Sadie Sink's brutaal eerlijke gedachten over wat er met Max gebeurt in vreemdere dingen

Inhoudsopgave:

Sadie Sink's brutaal eerlijke gedachten over wat er met Max gebeurt in vreemdere dingen
Sadie Sink's brutaal eerlijke gedachten over wat er met Max gebeurt in vreemdere dingen
Anonim

Spoilers voor het hele seizoen 4 van Stranger Things! Personages sterven links, rechts en in het midden in Game of Thrones. En dit is een eigenschap die andere shows hebben geprobeerd te evenaren. Daarom verwachtte het publiek bijna de sterfgevallen van grote personages in hun favoriete series, zoals Stranger Things van Netflix. Maar iedereen die het onlangs uitgebrachte vierde seizoen heeft voltooid, weet dat The Duffer Brothers niet helemaal op die manier werken.

Zelfs Millie Bobby Brown heeft kritiek geuit op haar bazen omdat ze niet de bloeddorst van George R. R. Martin hebben, maar ze hebben hun redenen. Hoewel ze Eddie Munson van Joseph Quinn hebben vermoord (die echt moeite had om een tiener te spelen), is het lot van Max zwaar bekritiseerd.

Hoewel Sadie Sinks Max ongetwijfeld te zien was op de beste momenten van het seizoen, verwachtten veel fans dat ze zou sterven. Hoewel ze technisch gezien aan haar einde kwam door toedoen van Vecna, belandt ze in coma nadat Elf tussenbeide komt. Fans online hebben duidelijk gemaakt dat ze iets meer definitiefs wilden. Sadie Sink begrijpt dit VOLLEDIG. Sterker nog, ze had een paar heel eerlijke gedachten over waar Max terechtkomt…

Wist Sadie Sink of Max in seizoen 4 zou sterven?

Tijdens een recent interview met Vulture, na de release van de laatste twee afleveringen van seizoen 4, wierp Sadie Sink veel licht op het lot van haar personage en alsof ze wist wat er ging gebeuren.

"Ik herinner me dat ik een telefoontje kreeg van de Duffers direct nadat ze de negende aflevering [van seizoen 4] voor ons hadden gestuurd om te lezen. Ze waarschuwden me wat er zou komen. Ze zeiden: 'Oké, dus je bent gaat dood. Het script zegt dat je doodgaat, maar blijf gewoon lezen. Het hangt allemaal heel erg in de lucht, alleen een waarschuwing voor wat komen gaat!' Ik wist het van tevoren, maar zelfs toen ik de aflevering aan het kijken was, denk je volledig dat ze dood is. Je denkt dat Max weg is. Ze is zeker niet terug zoals ze ooit was, maar er is nog een sprankje hoop,' legde Sadie uit aan Vulture. 'Maar nogmaals, Elf zoekt haar in de leegte en kan haar niet vinden. Dus wie weet waar ze is en in welke staat ze is."

Denkt Sadie Sink dat Max in vreemdere dingen had moeten sterven?

Zelfs Sadie verwachtte volledig dat Max ergens in het vierde seizoen zou sterven, gezien haar karakterboog. Dit geldt vooral omdat ze gelooft dat The Duffer Brothers een heel specifieke benadering hebben om personages uit te moorden.

"Het ding met de Duffers en hun visie op de show is dat ze nooit iemand zullen vermoorden om het publiek naar adem te happen," legde Sadie uit. "Ze gaan zoiets niet doen. Ze zullen alleen een sterfgeval in de show hebben als het essentieel is om het plot te verplaatsen. Er is zekerheid om dat te weten. Als je in een show als deze zit, hangt je lot altijd in de lucht. Je weet nooit wat deze broers gaan verzinnen."

Wat betreft de voortgang van het plot, leek het bijna absoluut noodzakelijk dat Max aan het einde van seizoen 4 stierf. Niet alleen om haar boog te voltooien, maar om Elf een vreselijke mislukking te laten ervaren die leidde naar het laatste seizoen. Dr. Brenner zei wel dat ze er nog niet klaar voor was. En er moesten grote consequenties zijn aan het opzetten van zulke belangen. Natuurlijk, het openen van het portaal naar de Ondersteboven is een grote beloning, maar het is niet zo persoonlijk als het niet kunnen redden van je beste vriend van de dood.

Bovendien dicteerde het verhaal dat Max moest sterven om dit portaal te openen. Haar een minuut laten sterven en dan in coma belanden, voelt alsof de schrijvers hun taart wilden hebben en die ook wilden opeten. Op de vraag van Vulture interview met Devon Ivie of ze het gevoel had dat het meer impact zou hebben gehad als Max uiteindelijk zou sterven, zei Sadie dit:

"Ik weet wat je bedoelt. Toen ik naar de scène keek tussen mij en Caleb [McLaughlin, die Lucas Sinclair speelt], was het alsof… de reacties op dat moment precies waren wat ze zouden zijn geweest als Max stierf, want ze stierf. Het zou natuurlijk een beetje meer impact hebben gehad als ze weg was, maar gewoon niet op de manier die je zou hebben gewild, 'gaf Sadie toe. "Ik denk dat de beslissing om haar in comateuze toestand te brengen interessant is, omdat we niet echt zeker weten wat er met haar aan de hand is. We weten niet zeker waar ze is of wat er aan de hand is, en het is waarschijnlijk het beste. het kortste eind in de situatie, maar ze is in ieder geval niet helemaal weg."

Max's lot in Stranger Things hielp Caleb McLaughlin's optreden

Hoewel Sadie Sink zonder twijfel de doorbraakster is van dit seizoen van Stranger Things, hielp het lot van haar personage aan het einde een van de langstlopende castleden van de show. Caleb McLaughlin, de jonge man achter Lucas Sinclair, kreeg grote hulp van de schrijvers toen hij aan het einde van aflevering 9 de stervende liefde van zijn leven moest vasthouden.

"Ik ken Caleb op dit moment voor wat ik mijn hele leven voel. We hebben zoveel chemie en vertrouwen elkaar als acteurs, als mensen en als de personages. We voelden ons erg voorbereid en er was veiligheid in die [scène], "zei Sadie over hun traumatische en hartverscheurende climax. "Het is zeker niet moeilijk om zo'n scène met zo'n vriend te doen - je hebt er zin in. En je kijkt uit naar hun filmdatum op vrijdag en het gaat niet gebeuren! Er zijn daar veel dingen om uit te pakken, maar ja, ik was erg trots op Caleb omdat ik hem nog nooit zo had zien werken in de show. Het was echt de moeite waard voor mij om die ervaring met hem te hebben, hoe tragisch het ook mag zijn"

Is Max Alive In Stranger Things seizoen 5?

Alle tekens wijzen naar 'ja'. Max Mayfield zal tenminste in een bepaalde hoedanigheid in leven zijn in het vijfde en laatste seizoen van de populaire Netflix-show.

Op de vraag wat er met haar zal gebeuren in de volgende aflevering, zei Sadie:

"Ik denk dat ze op een plek is waar ze nu echt wil vechten. In aflevering negen, toen ze die monoloog gaf, was ze klaar om te gaan en was ze klaar om dat ultieme offer te brengen. Ik bedoel, ze zei dat ze gewoon wilde verdwijnen. Het voelde bijna alsof ze het opgaf, ook al vertelde ze haar vrienden of ze het al eerder heeft gered, dan kan ze het weer redden. Ze wist dat ze het op geen enkele manier zou redden het er levend uit, maar het feit dat ze bereid was om dat offer te brengen was brutaal en hartverscheurend. Als ze er nog is, heeft ze zeker veel woede en veel strijd in haar. Dus dat is waar mijn hoop in Max ligt voor seizoen vijf."

Aanbevolen: