De familie van Armie Hammer was decennialang schandalig voordat zijn carrière werd geruïneerd

Inhoudsopgave:

De familie van Armie Hammer was decennialang schandalig voordat zijn carrière werd geruïneerd
De familie van Armie Hammer was decennialang schandalig voordat zijn carrière werd geruïneerd
Anonim

Nadat Armie Hammer voor het eerst onder de aandacht van de meeste mensen kwam vanwege zijn optreden in The Social Network, duurde het niet lang voordat de acteur Hollywood stormenderhand veroverde. Een getalenteerde acteur met een duidelijk goed uiterlijk, het leek bijna alsof Hammer was geboren om een grote filmster te worden. Met dat in gedachten, zou het niemand moeten verbazen dat Hammer een indrukwekkend fortuin vergaarde als resultaat van landingsrollen in een hele reeks blockbuster-films.

Hoewel het er zeker op leek dat Armie Hammer voorbestemd was voor jarenlang succes in Hollywood, kwam zijn carrière plotseling in het slop te midden van schandalige krantenkoppen. Sindsdien heeft Hammer zichzelf laten behandelen, wat ook op de een of andere manier tot controverse heeft geleid, aangezien hij naar verluidt het goed doet in de afkickkliniek. Met dat in gedachten moet Hammer zich afvragen hoe hij zijn leven ooit weer kan veranderen. Het blijkt dat Hammer een lange familiegeschiedenis heeft om van te leren, aangezien verschillende van zijn familieleden zelf met enorme schandalen te maken hebben gehad.

Armie Hammer's schandalige voorouders

Vele jaren voordat Armie Hammer werd geboren, kreeg zijn familie in 1919 voor het eerst te maken met grote controverse. Dat jaar kwam Armie's betovergrootvader Dr. Julius Hammer in grote problemen toen hij een Russische diplomaat gaf een manier om haar zwangerschap te beëindigen. Drie jaar na de procedure verloor de patiënt van Julius haar leven en werd hij veroordeeld voor doodslag in de eerste graad en veroordeeld tot drie en een half tot twaalf jaar achter de tralies.

Toen dr. Julius Hammer tot gevangenisstraf werd veroordeeld, was zijn zoon Armand bezig zijn eigen medische graad te behalen. Vanwege het lot van zijn vader nam Julius zijn carrière in een nieuwe richting en eindigde hij met het runnen van het andere bedrijf van zijn vader, Allied Drug. Tegen de tijd dat Armand stierf, was hij zo succesvol als zakenman dat hij $ 800 miljoen waard was, wat het equivalent is van $ 1,6 miljard in het geld van vandaag.

Het feit dat Armand Hammer een titan van de industrie werd, is natuurlijk helemaal niet schandalig. De reden waarom Armands nalatenschap ongelooflijk controversieel is, zijn de beschuldigingen over de relaties die hebben geleid tot het zakelijke succes van Armand.

Volgens een Vanity Fair-artikel uit 2021 over de geschiedenis van de familie Hammer, was de sleutel tot het succes van Armand de zaken die hij deed met Joseph Stalin en Vladimir Lenin. In feite was een van de laatste brieven die Lenin naar verluidt vóór zijn overlijden naar Stalin stuurde, waarin hij "bijzondere steun" voor Armand betuigde. Bovendien verklaarde Lenins brief naar verluidt waarom de overgrootvader van Armie Hammer belangrijk was voor de Sovjet-Unie. "Dit is een klein pad naar de Amerikaanse 'business'-wereld en dit pad moet op alle mogelijke manieren worden gebruikt."

Armie Hammer's schandalige grootvader en vader

Als enig kind van Armand Hammer werd Julian Hammer geboren in een wereld van intriges en schandalen. Desondanks zou kunnen worden beweerd dat Julian er echt in slaagde om de lat hoger te leggen in termen van de Hammer-familie en controverse. Volgens de tante van Armie Hammer, Casey Hammer, gaf Armand zijn zoon Julian over en liet hij zijn rijk en fortuin na aan zijn kleinzoon omdat "Julian te veel problemen veroorzaakte".

Natuurlijk is er een lange geschiedenis van erfgenamen van enorme fortuinen die zich misdragen, maar als het gaat om de problemen waar Julian Hammer in terechtkwam, waren zijn wandaden buitengewoon ernstig. In 1955 vierde Julian Hammer zijn 26e verjaardag in zijn huis in Los Angeles. Helaas voor een van de feestgangers zou hij Julians huis nooit levend verlaten. Volgens rapporten nam Julian het leven van de man over een onbetaalde gokschuld en veronderstelde hij dat het slachtoffer de vrouw van Hammer had gemaakt. Volgens rapporten gaf Armand een advocaat $ 50.000 in contanten en voor je het weet, werden alle aanklachten tegen Julian ingetrokken.

Volgens de tante van Armie Hammer, Casey Hammer, deed de grootvader van de acteur iets dat volkomen weerzinwekkend is. In haar zelfgepubliceerde memoires "Surviving My Birthright" beweert Casey dat haar vader Julian haar misbruikte toen ze een kind was. Verder beweerde Casey in dat boek dat Julian ook misbruik maakte van andere leden van de Hammer-familie.

Volgens Armie Hammers tante Casey Hammer overleefde het slechte gedrag van haar vader Julian Hammer het overlijden van zijn vader Armand Hammer. Casey beweert tenslotte dat toen Julian hoorde dat Armand hem slechts $ 250.000 in zijn testament had nagelaten, hij met geweld dreigde. Casey beweert zelfs dat Julian dreigde het leven te nemen van "iedereen" in de familie.

Hoewel Michael Hammer nog nooit zoiets ergs heeft gedaan als zijn vader, is hij ook een controversieel figuur geworden. Nadat Michael bijvoorbeeld eigenaar werd van de Knoedler Gallery, moest het bedrijf sluiten nadat werd ontdekt dat veel van de verkochte schilderijen nep waren. Michael is er ook van beschuldigd de rekeningen van Knoedler Gallery te hebben gebruikt als zijn eigen spaarvarken in een gerechtelijke procedure. Met dat in gedachten is het duidelijk dat Armie, zijn vader, zijn grootvader, zijn overgrootvader en zijn betovergrootvader allemaal in schandalen zijn verwikkeld.

Aanbevolen: