Will Smith zou Jaden maar onder één voorwaarde straffen

Inhoudsopgave:

Will Smith zou Jaden maar onder één voorwaarde straffen
Will Smith zou Jaden maar onder één voorwaarde straffen
Anonim

Jaden Smith verdiende een behoorlijk fortuin als kindacteur en nee, Will Smith heeft zijn geld niet aangeraakt. In plaats daarvan legt Will de nadruk op het gebruik van een positieve benadering van het ouderschap, maar gezien het feit dat Jaden op 15-jarige leeftijd probeerde te emanciperen, kunnen we zeggen dat deze stijl gemengde resultaten opleverde…

In werkelijkheid had Jaden een gecompliceerde relatie met zowel zijn vader als zijn moeder, en had hij zelfs problemen met bepaalde dingen over Jada.

Desalniettemin concentreren we ons op zijn relatie met vader Will, en hoe het was achter gesloten deuren. Er was één ding waar Will het niet mee eens was, zoals Jaden onthulde.

Will Smith nam een positieve benadering van het opvoeden van Jaden

Will en Jada pakten het ouderschap anders aan. Het ging er niet om hun kinderen hard uit te schelden, in plaats daarvan ging het erom een positieve sfeer te behouden en Jaden onderweg te laten leren.

“De manier waarop we met onze kinderen omgaan, is dat ze verantwoordelijk zijn voor hun leven. Ons concept is, zo jong mogelijk, hen zoveel mogelijk controle over hun leven te geven en het concept van straf, onze ervaring is - het heeft een iets te veel negatieve kwaliteit."

Jaden herhaalde dat sentiment en zei dat zijn vader hem altijd vertelde dat er echt niets was dat hij niet kon doen: "Mijn ouders vertelden me altijd dat ik kon vliegen. Mijn ouders vertelden me dat ik een gat kon graven om aan de andere kant van de aarde', zei hij. "Ik zou ze altijd vragen of ik dingen kon doen, ze zouden altijd ja zeggen. Ze zouden niet per se zeggen: 'Hier is het!' Als het tijd is om de schop te gaan halen zoals het was, krijg je die verdomde schop. Maar ze zouden me altijd laten weten dat je dat kon doen."

Zelden zou Will zijn geduld met Jaden verliezen, maar er was iets dat Will niet wilde horen van zijn zoon.

Jaden zou in de problemen komen als hij zei dat hij iets niet kon doen

Wills manier om boos te worden op Jaden bracht geen enkele vorm van uitbrander of agressie met zich mee - in plaats daarvan zou het een gesprek van een uur worden, zoals Jaden onthulde met Mercury News.

Uiteindelijk wilde Will niet horen dat zijn zoon iets niet kon doen, "Mijn vader zou zeggen: 'Wat zei je net, wat zei je net?'", zei Jaden Smith. "We raakten in gesprek van een uur over hoe ik in de problemen kwam omdat ik zei dat ik iets niet kon."

Volgens Will werkte deze formule in ieder geval ten goede, aangezien Jaden tijdens zijn jeugd volkomen onbevreesd was: "Je moet je op je gemak voelen bij het doen van dingen die je zou kunnen mislukken", zei Will. "Jaden is 100 procent onverschrokken, hij zal alles doen. Als ouder is het eng, het is echt angstaanjagend, maar hij is volledig bereid om te leven en te sterven door zijn artistieke beslissingen en hij houdt zich niet bezig met wat mensen denken."

Hoewel Will een trotse vader was, pasten Jadens woorden over de kindertijd niet bepaald goed bij anderen…

Jadens opmerkingen over opgroeien vielen niet goed bij de fans

Het blijkt dat Jaden niet geïnteresseerd was in het omgaan met kinderen van zijn leeftijd, in plaats daarvan gaf hij de voorkeur aan de oudere generatie. Jaden nam een gedurfde houding aan en het viel niet bepaald goed bij de fans.

"Ik ben erg blij dat ik mijn jeugd met meer volwassenen heb doorgebracht dan met kinderen van mijn eigen leeftijd, omdat ik meer dingen van volwassenen oppikte dan ik van kinderen van mijn eigen leeftijd was."

Ik ben gewoon, zoals, 'Kerel, zoals, oh mijn God. Kunnen we het nu hebben over de politieke en economische toestand van de wereld?'”

Jaden zou verder verklaren dat hij liever luistert naar de contractonderhandelingen van zijn ouders dan tijd door te brengen met kinderen van zijn leeftijd."Ze zouden een vergadering hebben over hun volgende film of zoiets, en ze zouden me aan het hoofd van de tafel zetten en me daar laten zitten terwijl ze praten, debatteren met al deze mensen, nummers praten, praten over dit gekke spul," zei hij. "Ik ben erg blij dat ik mijn jeugd met meer volwassenen heb doorgebracht dan met kinderen van mijn leeftijd."

De verklaring werd met gemengde reacties ontvangen op platforms zoals Twitter…

Aanbevolen: