Paul Rudd heeft opnieuw bewezen waarom hij een van de aardigste jongens in Hollywood is

Inhoudsopgave:

Paul Rudd heeft opnieuw bewezen waarom hij een van de aardigste jongens in Hollywood is
Paul Rudd heeft opnieuw bewezen waarom hij een van de aardigste jongens in Hollywood is
Anonim

Net toen je dacht dat het niet mogelijk was om nog meer van hem te houden, komt Paul Rudd binnen om ons hart te luchten. Het is geen geheim dat Paul Rudd moeiteloos grappig en belachelijk aantrekkelijk is.

En hoewel er mensen zijn die hem niet mogen, is het veilig om te zeggen dat de meerderheid van de Marvel- en Judd Apatow-fans dol op hem zijn. Hij heeft zich nu tot het uiterste ingespannen om een zesdeklasser te helpen die het moeilijk had op school.

12-jarige jongen gepest door zijn klasgenoten

De zomer is weer aangebroken en kinderen in het hele land vieren deze tijd buiten school met hun vrienden. In Westminster CO was dat echter bijna niet het geval voor de 12-jarige Brody Ridder. Slechts een handvol dagen voor de zomervakantie kwam Brody neerslachtig thuis met een bijna leeg jaarboek. Toen zijn moeder, Cassandra Ridder, vroeg wie er allemaal in schreef, sprongen de tranen in zijn ogen.

Terwijl ze het jaarboek doorbladerde, merkte ze dat 2 leraren hem mooie berichten voor hem hadden achtergelaten, maar dat slechts 2 andere kinderen ondertekenden met alleen hun naam. In een interview met Today vertelde zijn moeder hoe haar zoon zich neerslachtig voelde. “Hij zei dat hij de kinderen in zijn klas had gevraagd of ze zijn jaarboek wilden tekenen en sommigen zeiden botweg nee. Een paar van zijn klasgenoten noteerden hun namen - maar er waren geen berichten. Er was niets over hoe slim, grappig en geweldig hij is.”

Wat waarschijnlijk het meest trieste deel van het verhaal is, is dat er, naast deze 4 jaarboekinzendingen, een 5e inzending was. Er stond: "Ik hoop dat je wat meer vrienden maakt. -Brody Ridder" Dat klopt, deze arme jongen tekende zijn eigen jaarboek en wenste meer vrienden. Als dat niet hartverscheurend is, weet je niet wat het is.

Paul Rudd reageert op het gepeste kind met een persoonlijke boodschap

Dit depressieve kind realiseerde zich niet dat zijn leven op het punt stond heel snel en gehaast veel koeler te worden. Nadat zijn moeder naar Facebook ging om het hartverscheurende verhaal van haar zoon te vertellen, deelden mensen uit het hele land het verhaal totdat het zijn weg vond naar de grote nieuwszenders.

Toen het eenmaal Hollywood bereikte, vond Marvel's geliefde Paul Rudd het alleen maar nodig om contact te zoeken en een vriendelijke boodschap te brengen aan het jonge slachtoffer van pesten in de klas. In een ander Facebook-bericht toonde Brody's moeder een screenshot van een paar tekstuitwisselingen tussen Paul Rudd en de 12-jarige, evenals een ondertekende Ant-Man-helm en een gepersonaliseerde handgeschreven brief.

De brief luidt: Het is belangrijk om te onthouden dat zelfs als het leven moeilijk is, dingen beter worden. Er zijn zoveel mensen die van je houden en denken dat je het coolste kind bent dat er is - ik ben een van hen! Ik kan niet wachten om alle geweldige dingen te zien die je gaat bereiken.”

Paul Rudd kreeg zelfs de kans om Brody te Facetimen. In een opname die zijn moeder nam, is te horen hoe Paul Rudd zijn nieuwe jonge vriend prijst voor zijn interesses. "Ik hoorde over je, en ik dacht: 'Ik moet met deze jongen praten'. Deze jongen klinkt als mijn soort man. Houdt van schaken, houdt van schermen, houdt van dinosaurussen, heb ik gelijk?! Ik ben erg opgewonden dat ik naar met je praten en dat ik je mag ontmoeten."

Paul Rudds nieuwe vriendschap hielp Brody Ridder met pesten op school

Sinds Brody's verhaal viraal ging en Paul Rudd zijn hand uitstak, was de rest van zijn ervaring in het zesde leerjaar meer dan hij ooit had gehoopt. Hij maakte allerlei nieuwe vrienden die zijn jaarboek tot de rand vulden met berichten en vriendelijke bemoedigende woorden.

Hij heeft zelfs een paar telefoonnummers gekregen om tijdens de zomervakantie contact te houden met nieuwe vrienden. Zijn moeder werd geciteerd en zei dat hij 'in de wolken is'.

Sommige berichten gelezen, "Hé kerel, je bent geweldig. Blijf zo."

“Brody - je bent het liefste kleine kind. Je bent zo geliefd. Luister niet naar de kinderen die je iets anders vertellen.'

“Brody - Ik hoop dat je een geweldige zomer hebt! Je bent het waard en je bent belangrijk!”

"Hé vriend, verander nooit, leg nooit je hoofd neer."

Over het algemeen is het duidelijk dat de kleine Brody Ridder de kans van zijn leven heeft gekregen en Paul Rudd heeft geholpen om dat mogelijk te maken.

Aanbevolen: