General Hospital'-fans speculeren over wie Steve Burton contract COVID-19 heeft gemaakt ondanks dat ze zijn ingeënt

General Hospital'-fans speculeren over wie Steve Burton contract COVID-19 heeft gemaakt ondanks dat ze zijn ingeënt
General Hospital'-fans speculeren over wie Steve Burton contract COVID-19 heeft gemaakt ondanks dat ze zijn ingeënt
Anonim

Al bijna meer dan 60 jaar is de soap General Hospital bij velen geliefd vanwege het drama dat zich ontvouwt met elke unieke verhaallijn en personages. Sinds 1974 hebben de cast en crew jarenlang vele prijzen gewonnen. Met meer dan tientallen en tientallen acteurs die de wereld van General Hospital binnenkomen, is Port Charles, New York een iconische setting geweest en dat is sindsdien niet veranderd.

Soms worden de personages van acteurs die in de show verschijnen voor een bepaalde periode afgeschreven als de genoemde acteurs persoonlijke problemen hebben. Zo moest Kirsten Storms een pauze nemen na een zware hersenoperatie. Gelukkig gaat het goed met haar en herstelt ze langzaam maar zeker.

Steve Burton, de geliefde acteur die Jason Morgan speelt, is helaas gediagnosticeerd met COVID-19. Ondanks dat het netwerk extra voorzorgsmaatregelen neemt om ervoor te zorgen dat de cast en crew te allen tijde veilig zijn, is dit deze keer helaas niet het geval geweest. Toen het nieuws naar buiten kwam, gingen fans naar sociale media om Burton een spoedig herstel te wensen. Fans vragen zich ook af wie verantwoordelijk was voor de positieve diagnose van Burton.

Sommige fans wisten niet zeker of Burton was ingeënt of niet, maar uit een artikel van Soaps in Depth werd dit bevestigd toen Burton zei: "Ik voel me prima. Ik heb geen symptomen. we kunnen jullie niet zien jongens." Het is buitengewoon jammer voor hem om het virus te krijgen, aangezien hij ook onthulde dat hij er tijdens zijn werk aan was blootgesteld. Dit resulteerde in het opnieuw plannen van de GH-tour die hij aan het doen was met zijn co-ster Bradford Anderson.

De meerderheid van de reacties van fans is hartverwarmend, in de hoop dat het goed komt, ondanks zijn beweringen dat hij zich asymptomatisch voelt.

Een fan schreef op Twitter: "Blij dat Steve zich goed voelt, maar dit is een voorbeeld van iemand die niet weet dat ze het hebben. Een test vandaag betekent niets als je morgen positief uitkomt. Zo blij dat hij opnieuw heeft getest. De verspreiding zal nooit stoppen totdat elk individu het morele doet."

Een ander voegde eraan toe: "Ik voel me slecht voor Steve & Bradford… ook voor de fans."

Fans lijken te geloven dat Ingo Rademacher waarschijnlijk verantwoordelijk is, vanwege zijn vermeende standpunt over het virus, dat hij niet wordt gevaccineerd en een aanhanger van Trump. Een fan twitterde: "Ik denk dat ik las dat [Burton] was gevaccineerd, maar Ingo Rademacher weigerde."

Hoewel Burton hoogstwaarschijnlijk in orde komt, is dit iets waarmee rekening moet worden gehouden voor degenen die dicht bij een andere persoon werken. Gevaccineerd worden en voorzorgsmaatregelen nemen is super belangrijk hopelijk zal ABC daar prioriteit aan geven vlak voordat het te laat is.

Aanbevolen: