Ariana Grande brengt hulde aan wijlen prinses Diana in de nieuwste video 'Postions

Ariana Grande brengt hulde aan wijlen prinses Diana in de nieuwste video 'Postions
Ariana Grande brengt hulde aan wijlen prinses Diana in de nieuwste video 'Postions
Anonim

Ariana Grande heeft fans versteld doen staan met haar nieuwe muziekvideo. De nieuwe video is het titelnummer van haar aankomende zesde studioalbum 'Positions'.

De 27-jarige popster opende de visuele film voor haar eerste single aan het hoofd van een tafel - ze leidde een vergadering van de 'Ariana-administratie'.

Grande zag er koninklijk uit terwijl ze een witte pillendooshoed met bijpassende handschoenen droeg. De Grammy-winnaar had haar donkere haar naar beneden en de punten gekruld. Ze droeg een parelketting terwijl ze Jackie Kennedy-vibes uitstraalde.

Fans waren ook onder de indruk nadat de voormalige Nickelodeon-ster hulde bracht aan prinses Diana. Grande zag er prachtig uit in een zwarte asymmetrische jurk.

In juni 1994 stapte Diana uit voor een gala in de Serpentine Gallery in Londen, gekleed in een getailleerde zwarte off-the-shoulder jurk met een sleep van chiffon. Vergelijkbaar met wat de "7 rings"-zangeres rockte in haar nieuwe video.[EMBED_TWITTER]Diana's ensemble was ongebruikelijk voor een lid van de typisch "waardige" koninklijke familie De zwarte jurk werd "de wraakjurk" genoemd. Het kwam nadat de prinses de jurk droeg op dezelfde avond dat prins Charles op de nationale televisie bekende dat hij haar ontrouw was geweest.[EMBED_TWITTER]/status/1319491672913444864[/EMBED_TWITTER]

Ondertussen werd Ariana - in de nu virale video - het refrein zien zingen:

"Switch de posities voor jou. Koken in de keuken en ik ben in de slaapkamer. Ik ben in de Olympische Spelen, hoe ik door hoepels spring. Ken mijn liefde oneindig, niets ik niet zou doen, dat zal ik niet doen, switchin' voor jou."

De video toonde toen Ariana in een sexy wit korset aan het koken in de keuken en het controleren van de oven.

Ariana zat toen achter haar Oval Office-bureau, omringd door assistenten en leidde een groep vrouwen door een gang met Amerikaanse vlaggen.

Er wordt gespeculeerd dat "Positions" is geschreven over Ariana's nieuwe vriend D alton Gomez.

De zanger heeft sinds het begin van het jaar een relatie met de makelaar. Ze werden voor het eerst zoenend gezien op Valentijnsdag.

In maart werd door People gemeld dat ze "enkele maanden" aan het daten waren terwijl ze van plan waren hun romance privé te houden.

Een tweede insider vertelt PEOPLE dat de twee momenteel samen in quarantaine zitten in het huis van de zangeres in Los Angeles. "Ariana wil niet nog een openbare relatie aangaan, dus ze probeert deze stil te houden, maar ze lijkt erg blij met D alton."

Aanbevolen: