Billie Eilish en AppleTV werken samen aan documentaire 'The World's A Little Blurry

Billie Eilish en AppleTV werken samen aan documentaire 'The World's A Little Blurry
Billie Eilish en AppleTV werken samen aan documentaire 'The World's A Little Blurry
Anonim

Billie Eilish, donkere popzangeres, staat op het punt je op een geheel nieuwe manier haar wereld binnen te laten. Een recente Twitter-aankondiging van AppleTV toont een lachende Billie Eilish en kondigt samenwerking met haar aan voor hun nieuwe aanbod, The World's A Little Blurry, een documentaire over de popzangeres.

De film zal worden geproduceerd door RJ Cutler, wiens beroemdste werk onder andere The War Room, De wereld volgens Dick Cheney en primetime drama Nahville is.

Over de ervaring van het maken van de film, gaf Eilish fans nog meer reden om enthousiast te zijn toen ze onthulde dat "Er zijn dingen in het document die ik nooit van plan was te delen met de wereld."

Het is duidelijk uit de clip die op Twitter is gepost dat Eilish, hoewel opgewonden over de documentaire, nerveus is om zoveel van haar persoonlijke zelf met miljoenen mensen te delen. Hoewel ze nerveus is, lijken fans nerveus opgewonden te zijn.

Eilish werd in 2015 bekend in de muziekindustrie toen ze een nummer met de titel "Ocean Eyes" uploadde naar Soundcloud. Van daaruit bracht ze haar eerste EP Don't Smile at Me uit in 2017, en haar eerste album, When We Fall Asleep, Where Do We Go? in 2019. Sindsdien is ze een gigant in de muziekindustrie geworden, vooral als het gaat om de muzieksmaak van de nieuw cultureel opkomende Gen Z.

De nieuwe film, die een duik zal nemen in het persoonlijke en professionele leven van de zanger, wordt op 26 februari uitgezonden in beide theaters en op AppleTV.

In de tussentijd, als fans meer van Eilish willen zien, staat ze op haar Where Do We Go? Wereldtournee vanaf mei. Check ticketmaster.com voor ticketprijzen en meer informatie.

Aanbevolen: