Hoe Britney Spears' conservatorium haar ervan weerhield om in 'Modern Family' te worden gecast

Inhoudsopgave:

Hoe Britney Spears' conservatorium haar ervan weerhield om in 'Modern Family' te worden gecast
Hoe Britney Spears' conservatorium haar ervan weerhield om in 'Modern Family' te worden gecast
Anonim

Zoals iedereen met zelfs maar een beetje kennis van de entertainmentbusiness al zou moeten weten, blijven de meeste acteurs en muzikanten niet lang in de schijnwerpers staan. Als gevolg hiervan zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat de meeste sterren die genieten van een korte tijd in de schijnwerpers snel worden vergeten. Aan de andere kant zijn er een paar sterren die zo'n grote invloed hebben gehad op de popcultuur dat mensen jarenlang veel om hen geven.

In tegenstelling tot veel van haar leeftijdsgenoten, is Britney Spears het soort ster dat veel betekent voor haar legioenen fans. Het gevolg was dat, toen veel van haar fans tot de conclusie kwamen dat Spears jaren had doorgebracht zonder te genieten van de vrijheid die de meeste mensen als vanzelfsprekend beschouwen, de FreeBritney-beweging werd geboren. Toen het conservatorium van Britney Spears op de meeste manieren officieel eindigde, waren haar fans verheugd om te zien dat haar vrijheid bijna volledig was hersteld. Hoewel dat geweldig is, is het jammer dat Spears in de loop der jaren schijnbaar zoveel heeft gemist. Spears verscheen bijvoorbeeld duidelijk niet in een aflevering van Modern Family vanwege haar conservatorschap.

De post die de wereld aan het praten kreeg over Britney Spears en Ed O'Neill

In 2015 ging het internet los nadat Britney Spears een foto van zichzelf plaatste in de armen van Modern Family-ster Ed O'Neill. Zoals de wereld later zou leren, werd de foto van Spears en O'Neill niet genomen omdat ze over ellebogen wrijven tijdens een industrie-evenement. In plaats daarvan bevonden de twee sterren zich allebei tegelijkertijd op Los Angeles International Airport en Spears benaderde O'Neill en vroeg om een foto.

Zoals sommige waarnemers snel opmerkten en vreemd vonden, lachte Ed O'Neill absoluut niet op de foto van hem met Britney Spears. Natuurlijk is het begrijpelijk dat beroemdheden niet elke keer enthousiast zullen zijn als ze met fans op de foto gaan. Toch waren veel mensen verrast om te zien dat O'Neill niet blij leek om een foto te maken met een ster van het kaliber Spears. Zoals hij later toegaf tijdens een optreden in The Ellen DeGeneres Show, komt dat omdat O'Neill niet had geweten dat het Spears was met wie hij een foto nam.

Ik vloog alleen naar Hawaï. Ik wachtte op mijn vlucht om aan boord te gaan. Ze vertelden me dat de vlucht aan boord ging en ik nam op -- dat is een klein Modern Family-hoedje. Ik zag een vrouw naar me toe komen, dus ik gewoon flopte het op, weet je, ik ging weg. Ze kwam en zei: 'Oh, meneer O'Neill, ik hou van Modern Family, en je bent mijn favoriet in de show.' En ik dacht: 'Nou, ik ben hier, ik ben de enige hier.'

"Zou je alsjeblieft willen, en ik weet dat je haast hebt…' had niet aardiger kunnen zijn. Dus ik zei: 'Natuurlijk, prima, weet je, oké.' Dus ze zat daar en we namen het en ik zei: 'Goede reis, ik ga,' en ik vertrok. Dus de volgende dag sms't mijn manager me en zegt: 'Wat is dit? 53.000 vind-ik-leuks. Het is Britney Spears.' Ik bedoel, kijk naar de blik op mijn gezicht -- zie ik eruit alsof ik bij Britney Spears zit? Je kent mijn dochter, Sophia, ze zei: 'Je bent een idioot.'"

Waarom Britney Spears geen moderne gezinscameo maakte

Gedurende de carrière van Britney Spears heeft ze een handvol acteerrollen gespeeld. Natuurlijk was Spears' meest opvallende acteerwerk tot nu toe de ster van de film Crossroads uit 2002. Spears heeft echter ook een geschiedenis van cameo-optredens in verschillende hitshows, waaronder The Simpsons, Will & Grace en Glee. Ze verscheen ook memorabel in een paar afleveringen van How I Met Your Mother, hoewel de ster van de serie Neil Patrick Harris tegen de gastrol van Spears was.

Gezien het feit dat Britney Spears acteerervaring heeft en ze duidelijk een grote fan was van Modern Family, dachten veel mensen dat het een goed idee was om haar in een aflevering van die hitshow te laten verschijnen. Het kwam zelfs tot een hoogtepunt nadat Spears in 2012 over Modern Family tweette.“Ik weet dat iedereen enthousiast is over de Super Bowl, maar persoonlijk kan ik niet wachten om de volgende aflevering van Modern Family te zien! Funniest show on TV” Nadat Sofia Vergara die post had geretweet, begonnen de fans van Modern Family en Spears campagne te voeren om haar in de show te laten verschijnen met de hashtag “GetBritneyOnModernFamily”.

Volgens rapporten is er één reden waarom Britney Spears nooit opdook in een aflevering van Modern Family, haar conservatorium. De reden daarvoor is dat is gemeld dat de mensen achter Modern Family Spears wilden laten verschijnen tijdens het derde seizoen van de show en contact hebben opgenomen met Spears over het idee. Helaas duurde het zo lang voordat het Spears-team op het verzoek reageerde dat tegen de tijd dat ze instemden met de geplande verschijning, Modern Family een andere richting was ingeslagen. Gezien het feit dat Spears destijds niet haar eigen carrièrebeslissing mocht nemen, is het duidelijk dat zij niet degene was die verantwoordelijk was voor de gemiste kans.

Aanbevolen: