Train To Busan'-vervolg brengt hartverscheurend, met zombie gevuld bloedbad uit in de nieuwste trailer

Inhoudsopgave:

Train To Busan'-vervolg brengt hartverscheurend, met zombie gevuld bloedbad uit in de nieuwste trailer
Train To Busan'-vervolg brengt hartverscheurend, met zombie gevuld bloedbad uit in de nieuwste trailer
Anonim

In 2016 bracht de vooral lokaal bekende, Koreaanse regisseur Yeon Sang-Ho zijn breakout-film, Train To Busan, uit en werd universeel geprezen. De film werd al snel de meest winstgevende Koreaanse film in de Aziatische regio en werd snel toegevoegd aan de Netflix-bibliotheek. Nu is Sang-Ho terug met een vervolg op zijn originele werk en heeft onlangs een officiële trailer uitgebracht die vol staat met geweld, actie en zombieterreur!

Een stadsbrede nachtmerrie

We hebben ook geen idee wat dat monster hierboven is, maar het komt veel voor in een gladiatorachtige arena waar het, verontrustend snel, over de vloer klautert naar een groep individuen, onlangs gemarkeerd met een nummer. Dit is slechts een van de zenuwslopende momenten in Hang-So's nieuwste trailer voor zijn vervolg op Train To Busan, Peninsula.

De trailer opent met een niet-geïdentificeerde jonge man, die net lijkt te zijn ontsnapt uit de stad waar de pandemie veel levens heeft geëist, die de taak heeft terug te gaan om een item of persoon (personen) op te halen.

"$2,5 miljoen per hoofd… als je levend terugkomt" krijgt de jongeman te horen terwijl hij zich opmaakt om de ondode stad opnieuw binnen te gaan.

Vanaf daar worden de sluizen ontketend terwijl hij en zijn team worden onderworpen aan een zeer grote horde snelle, hongerige zombies. De zombies lijken niet het enige probleem te zijn waarmee onze hoofdrolspeler wordt geconfronteerd, aangezien een groep overlevenden wordt opgepakt, met een nummer wordt gespoten en vervolgens in een arena wordt gegooid, omringd door schreeuwende, bloeddorstige fans.

Een kreet van opwinding brult door de arena en vrachtdeuren gaan open, de afschuwelijke heuvel onthullend van het wezen dat je hierboven ziet, snel kruipend naar de ongelukkige mededingers.

De trucs van deze snelle, hartverscheurende film eindigden daar niet, want we maken kennis met een groep jonge vrouwen, die ons meer dan eens redden van het feit dat zijn achterste er (letterlijk) in werd gescheurd. Bestaande uit een chauffeur die met voertuigen omgaat alsof ze auditie doet voor een hoofdrol in de volgende Fast & Furious-film, een tiener tech-expert die een volledig verlichte neon RC-auto bestuurt (wie weet wat dat ding doet), en een sterke, minder woorden meer wapens, gecertificeerde zombiemoordenaar, deze vrouwen richten grote schade aan in de stad terwijl ze zich verplaatsen om ons hoofddoel te bereiken.

Terwijl de trailer van 2 minuten tot een welverdiende stop komt, krijgen we de laatste heldenopname van onze hoofdrolspeler die uit het passagiersraam leunt en zich voorbereidt op de volgende horror van de groep.

De officiële synopsis van het vervolg luidt: "Een overlevende van het vorige 'Train'-wrak keert terug naar Korea om een enorme geldvoorraad op te halen. Nadat er iets misgaat, worden hij en zijn team geholpen door een vrouwelijke overlevende."

Busan's bereik was wereldwijd

Train To Busan volgt het verhaal van een jonge zakenman en zijn vervreemde dochter, terwijl ze met een bullet train door het Koreaanse land reizen. De rit wordt een nachtmerrie wanneer een virus losbreekt en de treinbestuurders in vleesetende zombies verandert.

Train To Busan verscheen voor het eerst op het filmfestival van Cannes 2016 en hoewel het geen regelrechte prijzen in de wacht sleepte, brak het het ongelooflijke record van de eerste Koreaanse film met meer dan 10 miljoen bioscoopkijkers en ging bruto meer dan $ 93 miljoen wereldwijd.

Hollywood nam snel kennis van de film en werkte snel om de film beschikbaar te maken op Netflix. Het duurde niet lang voordat een verhitte biedingsoorlog begon voor de rechten om de Koreaanse horror opnieuw te maken.

Peninsula staat gepland voor een release in augustus 2020, er is nog geen Amerikaanse release bekend.

De meest populaire horrorfilms van de afgelopen 30 jaar, officieel gerangschikt

Aanbevolen: