Hoe Emma Roberts het echt vindt om vergeleken te worden met Julia Roberts

Inhoudsopgave:

Hoe Emma Roberts het echt vindt om vergeleken te worden met Julia Roberts
Hoe Emma Roberts het echt vindt om vergeleken te worden met Julia Roberts
Anonim

Lid zijn van een beroemde familie kan erg moeilijk zijn om te navigeren. Van u mag worden verwacht dat u de erfenis naleeft en wordt vergeleken met uw gezinsleden. Dit was het geval voor Emma Roberts. Terwijl Emma's ouders Kelly Cunningham en Eric Roberts beide acteurs zijn zoals hun dochter Emma, houden ze geen kaars aan voor Emma's tante Julia Roberts.

Julia Roberts is een zeer opmerkelijke actrice die in de loop der jaren in meerdere romantische komedies heeft gespeeld. Emma heeft een zeer hechte band met haar tante Julia en wordt vaak met haar vergeleken. Ze lijken allebei erg op elkaar op basis van de rollen die ze hebben gespeeld. Emma lijkt ook veel op haar tante Julia. Met Julia als rolmodel zou het geen verrassing zijn als Emma vaak de druk voelde om te slagen en de familienaam waar te maken.

Voelde Emma Roberts de druk om te zijn zoals haar tante Julia?

Voor sommigen lijkt het misschien een beetje intimiderend om hetzelfde carrièrepad als je beroemde tante in te gaan, maar dat was niet het geval voor Emma Roberts. Emma had nooit het gevoel dat ze net als haar tante moest zijn en haar eigen ding kon doen. Emma heeft misschien een hechte band met haar tante Julia, maar ze heeft nooit de ambitie gehad om net als zij te worden. Het duo van tante en nicht spraken elkaar lovend uit en delen veel liefde en steun voor elkaar op sociale media. Julia is ook altijd de meest ondersteunende en liefdevolle relatie geweest in Emma's leven.

Het is geen geheim dat Emma Roberts haar beroemde tante Julia Roberts verafgoodt. Emma leerde al op zeer jonge leeftijd dat ze in dezelfde voetsporen wilde treden als Julia. Emma mocht veel tijd met Julia op de set doorbrengen als ze bij haar op bezoek was. Emma vond het geweldig om te zien hoeveel tijd en moeite Julia stopte in het spelen van haar rollen en genoot van de sfeer op de set. Van jongs af aan voelde het op de set als thuiskomen voor Emma.

Wat Emma het leukst vond aan haar optreden op de set, was dat ze veel van Julia's kostuums mocht passen. Emma zei in een interview in 2020 dat er foto's zijn van haar die Julia's outfits probeert uit haar biologische juridische dramafilm uit 2000 Erin Brockovich. Emma zou ook een aardige assistente zijn voor haar tante en zou de kledinglabels voor haar opschrijven en Julia's make-upborstels ordenen.

Het familiedrama van Emma Roberts

De speciale band tussen Julia en Emma ontwikkelde zich pas echt toen Emma's ouders gingen scheiden. Julia financierde de voogdijstrijd van Emma's moeder Kelly Cunningham tegen haar eigen broer (Emma's vader) Eric Roberts. Eric heeft zijn zus nooit kunnen vergeven dat ze tegen haar eigen broer was ingegaan en zijn ex-vrouw steunde. Emma Roberts heeft een relatie met haar moeder onderhouden. Zowel Emma als Julia hebben echter geen hechte relatie met Eric vanwege misbruik jegens Kelly en zijn drugsverslaving.

In maart 2019 begon Emma Roberts te daten met Garrett Hedlund voordat ze na drie jaar daten uit elkaar ging. Emma's leven is misschien drastisch veranderd sinds haar breuk met Garrett toen ze moeder werd. Terwijl Emma en Garrett nog aan het daten waren, verwelkomden ze hun zoon Rhodes en het paar heeft hun zoon samen co-ouderschap gegeven.

Emma's babyaankondiging ging niet zoals gepland. Emma's moeder Kelly Cunningham maakte haar zwangerschap bekend via sociale media. Emma was op een vliegtuigreis en wist niet dat haar moeder zou gaan en had de wereld haar nieuws verteld en Emma was niet in staat haar te stoppen. Dit zorgde er wel voor dat Emma een beetje van Kelly afdreef. Emma kwam langs om haar moeder te vergeven, net op tijd voor de baby zou komen.

Hebben Emma Roberts en Julia Roberts samen in een film gezeten?

In de romantische komediefilm Valentine's Day uit 2010, kreeg Emma Roberts de kans om samen te werken met haar tante Julia Roberts. Hoewel Julia en Emma nooit samen op het scherm verschenen omdat ze elk verschillende verhaallijnen hadden, kregen ze wel quality time samen op de set. Hun rollen worden echter op een bepaalde manier onderschept. Emma speelde de rol van Grace Smart die van plan is haar maagdelijkheid te verliezen aan haar vriend, maar die avond ook druk is op Edison. Julia speelde de rol Katherine Hazeltine, de kapitein van het Amerikaanse leger die naar huis reist naar Los Angeles en naar huis reist om haar zoon Edison te zien.

Na haar Nickelodeon-dagen met de hoofdrol in de tiener-sitcomserie Unfabulous, besloot Emma haar typische leuke tienermeisjesrollen te verlaten voor scherpere rollen. Dit leidde ertoe dat Emma Roberts werd gecast als Chanel Oberlin in Fox's horror-komedieserie Scream Queens. Tegenwoordig speelt Emma de hoofdrol in de televisieserie The American Horror Story. Julia Roberts is trots op haar nichtje voor het omgaan met roem en het zien van haar vooruitgang in de industrie en het bemachtigen van zoveel geweldige rollen.

Aanbevolen: