Hoe ontmoette Kevin Costner zijn huidige vrouw Christine Baumgartner, en wat doet ze?

Inhoudsopgave:

Hoe ontmoette Kevin Costner zijn huidige vrouw Christine Baumgartner, en wat doet ze?
Hoe ontmoette Kevin Costner zijn huidige vrouw Christine Baumgartner, en wat doet ze?
Anonim

Toen hij zijn doorbraakrol speelde in de box office-hit Dances with Wolves uit 1990, was Kevin Costner al getrouwd met zijn co-ster en universiteitsliefje, Cindy Silva. Uit hun 16-jarig huwelijk van 1978 tot 1994 werden drie kinderen geboren: Annie, Lily en Joe. Toen de Robin Hood-ster begin jaren '90 steeds populairder werd, begonnen de geruchten over ontrouw te circuleren. Uiteindelijk hadden ze een minnelijke scheiding waarbij Silva een schikking van $ 80 miljoen ontving.

Costner ging door met daten met meerdere A-listers na de splitsing. De lange lijst omvat Naomi Campbell, Courtney Cox, Elle MacPherson, Halle Berry en Michelle Pfeiffer. In 1996 verwelkomde The Bodyguard-acteur een vierde kind, Liam, uit zijn korte affaire met Bridget Rooney. Het werd een beetje rommelig toen Costner Rooney om een vaderschapstest vroeg.

Na zo'n kleurrijk vrijgezellenleven te hebben geleefd, vestigde de Waterworld-ster zich uiteindelijk met Christine Baumgartner met wie hij sinds 2003 getrouwd is. De twee hebben drie kinderen die allemaal een goede band hebben met Costners oudere kinderen. De acteur weigerde aanvankelijk meer kinderen te krijgen, maar Baumgartner wist hem te overtuigen. Ze is duidelijk anders dan alle exen van de acteur. Dus namen we de tijd om erachter te komen wat de ontwerper van een handtas zo speciaal maakt.

Wie is Christine Baumgartner?

Toevallig ging Baumgartner ook naar de California State University Fullerton, waar Costner en zijn eerste vrouw elkaar ontmoetten. Daar voltooide ze een graad in Business. Het model is 19 jaar jonger dan de Yellowstone-ster. De 47-jarige werd geboren op 4 maart 1974, terwijl haar man, 66, werd geboren op 18 januari 1955. De acteur gaf later toe dat het leeftijdsverschil hem aanvankelijk ervan weerhield zijn toekomstige vrouw na te streven.

"Angst weerhield me ervan met Christine te trouwen. [Ze] wilde een kind", vertelde Costner, die al vader was van vier kinderen toen hij Baumgartner ontmoette. Het zorgde ervoor dat de Field of Dreams-acteur afstand nam van hun relatie. "Ze zei: 'Ik ga op je wachten, maar niet lang. Als je tot bezinning komt, kom dan bij mij terug.' En dat deed ik, " onthulde de tweevoudig Oscarwinnaar.

Wat doet Christine Baumgartner?

Naast professioneel modellenwerk, stelde Baumgartner's Business-graad haar in staat om naam te maken in de mode. Ze is de eigenaresse van Cat Bag Couture, een lijn stijlvolle draagtassen. Sommige van haar portemonnees voor overdag werden gedragen door de hoofdrolspeelsters van Desperate Housewives in de pilot-aflevering in 2005. Haar producten kunnen online en in sommige speciaalzaken worden gekocht.

Behalve dat ze een vaste rode loper is van haar man, heeft Baumgartner ook haar eigen optredens op het scherm gehad. Ze is te zien geweest in specials in Primetime, Biography, Die Johannes B. Kerner Show, Inside Edition, Entertainment Tonight en Extra. De laatste tijd houdt ze zich onopvallend en concentreert ze zich op het opvoeden van haar jonge kinderen met Costner: Cayden, 14; Hayes, 12; en Grace, 11.

Hoe ontmoette Kevin Costner Christine Baumgartner?

Costner ontmoette Baumgartner voor het eerst toen ze nog aan het modelleren was in de jaren '80. Het was op een golfbaan waar de acteur aan het oefenen was voor zijn rol in Tin Cup. De Revenge-ster was nog steeds getrouwd met zijn eerste vrouw, dus het duurde tot 1998 voordat de twee betrokken raakten. Nadat hij elkaar tegenkwam in een Hollywood-restaurant, besloot Costner haar nummer te vragen en zei dat hij haar binnen twee weken zou bellen. Sindsdien waren de twee onafscheidelijk.

"Toen ik Christine ontmoette, was ik niet bereid om weer verliefd te worden. Het duurde lang voordat ik 'ik hou van jou' tegen haar zei," zei de acteur over het opnieuw kruisen van paden met Baumgartner. In 2002 kreeg Costner echter plotseling koude voeten. Hij realiseerde zich dat hij niet klaar was voor de familie die Baumgartner met hem wilde hebben. Maar toen realiseerde hij zich dat hij echt de rest van zijn leven met haar wilde doorbrengen. Hij zei: "Ik werd wakker en dacht: 'Ga ik een mooie vrouw verliezen die bereid is om tot mijn laatste adem bij me te zijn omdat ik bang ben om ja te zeggen tegen een kind?'"

Het stel verloofde zich in 2003 en stapte in 2004 in het huwelijksbootje op de 165 hectare grote ranch van de acteur in Colorado, net buiten Aspen. De ster van Let Him Go maakte zijn entree in een huifkar terwijl zijn bruid arriveerde in een vintage groene pick-up truck. Costner gaf Baumgartner ook een nieuwe en grotere diamanten ring nadat haar eerste vintage verlovingsring werd afgewezen door Joan Rivers bij de Golden Globes - "Het zou vier keer zo groot moeten zijn!" De zaterdagceremonie had 300 gasten, waaronder Tim Allen en Bruce Willis.

Aanbevolen: