De echte reden waarom 'Vikings'-ster Alexander Ludwig akkoord ging met een rol in 'Heels

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom 'Vikings'-ster Alexander Ludwig akkoord ging met een rol in 'Heels
De echte reden waarom 'Vikings'-ster Alexander Ludwig akkoord ging met een rol in 'Heels
Anonim

Op negenjarige leeftijd begon Alexander Ludwig al in het bedrijf en nam hij deel aan 'Harry Potter'-speelgoedreclames. Onderweg zouden de optredens toenemen en al snel nam hij deel aan films als 'The Hunger Games'.

Gezien al zijn succes, is het moeilijk te geloven dat de acteur de dertig nog niet bereikt heeft. Zijn grote doorbraak kwam in de vorm van 'Vikings' en het lijkt erop dat hij dat momentum voortzet op ' Heels'.

We bekijken hoe het leven achter de schermen van de show is en wat de belangrijkste reden is waarom hij vanaf het begin door het script werd verleid.

Daarnaast bekijken we wat hij tegenwoordig doet en hoe zijn carrière een wending nam.

De lichamelijkheid is nog moeilijker dan 'Vikingen'

De show is zoveel meer dan pro-worstelen, de personages zelf zijn de echte helden van de show. Als het echter gaat om de kunst van het pro-worstelen, neemt de cast deze factor zeer serieus.

In feite, naast Collider, gaf Ludwig toe, de hobbels zijn heel reëel en al vroeg liet hij zijn bel gaan. Het was een groot ontwaken.

"Mijn bel ging. De eerste keer dat ik die touwen raakte en ik deed een platte rugbult, ik had zoiets van, "Wauw, hier is niets neps aan, behalve de verhaallijnen", en zelfs dat kan in de war raken. Wat zo opwindend is aan de show, is dat je dat kunt ontdekken. Wat gebeurt er als je de verhaallijnen die zijn uiteengezet niet volgt? Het is een live optreden, maar aan het eind van de dag, de atletiek die vereist is dat je lichaam zo'n misbruik kan weerstaan, is ongelooflijk."

Het zou geen verrassing moeten zijn dat de training voor de rol erg veeleisend was en in feite de moeilijkste uit de hele carrière van de acteur.

"Ik heb hier meer voor getraind dan voor wat dan ook, en dit was zeker de fysiek meest veeleisende. Zoals Stephen zei, dit is niet te faken. We hebben alle stunts gedaan. We hadden een ongelooflijk stuntteam dat binnenkwam en heeft ons opgeleid en was er wanneer we ze nodig hadden, maar ik zou zeggen dat 90% hiervan, we uiteindelijk moesten doen."

De fysieke vraag is echt niet gemakkelijk, hoewel het lijkt alsof Alexander de rol heeft omarmd. In werkelijkheid was het het personage dat ervoor zorgde dat hij in de eerste plaats aan de show wilde deelnemen.

Hij werd aangetrokken door het personage

Voordat hij zich aanmeldde om de show te doen, was Ludwig onmiddellijk op een dieper niveau verbonden met het karakter van Ace. In werkelijkheid zag hij zelfs een beetje van zichzelf in de rol.

"In het hart van elk verhaal zijn personages waarin je jezelf kunt zien. Die er geen zin in hebben om hun kont te breken om eten op tafel te zetten voor hun gezin, of meer in het leven willen. Waarom ik van Ace hield zoveel en ik was zo dankbaar dat toen het aanbod binnenkwam, dit is omdat dit een personage is dat ik mijn hele leven heb willen spelen. Deze man, ik zie mezelf op zoveel verschillende manieren in hem."

Naast Collider noemde hij het personage een verheven versie van zichzelf, vooral in termen van de emoties die hij in de serie uitdrukt.

Het is duidelijk dat hij het goed heeft gedaan en het is misschien wel zijn beste werk tot nu toe.

In werkelijkheid is de acteur niet bang om risico's te nemen als het gaat om carrièrestappen, het blijkt dat hij tegenwoordig een andere neemt, in een andere richting.

Hij is niet bang om dingen te veranderen

Hij is al op weg naar het volgende avontuur in zijn carrière en volgens het nieuws is dat countrymuziek. De acteur tekende bij een label en is klaar om zijn eerste EP uit te brengen.

Wat fans niet wisten, hij heeft een diepe liefde voor het muziekgenre.

"Ik voel me aangetrokken tot countrymuziek sinds ik op 9-jarige leeftijd mijn eerste gitaar kreeg", zei Ludwig in een verklaring."Het leven draait om de reis en ik ben zo dankbaar om deze volgende stappen in de muziek te zetten met Loba, BBR Music Group/BMG, de gemeenschap in Nashville, en ik wil hen bedanken voor het nemen van een kans en het geloven in mij. Ik kan het niet wacht om deze muziek te delen die een voorproefje is van wat ik zo leuk vind aan countrymuziek."

Het is duidelijk dat hij een man is met veel talenten en we kunnen niet wachten om te zien wat hij daarna gaat doen.

Aanbevolen: