Adam Sandler brengt weer een all-star cast samen voor zijn nieuwste Netflix-komedie

Adam Sandler brengt weer een all-star cast samen voor zijn nieuwste Netflix-komedie
Adam Sandler brengt weer een all-star cast samen voor zijn nieuwste Netflix-komedie
Anonim

De samenwerking tussen Adam Sandler en Netflix zet zijn wederkerige relatie voort na het succes van de film Murder Mystery. Het is een win-winsituatie: Netflix krijgt een komische legende en Sandler mag doorgaan met het maken van zijn merk komische films.

Sandler's merk van komische films omvat vaak zijn vertolking van 'mannelijke-kind'-personages omringd door een met sterren bezaaide cast. Zijn nieuwste Netflix-komediefilm, Hubie Halloween, is geen uitzondering. De productie heeft een cast van komische zwaargewichten en schermlegendes verzameld.

Hubie Halloween's lijst met komische talenten omvat Kevin James, Julie Bowen, Maya Rudolph, Kenan Thompson, Ben Stiller en Sandler's mede-SNL-alumnus, Rob Schneider. De ervaren acteurs zijn onder meer Ray Liotta, June Squibb, Steve Buscemi en NBA-legende Shaquille O'Neal.

Sandlers komische formule voor films is in de loop der jaren niet veel veranderd. Hij heeft altijd een groot ensemble van sterke acteurs in zijn komische, vaak dwaze verhalen verweven, en dit heeft zich vaak vertaald naar kassucces.

Netflix heeft Sandler een platform gegeven om zijn succesvolle formule voor het maken van films voort te zetten. Netflix heeft gemeld dat sinds Sandler met hen samenwerkt, hun kijkers meer dan 2 miljard uur van zijn films hebben bekeken, waardoor Sandler een van de beste streamingsterren ter wereld is. Dit bracht de streaminggigant ertoe Sandler te ondertekenen voor een nieuwe 4-jarige deal ter waarde van $ 275 miljoen.

Tot nu toe hebben Sandler en Netflix samen 6 films gemaakt en tegen het einde van dit nieuwe contract zal dat aantal verdubbeld zijn.

Hubie Halloween
Hubie Halloween

Hubie Halloween staat al bovenaan de lijst met must-sees van Netflix. Het volgt een man genaamd Hubie Dubois (Sandler), die onvermoeibaar elke Halloween doorbrengt om ervoor te zorgen dat de inwoners van zijn geboorteplaats Salem veilig zijn tijdens Halloween.

Dit jaar hebben een ontsnapte crimineel en een nieuwe buurman Dubois echter op zijn hoede. Mensen beginnen te verdwijnen, wat hem op een reis brengt om de inwoners van Salem ervan te overtuigen dat ze in gevaar zijn.

Verwant: Adam Sandler's vrouw leerde hem hoe hij Jennifer Aniston moest kussen op de set

Sandler wordt vaak gecrediteerd voor het leiden van de leiding bij het vormgeven van de 'gouden eeuw van de Hollywood-komedie' in de jaren '90. In het afgelopen decennium zijn zijn films echter vaak gepand door critici. Dit heeft Sandler er echter niet van weerhouden films te maken, en het heeft zijn carrière zeker niet belemmerd.

Hou van hem of haat hem, Sandler heeft een enorme impact gehad op komische films in Hollywood. Zijn stijl is duidelijk en Hubie Halloween zal in alle opzichten een typische Adam Sandler-film zijn. Deze zal komende woensdag beschikbaar zijn om te streamen op Netflix.

Aanbevolen: