te gaan, was echt, 'Hé, ze heeft me een cadeau gegeven.' Dat deed ze echt. Ze heeft me een cadeau gegeven, "legde de Girls Trip-actrice uit. "Ik begon dat in mijn psychologie te stoppen. Ze is geen vijand. Ze deed me een plezier. Maar bovendien moest ik in een nog diepere psychologie gaan van: 'Ze is Trey's moeder', terwijl mijn relatie met Trey dieper werd."

Sheree Zampino's reactie op Will Smith's Oscar Slap

Zampino herenigd met Smith na de Oscars-ceremonie van 2022. Ze plaatste een foto van hen samen, gecombineerd met het bijschrift: "Epic Night! Nogmaals gefeliciteerd - als er 1 wint, winnen we allemaal! family1st." Ze maakte echter geen opmerkingen over de klap. Maar haar RHOBH-medester, Kyle Richards, onthulde hoe de ex-vrouw van Smith destijds op het incident reageerde.

"Ze is weggegaan. Ze hangt vanavond met hem en de familie rond", vertelde Richards aan Extra tijdens de 2022 Elton John AIDS Foundation Oscar Party. 'Eerlijk gezegd waren we in de war. Nu begin ik te denken dat het echt was.' Ze voegde eraan toe dat ze aanvankelijk "geschokt" was over wat er gebeurde. "Het is een beetje teleurstellend, zoals, je bent genomineerd voor een Oscar, neem het gewoon, wees trots … Bezoedel het niet door dat in de mix toe te voegen," vervolgde Richards. Ondanks dat ze niet aan de kant van Smith stond, gaf ze toe dat hij daar inderdaad "de show stal".

Aanbevolen: