Hoe Rowan Blanchard het echt vindt om een beroemdheidsactivist te worden genoemd

Inhoudsopgave:

Hoe Rowan Blanchard het echt vindt om een beroemdheidsactivist te worden genoemd
Hoe Rowan Blanchard het echt vindt om een beroemdheidsactivist te worden genoemd
Anonim

Rowan Blanchard werd al op jonge leeftijd activist. De ster van Girl Meets World heeft haar platform gebruikt om op te komen voor LGBTQ+-rechten en de Black Lives Matter-beweging (en ze is zeker niet de enige celeb die dat doet). Ze is niet bang om haar mening te uiten en haar platform te gebruiken om verandering teweeg te brengen en mensen te motiveren om actie te ondernemen.

Iedereen die Blanchard op Instagram volgt, weet dat ze erg van mode houdt en dat ze ook erg gepassioneerd is over mensenrechten. Of het nu gaat om opkomen voor vrouwen, LGBTQ+-mensen, zwarte mensen of een andere gemarginaliseerde groep, Blanchard is er.

Blanchard zelf kwam in 2016 als queer uit op Twitter. Haar activisme begon in 2015 toen ze sprak op de HeForShe-conferentie bij de VN. Ze is gepassioneerd door gelijkheid en is behoorlijk fel en goed geïnformeerd voor haar jonge leeftijd. Laten we eens kijken naar wat ze heeft gezegd over haar activisme-inspanningen.

6 Ze is gewoon een persoon die "veel denkt"

Blanchard vertelde C Magazine dat ze zichzelf omschrijft als 'een persoon die veel nadenkt'. Al op zeer jonge leeftijd moedigden haar ouders haar interesse in de kunsten aan. Ze zei dat ze Rocky Horror Picture Show eerder dan de meesten had gezien en dat ze veel tijd in musea doorbracht en 'kunst als kunst zag'. Het is een van de redenen waarom ze tegenwoordig zo in de mode is; het is een manier voor Blanchard om zichzelf en haar individualiteit uit te drukken. Ze denkt veel na over dingen, wat een van de redenen is waarom ze zo intelligent is, vooral voor haar leeftijd. Ze besteedt veel tijd aan het nadenken over kwesties op het gebied van sociale rechtvaardigheid waar ze een passie voor heeft, en ze probeert haar stem te gebruiken om verandering teweeg te brengen.

5 Ze wil haar platform gebruiken om gesprekken te beginnen

Blanchard vertelde C Magazine ook dat "wat ik echt wil bereiken door mijn stem te gebruiken, is om meer een gesprek te hebben." Ze zei dat het belangrijk voor haar is om meer te luisteren en niet zo veel te praten. Ze voegde er ook aan toe dat "er dit soort dingen online zijn dat iedereen die een platform heeft over alles moet spreken." Blanchard maakte een goed punt. Als iemand een platform heeft, wordt van hem verwacht dat hij iets zegt en zegt over belangrijke zaken, maar niet iedereen voelt zich gekwalificeerd om dat te doen. Het is belangrijk dat mensen luisteren en niet alleen praten om zichzelf te horen praten. Mensen leren door te luisteren.

4 Ze zegt dat ze zichzelf geen activist noemt

Blanchard wil zichzelf geen activiste noemen en vertelde Elle in 2019 dat ze zichzelf er geen meer zal noemen. "Ik ben een actrice en ik lees boeken", zei ze. "Ik ben slim, maar ik claim niet meer de mantel van activisme." Elle vroeg haar hoe ze tot die beslissing was gekomen en Blanchard antwoordde dat: "het is gewoon een persoonlijke zaak die ik voor mezelf heb besloten." Ze zei dat ze wil handelen en regisseren en "actief zijn en helpen om echte verandering te creëren", maar dat ze "nog steeds dit zeer mainstream-spel speelt." Blanchard lijkt er geen fan van te zijn zichzelf te labelen, ook niet als het erop aankomt dat ze queer is. Ze wil niet beperken wie ze is.

3 Ze vindt dat jongeren niet mogen worden vrijgesteld van politiek

"Tieners hebben een legitieme stem", vertelde Blanchard aan Elle. "We verdienen een plaats aan tafel en een plek in het gesprek. We zijn niet vrijgesteld van politiek en sociale bewegingen; we worden erdoor beïnvloed." Blanchard vertelde ook hoe ze zich echt gelukkig voelde om te zijn opgegroeid met mensen die die manier van denken aanmoedigden. Ze zei dat opmerkingen als "Wees gewoon kinderen, ga niet in de politiek!" en "Waarom geef je daar nu om? Gewoon plezier hebben!" zijn moeilijk om mee om te gaan, "omdat wat er gebeurt met de wereld, met het milieu, met politiek en internationale zaken -- het raakt ons net zoveel als elke andere burger." Blanchard heeft een punt, tieners en jonge mensen worden zeker beïnvloed door wat er in de wereld gebeurt, vooral omdat wat er in de wereld gebeurt, invloed heeft op de wereld waarin ze in de toekomst als volwassenen zullen leven.

2 Ze is altijd 'zeer open' geweest met haar gedachten en gevoelens

Blanchard vertelde Entertainment Weekly dat ze het gevoel heeft dat "we in een wereld leven die, vaak, zal proberen tieners het zwijgen op te leggen, of ze een beetje opzij te zetten." Ze vervolgde: "Ik heb het gevoel dat mijn gedachten en meningen altijd heel open zijn geweest, en ze zijn altijd zeer toegestaan, en ik wil zeker andere tieners aanmoedigen om hetzelfde te doen en hun eigen mening te vormen -- zelfs als ze de waar ik het niet mee eens ben." Blanchard is zeer gepassioneerd over de Black Lives Matter-beweging en is zeer gepassioneerd tegen racisme. Ze vroeg haar volgers die commentaar gaven op "alle levens zijn belangrijk" om haar niet meer te volgen en zichzelf over de kwestie te informeren.

1 Ze probeert elke kans te grijpen die ze kan om haar generatie te vertegenwoordigen

Blanchard vertelde Glamour dat toen ze werd gevraagd om te spreken op de Women's March in Los Angeles, ze ja zei omdat ze probeert "elke kans te grijpen die ik kan om een vertegenwoordiger van mijn generatie te zijn." Ze voegde eraan toe dat zij en haar leeftijdsgenoten niet oud genoeg waren om te stemmen, maar dat veel tieners hard hadden gewerkt om hun ouders en andere volwassenen in hun leven aan te moedigen om te gaan stemmen, omdat zij dat zelf niet konden. Ze is absoluut een geweldig rolmodel voor haar generatie.

Aanbevolen: