Met wie werken de Chainsmokers samen aan hun nieuwste album?

Inhoudsopgave:

Met wie werken de Chainsmokers samen aan hun nieuwste album?
Met wie werken de Chainsmokers samen aan hun nieuwste album?
Anonim

Na 3 jaar wachten op een nieuw album, waren fans dolblij toen The Chainsmokers onlangs onthulden dat ze er een zouden uitbrengen. De release staat gepland voor 13 mei 2022 en ze hebben eraan gewerkt door singles van het nieuwe album, zoals "High" en "iPAD", op YouTube uit te brengen. Ze kondigden in februari 2020 aan dat ze een pauze zouden nemen zodat ze zich konden concentreren op hun vierde album, en hoewel ze voornamelijk MIA waren op sociale media, voerden ze live sets uit, zoals de COVID-19-beperkingen dat toestonden. Sinds januari 2022 zijn ze weer actief op sociale-mediawebsites, promoten ze hun muziek en maken ze de fans enthousiast.

Een andere verrassing was dat ILLENIUM met hen herenigd is, hoewel alleen is aangekondigd dat ze samenwerken in de studio, niet noodzakelijk dat ILLENIUM heeft geholpen met het nieuwe album. Er zijn geen feature-artiesten aangekondigd voor het album So Far So Good, maar er zijn veel manieren waarop andere artiesten kunnen samenwerken aan albums. Van het schrijven van songteksten tot het verzorgen van zang, er zijn veel manieren waarop een artiest kan bijdragen aan een nummer zonder op het album zelf als 'uitgelicht' te worden beschouwd. Zodra het album uitkomt, zullen we ontdekken of ILLENIUM al dan niet betrokken was bij dit album, of dat ze samen aan een ander project werken.

9 ILLENIUM herenigt met de Chainsmokers

De laatste keer dat ILLENIUM en The Chainsmokers samenwerkten in de studio was in 2019 toen ze het nummer "Takeaway" maakten, met de mooie stem van Lennon Stella. De release was een geweldige dag voor fans van beide artiesten, en het is misschien de reden waarom fans zo enthousiast zijn dat ze mogelijk weer herenigd zullen worden. Hun samenwerking zal zeker een groot succes worden, wat ze ook samen gaan produceren.

8 Wat inspireerde tot nu toe Zo goed

The Chainsmokers zeggen dat de titel is geïnspireerd op een Franse film uit de jaren 90 die bekend staat als La Haine ("Hate" in het Engels), waar de film begint met een verhaal over een man die van een wolkenkrabber v alt. Terwijl hij v alt, stelt hij zichzelf gerust door keer op keer te zeggen "tot nu toe gaat het goed", want "hoe je v alt maakt niet uit, het is hoe je landt". Geïnspireerd door het optimisme in de zin, maakte het muziekduo het tot het thema van het album.

7 De 'So Far So Good'-tracklijst

Op 13 mei komt het album uit, maar we hebben al de tracklist en de drie singles die er al uit zijn gevallen. Bovendien vermelden ze op hun website Emily Warren, Whethan en Ian Kirkpatrick als samenwerkende bijdragers aan het album - een groep waarmee ze in het verleden vrij vaak hebben samengewerkt. Nummers zijn onder meer "High", "iPAD" en "Riptide" - de drie singles die al zijn uitgekomen - plus tien andere nummers, allemaal met een soort verbinding met de thema's vallen en optimisme van het album.

6 Wie is ILLENIUM?

Voor fans van ILLENIUM, bekend als "Illenials", is hij een inspirerende Amerikaanse muzikant die ook zijn brood verdient als platenproducent en DJ. In minder dan een decennium is hij tot hoogten gestegen die je normaal niet ziet op zijn jonge leeftijd van 31. Zijn vaardigheden hebben hem de titel van "crossover-koning" opgeleverd en hij heeft samengewerkt met een verscheidenheid aan artiesten, zoals Bahari, Jon Bellion, en X Ambassadors, en werken ook samen met gastproducenten zoals Rock Mafia en Sandy Vee.

5 De reis van de Chainsmokers

Het duo begon hun carrière met het uitbrengen van elektronische remixen van indienummers en heeft het afgelopen decennium een lange weg afgelegd. Drew Taggart en Alex Pall braken in 2014 door de industrie met hun single "Selfie", die in verschillende landen snel de top twintig bereikte. Sindsdien zijn ze blijven stijgen in de gelederen van de DJ- en productiewereld, met meerdere hitsingles en drie albums, met een vierde in mei 2022.

4 De singles die fans enthousiast maken

Sinds januari 2020 hebben The Chainsmokers 3 singles van hun aankomende album uitgebracht, die fans over de hele wereld opwinden. De eerste, genaamd "High" begint met de tekst "so far so good", passend bij de titel van het album. Sindsdien hebben ze ook "iPAD" en "Riptide" uitgebracht, die met hetzelfde enthousiasme werden ontvangen als de eerste, opwindende fans en meer aandacht voor het aankomende album. Elk nummer is, zoals bij de meeste singles, ook uitgebracht als een muziekvideo, waardoor de hype nog groter werd.

3 BTS And The Chainsmokers Collab

De Koreaanse boyband BTS is populair sinds zijn debuut in 2013, en kwam tot zijn recht rond dezelfde tijd als The Chainsmokers. Het is in die context dan ook niet zo verwonderlijk dat ze in de loop der jaren verschillende keren hebben samengewerkt, met als laatste het nummer "Best of Me" van BTS, waar The Chainsmokers de EDM-track verzorgden. Later voegde BTS zich bij hen op het podium tijdens hun show terwijl ze in Korea waren, wat het duo en hun fans verraste.

2 Drew Taggart en Chantel Jeffries gaan uit elkaar

Na slechts iets meer dan een jaar daten, van februari 2020 tot maart 2021, is het dj-paar op vriendschappelijke voet uit elkaar gegaan. Chantel Jeffries, een model en DJ (onder de naam Ceejay The DJ) is al jaren een online influencer en werd beroemd nadat haar relatie met Justin Bieber in 2014 viraal ging. Zij en Drew Taggart leken erg gelukkig samen te zijn totdat werd bevestigd dat ze uit elkaar waren, dus niemand weet zeker waarom het paar besloot uit elkaar te gaan.

1 2022 Breakaway Music Festival

The Chainsmokers zijn bevestigd als onderdeel van de line-up voor het 2022 Breakaway Music Festival dit najaar, voor in ieder geval Kansas City en Michigan dit jaar. Hoewel niet alle steden hun line-ups hebben aangekondigd, zal het zeker een geweldig festival worden, aangezien het multi-city muziekfestival dit jaar vijf verschillende staten treft en de liefde voor muziek verspreidt. Andere artiesten in de line-up zijn ILLENIUM, DJ Snake en Alison Wonderland.

Aanbevolen: