Hoe Joe Francis en zijn huidige ex-vrouw probeerden zijn controversiële imago te herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Joe Francis en zijn huidige ex-vrouw probeerden zijn controversiële imago te herstellen
Hoe Joe Francis en zijn huidige ex-vrouw probeerden zijn controversiële imago te herstellen
Anonim

De afgelopen jaren is er veel discussie geweest in de media en online over annulatiecultuur alsof het iets geheel nieuws is. In sommige opzichten is dat waar, omdat het niet zo gebruikelijk was dat anonieme mensen plotseling in de publieke belangstelling werden geduwd en vervolgens als "geannuleerd" werden bestempeld. Als het echter om beroemdheden gaat, zijn er veel voorbeelden van sterren wiens carrière werd geruïneerd nadat ze het een keer hadden verpest. Bovendien is men het er algemeen over eens dat de carrières van veel sterren in de toekomst nooit meer zullen herstellen.

Hoewel er veel sterren zijn die nooit uit de as zullen herrijzen, blijft het een feit dat de samenleving dol is op een comeback-verhaal. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar te kijken naar de vele voorbeelden van beroemdheden die down en out waren en vervolgens volledig werden omarmd na het maken van een comeback. Met dat in gedachten is het logisch dat Joe Francis, de oprichter van Girl Gone Wild, ooit dacht dat hij een comeback kon maken door zijn reputatie te herstellen.

Waarom de reputatie van Joe Francis slecht was

In 1997 richtte Joe Francis een volwassen entertainmentbedrijf op genaamd Girls Gone Wild. Nadat hij cameramannen naar bars, nachtclubs en evenementen zoals de voorjaarsvakantie had gestuurd, monteerde Francis samen beelden van jonge vrouwen. Vervolgens betaalde Francis om nachtelijke reclames uit te zenden die beloofden die video's te sturen naar iedereen die een telefoonnummer belde en met hun creditcard betaalde.

Op een gegeven moment werd Girls Gone Wild zo'n enorm succesvol bedrijf dat Joe Francis snel extreem rijk en machtig werd. Het duurde echter niet lang voordat de wielen loskwamen toen Francis en zijn bedrijf verwikkeld raakten in een groot aantal controverses. In feite liepen de dingen zo uit de hand voor Francis dat er niet genoeg ruimte is in een artikel als dit om elk schandaal te bespreken waarbij Joe betrokken was, inclusief zijn kortetermijnrelatie met Paris Hilton.

Natuurlijk hadden veel van de grootste controverses die Joe Francis volgen, te maken met dat bedrijf dat zijn oorspronkelijke claim op roem is. Het bedrijf Girls Gone Wild van Francis werd immers van veel wandaden beschuldigd. Francis belandde bijvoorbeeld voor de rechtbank omdat vier vrouwen die waren opgenomen in Girls Gone Wild-video's minderjarig waren toen ze werden gefilmd. Uiteindelijk kreeg Francis de opdracht om 339 dagen achter de tralies te zitten nadat hij een pleidooi had gesloten voor kindermisbruik en prstitutie.

Naast de juridische problemen die Joe Francis kreeg vanwege Girls Gone Wild, is hij ook veroordeeld tot gevangenisstraf voor dingen die niets met zijn bedrijf te maken hebben. In 2013 werd Francis veroordeeld tot 270 dagen achter de tralies nadat hij was veroordeeld voor het opnemen van drie vrouwen in zijn landhuis en hen niet te laten vertrekken. Volgens een van die vrouwen was Francis ook gewelddadig tegen haar.

Sommige van de andere controverses waar Joe Francis mee te maken heeft gehad, zijn onder meer beschuldigingen van abse, belastingontduiking, omkoping, rechtszaken wegens laster en minachting van de rechtbank. Ook al is het moeilijk te geloven, dit alles is slechts een voorbeeld van de schandalen waarbij Franciscus betrokken is geweest. Geen wonder dat Francis dacht dat het een goed idee zou zijn om zijn reputatie te herstellen.

Joe Francis geloofde dat het zijn van een vader zijn reputatie zou herstellen

Op het moment van schrijven leest de oprichter van Girls Gone Wild's Twitter-bio "Officiële Twitter van Joe Francis, ondernemer en vader van 2 schattige kleine meisjes". Aan de andere kant vermeldt de Instagram-bio van Francis zijn kinderen niet, maar hij heeft verschillende foto's van zichzelf samen met zijn dochters op de website geüpload. Net als de overgrote meerderheid van de ouders, lijkt het zeker duidelijk dat Francis oprecht van zijn kinderen houdt.

In 2014 hoorde de wereld dat Joe Francis en zijn toenmalige vriendin, Abbey Wilson, kinderen verwachtten. In feite verwachtte het paar op dat moment een tweelingdochter. Tijdens een gesprek met US Weekly legde Wilson uit dat ze via IVF zwanger raakte omdat het paar meer controle wilde hebben over de kinderen die ze zouden krijgen. "We wilden allebei meisjes en we wilden dat ze gezond waren en vrij van genetische ziekten, dus we kozen ervoor om IVF te doen."

Sinds Us Weekly in 2014 Joe Francis en Abbey Wilson samen interviewde, kreeg hij de kans om commentaar te geven op het feit dat hij binnenkort vader zou worden. Terwijl hij sprak over het besluit van het paar om meisjes te krijgen, zei Francis iets waardoor het leek alsof op zijn minst een deel van zijn motivatie was om de wereld van gedachten over hem te laten veranderen. “We hebben ervoor gekozen om meisjes te hebben. Ik geloof dat mensen eindelijk mijn liefde, respect en bewondering voor vrouwen zullen begrijpen. Ik hou van meisjes.”

Aanbevolen: