Wat vindt Snoop Dogg ervan om geroosterd te worden door 'fans'?

Inhoudsopgave:

Wat vindt Snoop Dogg ervan om geroosterd te worden door 'fans'?
Wat vindt Snoop Dogg ervan om geroosterd te worden door 'fans'?
Anonim

Ondanks zijn leeftijd is Calvin Cordozar Broadus Jr. AKA Snoop Dogg erin geslaagd om zelfs in de huidige tijd van sociale media relevant te blijven. Snoop Doggs eerste album kwam uit in 1993, lang voordat een groot deel van zijn huidige fanbase waarschijnlijk zelfs maar geboren was.

De rapper nam onlangs deel aan de Super Bowl LVI Halftime Show samen met Dr. Dre, Eminem, Mary J. Blige en Kendrick Lamar in zijn thuisstaat Californië, en noemde het optreden een 'droom die uitkomt'.

Naast het domineren van de hitlijsten en het creëren van zijn eigen wereldwijde merk, heeft Snoop Dogg een opmerkelijke aanwezigheid op sociale media gecreëerd die perfect past bij zijn algehele persoonlijkheid. Over persoonlijkheid gesproken, Snoop staat bekend als chill, maar betekent dat dat hij de kritiek van fans laat varen?

Snoop Dogg is creatief geworden als het gaat om het verdienen van fans

In de loop der jaren hebben Snoop Dogg en zijn bureau samengewerkt met verschillende nieuwe en opkomende platforms om thema-avatars en filters te maken om de rapper relevant te houden. Het idee is om de belangrijkste fans of de eerste klanten te identificeren die het "evangelie van het product" kunnen verspreiden en zo het algemene bereik van de klant kunnen vergroten.

Het beste voorbeeld hiervan is Snoops Twitch-account. De afgelopen jaren heeft een overvloed aan muzikanten zich bij Twitch aangesloten om hun fans regelmatiger te bereiken. Snoop Dogg is er niet alleen in geslaagd om met zijn fans in contact te komen, maar ook om een unieke ervaring te creëren die in feite draait om zijn persoonlijkheid en zachte vibes.

Terwijl zijn fanbase vroeger een concert (of de Super Bowl) moest bijwonen om de rapper te zien en mogelijk met hem te communiceren, concentreert hij zich op het dichter bij de mensen komen die hem steunen. Het doet geen pijn dat hij ook een aantal gezonde inkomsten verdient met zijn nieuwe, op fans gerichte ondernemingen.

Snoop Dogg beschouwt zijn fans als een deel van zijn familie

Snoop Dogg streeft er voortdurend naar om zijn fans te bereiken op nieuwe sociale-mediaplatforms om regelmatig contact met hen op te nemen en met hen te communiceren. De rapper is ook actief op Twitch onder de gebruikersnaam “Doggydogg20” en heeft in totaal 768k volgers. Naar eigen zeggen beschouwt de rapper zijn fans als familie en wil hij openhartig tegen ze zijn:

“Mijn recept is gewoon mezelf zijn: ik sta vooraan; Ik ben dichtbij en persoonlijk. Mijn fans hebben geen muur tussen mij en hen.”

In de loop der jaren is Snoop Dogg voorbij zijn kerngroep van fans gegaan en heeft hij zijn merk voortdurend in waarde en omvang zien toenemen. De rapper heeft dit gedaan door consistent en samenhangend te blijven en heeft zijn unieke persoonlijkheid op sociale media nooit losgelaten, wat op zijn beurt helpt om integriteit en vertrouwen bij fans te creëren.

Kortom, Snoop Dogg lijkt zich voldoende bewust van de noodzaak om consistent te blijven en is erin geslaagd zijn algehele persoonlijkheid te behouden.

Snoop Dogg vindt het niet erg om geroosterd te worden door fans

Snoop beschouwt zijn fans als onderdeel van zijn familie en reageert regelmatig op de verschillende braadstukken en grappen over hem die trend op internet is. In plaats van dat de braadstukken een probleem zijn, weten de rapper en zijn bureau dat ze slechts een middel zijn om zijn bereik te vergroten en hem te helpen het woord over zijn muziek en merk te verspreiden. In een Fusion-video waarin Snoop gebraden grappen voorlas, is te zien hoe de rapper reageert op verschillende bijdragen van fans. Snoop reageerde op een typisch hilarische manier op de grappen en kon niet anders dan mee te lachen.

Het is duidelijk dat Snoop het niet erg vindt om favoriete grappen van fans als "waarom heeft Snoop Dogg altijd een paraplu bij zich", maar het gebraad werd een beetje meer verhit dan dat. Hoewel hij misschien een paraplu voor motregen bij zich had, prikten fans de draak met Snoop's iconische 'izzle-spreektaal door hem te vergelijken met Dr. Seuss… Nou ja, een Dr. Seuss die iets te vaak van een bepaalde medicinale plant geniet.

Snoop was goedaardig over het gebraad, zelfs toen hij de rib van een fan las over hoe het onmogelijk is om iemand te roosteren die al zo lang "gebakken" is (de rapper grinnikte daar beslist om).

Maar de D-O double-G heeft tegenwoordig niet veel te klagen; hij wordt momenteel geschat op een vermogen van ongeveer $ 160 miljoen en leeft gelukkig een extravagante levensstijl. Dus hoewel sommige fans misschien grappen maken, is Snoop al lang ingeburgerd in de popcultuur, en hij lijkt niet van plan te zijn om op korte termijn uit de scene te verdwijnen.

Aanbevolen: