Michael Jackson zou onder deze voorwaarde alleen in Men In Black II verschijnen

Inhoudsopgave:

Michael Jackson zou onder deze voorwaarde alleen in Men In Black II verschijnen
Michael Jackson zou onder deze voorwaarde alleen in Men In Black II verschijnen
Anonim

Als je rijk en beroemd bent, kun je meestal je zin krijgen. Hierdoor zijn fans gewend om verhalen te horen van beroemde mensen die eisen stellen waaraan moet worden voldaan. Of het nu iets is dat een muzikant backstage nodig heeft, iets dat ze in een film willen doen, of iets daar tussenin, sterren willen dat aan hun eisen wordt voldaan.

Michael Jackson is een iconische artiest die tijdens zijn jaren in de entertainmentwereld met acteren heeft geliefhebberd. Hij verscheen in Men in Black II, maar hij had een verzoek dat werd ingewilligd om het te laten gebeuren.

Laten we de betreffende bepaling eens bekijken.

Michael Jackson is een legende

Als we kijken naar de grootste en meest invloedrijke muzikanten in de muziekgeschiedenis, zijn er een paar die de enorme populariteit en impact van Michael Jackson kunnen evenaren. Op zijn hoogtepunt was Jackson een ster onder de sterren, en tot op de dag van vandaag wordt zijn muziek gevierd als altijd.

Michael begon als jongeling in The Jackson 5 en de groep was meteen een succes in de hitlijsten. Van daaruit zou Jackson solo gaan en na verloop van tijd begon hij een stortvloed aan klassiekers te ontketenen.

Als wereldwijde superster was Jackson overal, en hij deed voortdurend dingen die groter en beter waren dan alle anderen. De man was niet te stoppen in zijn bloei, en na al die jaren is Thriller nog steeds het bestverkochte album aller tijden, met een wereldwijde verkoop van tussen de 50 en 70 miljoen exemplaren. Dat is maar één album, en geloof ons als we zeggen dat zijn anderen ook miljoenen hebben verkocht.

Helaas stierf Jackson in 2009 en verloor de wereld een ongelooflijke artiest. Hoewel hij al zo lang weg is, is zijn impact nog steeds voelbaar in de muziekwereld van vandaag, en je favoriete moderne artiesten zijn Jackson en zijn carrièreprestaties van jaren terug veel dank verschuldigd.

Hoewel hij altijd het best bekend zal blijven om zijn muziek, schrok Michael Jackson niet terug om te acteren toen hij nog leefde.

Hij ploeterde in acteren

In 1978 maakte Michael Jackson zijn grote acteerdebuut in The Wiz, een van de beroemdste remakes in de geschiedenis. Jackson speelde de Vogelverschrikker in de film, en tot op de dag van vandaag wordt die versie van het klassieke verhaal nog steeds gevierd.

Door de jaren heen zou Michael Jackson in verschillende andere films verschijnen, met name de korte film Captain EO, die jarenlang een steunpilaar was in Disneyland. Hij nam ook deel aan de anthologiefilm Moonwalker en in de korte film Michael Jackson's Ghosts.

Jackson had wel interesse om in een aantal films te verschijnen, waaronder Star Wars: The Phantom Menace, maar hij was niet altijd in staat om deze rollen veilig te stellen. Hij wilde op een gegeven moment zelfs zijn eigen Spider-Man-film maken, lang voordat Tobey Maguire de Webslinger op het grote scherm speelde.

Hoewel Jackson niet iemand was die regelmatig op het grote scherm verscheen, toonde het uitstekende werk dat hij deed in muziekvideo's zeker acteercapaciteiten. Zijn grootste en meest gevierde video's fungeerden als minifilmpjes, en Jackson slaagde er altijd in om te schitteren en allemaal.

Op een gegeven moment was hij in voor Men in Black II, maar hij had een voorwaarde waaraan moest worden voldaan.

Zijn 'Men In Black II'-bepaling

Dus, wat was precies de voorwaarde die Michael Jackson had om al die jaren geleden in Men in Black II te verschijnen? Het blijkt dat Jackson een verzoek had over de kleding die hij in de film mocht dragen.

Volgens regisseur Barry Sonnenfield: "Hij benaderde ons."

Van daaruit deed de regisseur het op Jacksons eisen.

"Nou, ik wilde een alien van hem maken en hij zei: "Nee, ik wil het 'Men in Black'-pak dragen." Dus we bedachten hoe we dat moesten doen en het werkte. Hij was heerlijk, " vervolgde de regisseur.

Dat klopt, Michael Jackson wilde alleen in de film verschijnen als hij een van de legendarische zwarte pakken kon dragen. Gelukkig zag Sonnenfield dat het een geweldig idee was om Jackson aan boord te houden, en hij was in staat om hem in een kleinere rol in de film te schuiven, met pak en al.

Men in Black II markeerde een van de laatste filmoptredens die Michael Jackson in zijn leven zou maken. Hij is in de loop van de tijd in verschillende andere documentaires verschenen.

Men in Black II is net zo grappig als toen het voor het eerst werd uitgebracht. De volgende keer dat je hem een horloge geeft, onthoud dan dat Michael Jackson zijn zin kreeg als het ging om het dragen van een pak in de film.

Aanbevolen: