All Star Shore: SPOILER Eindelijk maakt het goed

Inhoudsopgave:

All Star Shore: SPOILER Eindelijk maakt het goed
All Star Shore: SPOILER Eindelijk maakt het goed
Anonim

Aflevering 4 van All Star Shore begint met een verhitte discussie tussen teamgenoten Trina Njoroge en Johnny Middlebrooks over Trina's keuze om Bethan Kershaw te vertellen dat zij en Johnny aan het malen waren in de club in Bethans afwezigheid. Terwijl Johnny Trina uitscheldt voor bemoeienis, zegt Trina dat ze het drama voor wil zijn, bang dat de anderen in het huis - die ze niet vertrouwt - haar woorden zouden verdraaien. Ze neemt dan contact op met Bethan, die zegt dat ze in orde is, maar merkt op dat Trina's acties respectloos zijn, aangezien Johnny Bethans man is.

Hoewel het grootste deel van het huis de kant van Johnny lijkt te kiezen, is het Joey Essex die toegeeft dat hij denkt dat Johnny de schuldige is in de situatie. Zullen Trina en Johnny, nu deze teamgenoten verdeeld zijn, hun verschillen kunnen overwinnen omwille van de competitie?

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van All Star Shore aflevering 4: 'Burning Down the House'

Witte vlaggen wapperen na een dag barbecueën en wijn

Ricardo Salusse en Vanjie Mateo, de winnaars van de tweede Paradise Games, kiezen Chloe Ferry en Luis "Potro" Caballero om hen te vergezellen op hun Paradise Reward. Het viertal racet met een Ferrari en Corvette de villa uit en richting een privéwijngaard waar ze genieten van overvloedige hoeveelheden wijn en charcuterie.

Chloe en Potro geven hun mening over wie moet worden geselecteerd om het op te nemen tegen Joey en Angelina Pivarnick voor de Exile Games, wat erop wijst dat het misschien een goede zet is om te mikken op een puntzwaar team als Blake Horstmann en James Tindale.

Blake All Star Shore
Blake All Star Shore

Hoewel de Exile Games ook in de gedachten zijn van de overgebleven castleden, kiezen ze ervoor hun zorgen opzij te zetten in naam van een barbecue in Amerikaanse stijl. Temidden van de grill die vlam vat en de stromende wijn, lijken Angelina en Giannina (Gigi) Gibelli het goed te doen, ondanks Angelina's afkeer van Gigi.

Angelina geeft aan Gigi toe dat zij en haar nieuwe beau, Blake, samen schattig zijn. Ze verontschuldigt zich voor haar reactie op Gigi die James kuste voor Blake in de hot tub, en de twee besluiten dat hun vlees water onder de brug is. Angelina duikt vervolgens in haar eigen huwelijksproblemen en merkt op dat zij en haar echtgenoot Chris Larangeira een deel van hun intimiteit hebben verloren.

Over intimiteit gesproken, de andere gasten zijn bij de Jenga-toren en spelen sexy Jenga. Trina trekt een blokkade op waardoor ze moet toegeven dat ze iets zou veranderen aan haar teamgenoot. Ze vertelt Johnny dat ze zou willen dat hij naar haar zou luisteren, en hoewel hij beweert dat er geen vijandigheid tussen hen is, probeert Trina de strijdbijl te begraven, verantwoordelijkheid nemend voor haar daden en haar excuses aanbiedend. Zou dit een nieuwe wending kunnen zijn voor team Love Island US?

The Exile Games Word Trashy…Letterlijk

Als Vanjie, Ricardo, Chloe en Potro terugkeren van de wijngaard, moeten Vanije en Ricardo de uitdagers van Angelina en Joey aankondigen bij de ballingschapsspelen. Terwijl James en Blake hun adem inhouden terwijl ze wachten tot hun naam wordt genoemd, zijn het Bethan en Marina Gregory wiens namen worden uitgesproken.

Marina en Bethan All Star Shore
Marina en Bethan All Star Shore

Ondanks hun schok en twijfel of het paar als overwinnaar uit de strijd zou kunnen komen, maken de twee zich op voor een goede wedstrijd. De volgende ochtend gaat de bende naar de Exile Arena voor een spel genaamd 'Dumpster Diving'.

De teams moeten door de prullenbak zoeken om 4 condoomverpakkingen met nummers erin te vinden. Ze moeten dan de nummers gebruiken om een afvalcontainer te ontgrendelen die ze in het midden duwen en erin klimmen. Het eerste team in de afvalcontainer wint.

Helaas voor Marina en Bethan zijn het Angelina en Joey die als beste uitkomen en de verliezers naar een verlaten strandhuisje sturen voor Exile. Marina en Bethan stuiten op een bericht in een fles waarin staat dat een man in de hut heeft gewoond voordat hij eraan ontsnapte. Als verteller DJ Pauly D ons aanwijzingen geeft: als Bethan en Marina in staat zijn om de aanwijzingen die ze vinden samen te voegen, kunnen zij ook de volgende ontsnappingen van de strandhut zijn.

Fans blijven Trina bashen voor haar gedrag

Terwijl Trina zichzelf opnieuw in de relatie van Johnny en Bethan heeft gestoken, bekennen fans dat ze haar onvolwassenheid beu zijn. Ondanks dat Johnny verantwoordelijkheid moet nemen voor het beantwoorden van Trina's flirten en dansen met haar in de club, zijn kijkers het beu om haar vrijuit te laten gaan.

Een glimp van Angelina's relatie maakt haar herkenbaar

Sinds de uitzending van Jersey Shore in 2009 is Angelina een controversieel castlid gebleven. Van verbroken relaties met haar oorspronkelijke huisgenoten tot problemen in het paradijs met mensen als Gigi, Angelina's vecht- of vluchtverdediging heeft altijd gedwaald aan de kant van de strijd. Het is geen geheim dat Angelina na All Star Shore naar verluidt gescheiden is van haar man, Chris. De redenen voor de scheiding zijn echter niet helemaal bekend.

Angelina Pivarnick en echtgenoot Chris Larangeira
Angelina Pivarnick en echtgenoot Chris Larangeira

Ongeacht de speculaties en het drama rond hun mogelijke scheiding, gaf deze aflevering van All Star Shore fans inzicht in de relatie tussen Angelina en Chris. Het lijkt erop dat Angelina worstelde met een gebrek aan intimiteit van de kant van haar echtgenoot, en ook dat Chris niet altijd in haar team zat. Deze meer kwetsbare kant van Angelina bood kijkers een nieuw perspectief op de koningin van Staten Island, een die haar afbeeldt als mens in plaats van beroemdheid. Angelina heeft, net als de rest van ons, validatie en liefde nodig in een relatie. Wie kan dat kwalijk nemen?

Bekijk alle nieuwe afleveringen van All Star Shore, woensdag op Paramount+.

Aanbevolen: