Hoe is de huidige relatie van Armie Hammer met zijn vervreemde vrouw na de revalidatie?

Inhoudsopgave:

Hoe is de huidige relatie van Armie Hammer met zijn vervreemde vrouw na de revalidatie?
Hoe is de huidige relatie van Armie Hammer met zijn vervreemde vrouw na de revalidatie?
Anonim

In 2021 kreeg Armie Hammer te maken met meerdere beschuldigingen van misbruik. Ondanks de twijfelachtige beweringen van een aanklager, werd de acteur onmiddellijk gedropt door zijn management. Hij werd ook ontslagen bij verschillende projecten, zoals de remake van American Psycho. Na de controverse ging Hammer in mei van dat jaar naar een afkickkliniek.

Kort na zijn vrijlating in december werd hij met zijn kinderen gespot op de Kaaimaneilanden. Sindsdien is er niet veel gemeld over de acteur of zijn relatie met zijn vervreemde vrouw Elizabeth Chambers. Het ex-paar vroeg maanden voordat het schandaal uitbrak de echtscheiding aan.

Waar was Armie Hammer voor in de afkickkliniek?

Hammer heeft naar verluidt ingecheckt in een afkickkliniek om behandeling te zoeken voor 'drugs-, alcohol- en seksproblemen'. Chambers steunde zijn beslissing. "Hij heeft zoveel trauma dat hij niet kan omgaan met stilte, zichzelf niet onder ogen kan zien, of alleen kan zitten met zijn s---", zei een bron. Ze gingen ook in op de beweringen dat de acteur slechts een "bevoorrechte" snotaap is.

"Iedereen kijkt naar Armie en denkt dat hij een soort van bevoorrecht leven heeft gehad - en dat moet betekenen dat er in zijn jeugd geen problemen waren en dat alles heel goed was", zei de insider. "Maar dat is niet per se de manier waarop dingen gaan. Alleen omdat je uit een opvoeding komt waar de financiële middelen overvloedig zijn, betekent niet dat het leven niet zonder problemen is."

De bron voegde eraan toe dat de revalidatie van Hammer "een duidelijk teken was dat hij de controle [over] zijn leven terugneemt en weet dat dit een stap is in de richting van zijn algehele welzijn." In oktober 2021 vertelde een bron aan TMZ dat de Call Me by Your Name-ster "het goed deed" in de behandelingsfaciliteit. Ook had hij via FaceTime contact gehouden met zijn dierbaren. Ondanks dat hij niet wist hoe lang hij daar zou zijn, was hij naar verluidt "bereid om te doen wat nodig is" om beter te worden.

Voordat hij naar de afkickkliniek ging, had Hammer de verontrustende beschuldigingen met klem ontkend. "Ik reageer niet op deze bulls-claims, maar in het licht van de wrede en onechte online aanvallen op mij, kan ik nu met een goed geweten mijn kinderen vier maanden lang niet achterlaten om een film op te nemen in de Dominicaanse Republiek," vertelde hij. Dagelijkse mail. Hij kondigde ook aan dat hij zich terugtrok uit de film Shotgun Wedding met Jennifer Lopez in de hoofdrol.

Hoe is de relatie tussen Armie Hammer en de vervreemde vrouw Elizabeth Chambers nu?

Hammer is naar verluidt toegewijd om nuchter te blijven na zijn revalidatieperiode. "Armie is erg toegewijd aan zijn nuchterheid en is er super consistent mee geweest", vertelde een bron aan E! Nieuws. "Zijn belangrijkste prioriteit is nuchter blijven en er zijn voor zijn kinderen en Elizabeth."De insider verduidelijkte echter dat Hammer en Chambers zich niet hebben verzoend. "Ze zijn niet weer bij elkaar, maar ze hebben co-ouderschap", legden ze uit. "Hij probeert er eigenlijk alleen maar voor zijn kinderen te zijn. Hij heeft een solide ondersteuningssysteem met zijn vrienden en Elizabeth heeft gaandeweg ook veel steun gegeven."

Het voormalige koppel vroeg in juli 2020 na 10 jaar huwelijk de echtscheiding aan. "Dertien jaar als beste vrienden, soulmates, partners en daarna ouders", zeiden ze in hun verklaring. "Het was een ongelooflijke reis, maar samen hebben we besloten om de pagina om te slaan en verder te gaan met ons huwelijk." Ze voegden eraan toe dat hun "kinderen en relatie als co-ouders" hun eerste prioriteit blijven. Negen maanden later braken de beschuldigingen tegen Hammer uit.

Chambers schreef op Instagram dat ze "geschokt, diepbedroefd en verwoest" was over het nieuws. Ze sprak ook haar "steun [aan] elk slachtoffer van aanranding of misbruik uit en spoort iedereen die deze pijn heeft ervaren aan om de hulp te zoeken die zij of hij nodig heeft om te genezen." Tegen augustus 2021 zou de eigenaar van Bird Bakery weer aan het daten zijn.

Wat is er gebeurd met de beschuldigingen van Armie Hammer?

Op het moment van schrijven wordt Hammer nog steeds door de politie onderzocht naar aanleiding van de beschuldigingen. Dat weerhield zijn nieuwe film Death on the Nile er echter niet van om een kaskraker te worden. Zijn werk aan de film begon in 2018 en eindigde in december 2019. De eerste release van 2019 werd uitgesteld vanwege COVID. Disney had tijd om Hammer uit de film te verwijderen zoals Kevin Spacey werd verwijderd uit Ridley Scott's All the Money in the World. Maar het kon gewoon niet. Volgens Indie Wire werkte het nog steeds in het voordeel van de studio.

"[Directeur Kenneth] Branagh en Disney hebben hier (relatief) geluk gehad", schreef Kate Erbland. "Omdat dezelfde redenen waarom Hammer waarschijnlijk niet geknipt kon worden (te veel scènes, te ingewikkeld) dezelfde zijn waardoor hij een beetje vergeten kan worden." Ondanks het geluk en het succes van de film heeft Hammer de film niet gepromoot of nieuwe projecten binnengehaald. Death on the Nile zou zijn laatste film kunnen zijn.

Aanbevolen: